• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

fikirlerinize ihityacım var

duygusal_sincap

Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2015
33
4
18
37
Öncelikler herkese iyi yıllar dilerim.
Benim derdim,ev eşyaları.Evlenirken alınacak eşyalar konusunda sözlüm ile anlaştık ve mutfak esyları ile yatak odası kız tarafı yapsın.,beyaz eşya ile salon erkek tarafının olsun dedık.Çünkü benim ailemin durumu sadece bunlara yetıyordu,Ama kayınvalıde ile kayınpeder adaylarım kız tarafı bı kac beyaz eşyayı da alsın demişler.İmkanımız olsa alırız ama bıldıklerı halde hala böyle söylüyorlar.Ve bu durum benım canımı cok sıktı.
Sadece bunlar değil,sözlüm tost makınası aldı kendi ödedi,ailesinden sakladı laf etmesinler diye,sanki erkek tarafı para harcanınca keyfi harcama gıbı mi desem nasıl desem bi düşmanlık seziyorum.Onun için sizin fkirlerinizi almak istedim,acaba ben mi abartıyorum diyorum.

Ne yatak odasi aldim ne de bulasik makinesi haricinde beyaz eşya.
Resmen her seyi size yikmaya calisiyorlar.. !!

Çüüüşş oldu olacak düğünüde siz yapın kız tarafının yapacakları bellidir o da yatak odası onun haricinde bi şeye karışmayın bence bi de durumunuzda yokmuş yazık değil mi ailenize

Ne yatak odasi aldim ne de bulasik makinesi haricinde beyaz eşya.
Resmen her seyi size yikmaya calisiyorlar.. !!
Benimde aklıma geldi ama konduramadım.Bir keresinde sözlüm ve kayınvalide adayım geziyoruz,sözlüm kahvaltı takımı beğendi,bunu sana hediye alayım dedi,ben önden yürüyordum ve KV adayım sözlüme, sen ne alıyorsun aılesı alacak dedi ben çok kırlıyorum böyle şeylere

Çüüüşş oldu olacak düğünüde siz yapın kız tarafının yapacakları bellidir o da yatak odası onun haricinde bi şeye karışmayın bence bi de durumunuzda yokmuş yazık değil mi ailenize
Ben söyledim,sözlümün ailesine imkanlarımız fazla yok diye ama inanın herseyin iyisini almaya çalışıyorum,ve sözlümde biliyor,inanın ay sonu zor geliyor bu aralar,ve KV adayım yatak odası şurdan olsun burdan olsun diyor (marka yasak mı bilmiyorum)

Benimde aklıma geldi ama konduramadım.Bir keresinde sözlüm ve kayınvalide adayım geziyoruz,sözlüm kahvaltı takımı beğendi,bunu sana hediye alayım dedi,ben önden yürüyordum ve KV adayım sözlüme, sen ne alıyorsun aılesı alacak dedi ben çok kırlıyorum böyle şeylere

bende şu tarz insanları anlamıyorum kadın daha evlenmeden seninle yarış halinde mi ne bu
eşin olucak insanın da durumu olmayabilirdi,sen onu öyle kabul edebilirsin sonuçta eşin olucak insan da sorun çıkarmıyo

Ben beyaz eşyayı komple aldım, başkada hiçbirşey almadım. Herkes durumuna göre hareket eder, yok illa adet derlerse sadece yatak odanı al kenara çekil.

Biz pek adetleri bilmiyoruz,onlara göre beyaz eşyanın yarısını da kız alırmış.
Birde sözlümün yanında bana farkli, o olmadığı zaman farklı davranıyor

bende şu tarz insanları anlamıyorum kadın daha evlenmeden seninle yarış halinde mi ne bu
eşin olucak insanın da durumu olmayabilirdi,sen onu öyle kabul edebilirsin sonuçta eşin olucak insan da sorun çıkarmıyo
Sözlüm Allahtan bu konuda anlayışlı,ben alıcam dedi, sen onlara ıkı tanesını bız aldık dersın dedi.Kendimi çok kötü hissettim

