Fikirlerinize ihityacım var

Esila09

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2010
21.740
53.870
798
Merhaba arkadaşlar, öncelikle konuya girmeden bazı arkadaşlardan özür diliyorum üzebileceğim düşüncesi ile.

Kardeşimin çok değer verdigi bir arkadaşı var yurttan oda arkadaşı. Kısa sürede sıcak ilişkiler kurdugu bir insan, kızda farklı özel bir insan.
Bu kız annesini yıllar önce kaybetmiş. Kardeşim nasıl olduysa dogum gününü ögrenmiş önümüzdeki hafta. Abla aynı ortamdayız biliyorum neler hissedeceğini sence bişey yapmalımıyım die sordu ne diecegimi bilemedim. Kardeşimin bildiğini kız bilmiyor facebooktaki msjlardan görmüş. Annesi için hesap açıp akrabalarından resimler almıs ordada yılda bir kere msjlar yazmıs.
Siz olsanız o gün size bi parcada olsa ne iyi gelirdi.
Her türlü fikre açığım
Yoksa cok ince boş bir ayrıntıya mı takılıyoruz ..

Mutlaka bişey olmalı hadi arkadaslar fikirlerinizi bekliyorum

kardeşiniz arkadaşının annesinin ölüm yıl dönümünde birşeylermi yapmak istiyor? konuyu pek anlamadım ,özür dilerim

Hayır tam tersi arkadaşı bu konudanhiç bahsetmiyor ölüm yıl dönümünü bilmiyor kaç yıl oldugunu bile bilmiyor ama dogumgününde arkadasının facebook msjlarını yakalamış ve o gün bişeyler yapıp ona destek olmak istiyor ama sınırlarını aşmış olmakta istemiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…