Ben söyledim,sözlümün ailesine imkanlarımız fazla yok diye ama inanın herseyin iyisini almaya çalışıyorum,ve sözlümde biliyor,inanın ay sonu zor geliyor bu aralar,ve KV adayım yatak odası şurdan olsun burdan olsun diyor (marka yasak mı bilmiyorum)
Oğluyla mı evleniyorsunuz anasıyla mı belli değil yaa boş verin konuşur konuşur susar olmayınca neyle alacakmışsınız ne bencil insanlar var yaa bi de marka istio sanki kendi yatacak o yatakta...sinir şey

Biz pek adetleri bilmiyoruz,onlara göre beyaz eşyanın yarısını da kız alırmış.
Birde sözlümün yanında bana farkli, o olmadığı zaman farklı davranıyor
Eşya muhabbetini sözlünle yap, ailesiyle bu konularda konuşma, sözlüne söyle dertleri neyse kendi aralarında halletsinler.

Oğluyla mı evleniyorsunuz anasıyla mı belli değil yaa boş verin konuşur konuşur susar olmayınca neyle alacakmışsınız ne bencil insanlar var yaa bi de marka istio sanki kendi yatacak o yatakta...sinir şey
Her hafta sonu bizimle gezmeye gelir ama kendisi sözlüme(ben olsam istemezdim her hafta yanımda kaynanamı demiş)

Sözlüm Allahtan bu konuda anlayışlı,ben alıcam dedi, sen onlara ıkı tanesını bız aldık dersın dedi.Kendimi çok kötü hissettim

kendini kötü hissetme canım,bak ne güzel sözlün sana sahip çıkmış Hoppa
sonuç olarak ortak bi hayat kurcaksınız 2 kişi,sanki kaynana hanım gelip yatıcak o istediği markanın yatağında
benim ailemin de pek durumu yok napalım,herşey hallolur canını sıkma :KK24:

kendini kötü hissetme canım,bak ne güzel sözlün sana sahip çıkmış Hoppa
sonuç olarak ortak bi hayat kurcaksınız 2 kişi,sanki kaynana hanım gelip yatıcak o istediği markanın yatağında
benim ailemin de pek durumu yok napalım,herşey hallolur canını sıkma :KK24:
Ççok teşekkür ederim.İnşAllah..:KK23:

Birde geçen bir olay oldu.Kuyumcuya bakıyorduk sözlüm ile bir takı beğendik ,sözlümde annesine gösterdi (ki istediğimden değil beğendik sadece)annesi de iyi paranız varsa alın dedi,yani ben kötü niyet aramak istemiyorum,onu içinde abartıyor muyum dıye içim içimi yiyor

eger illa adet diye tuttururlarsa kiz evinin adetine uyulur erkegin degil aynen boyle soyle canim

Bizim adetlerimize görede yatak odası mutfak kız tarafına aittir erkek tarafı beyaz eşyalardan buzdolabı çamaşır veya bulaşık makinesini ve televizyonu alır erkeğin aldığına göre ki genelde bulaşık mak. alınır kızda çamaşırı ve fırını alır ama bunlar çok önemli değil herkes durumuna göre alır durumunuz yoksa almazsınız olur biter bir arkadaşında dediği gibi illa alıcaksın derseler kızın tarafının adetine uyulur de geç ne insanlar var ya sinir oldum gece gece

Son düzenleme:
Bizim adetlerimize görede yatak odası mutfak kız tarafına aittir beyaz eşyalardan buzdolabı çamaşır veya bulaşık makinesini ve televizyonu alır fırın erkeğin aldığına göre ki genelde bulaşık mak. alınır kızda çamaşırı alır ama bunlar çok önemli değil herkes durumuna göre alır durumunuz yoksa almazsınız olur biter bir arkadaşında dediği gibi illa alıcaksın derseler kızın tarafının adetine uyulur de geç ne insanlar var ya sinir oldum gece gece
sürekli sözlüme bunun konusunu açıyorlarmış,sinek küçük ama miğde bulandırır, derler ya aynen öyle bu durum

sürekli sözlüme bunun konusunu açıyorlarmış,sinek küçük ama miğde bulandırır, derler ya aynen öyle bu durum
O kadar iyi anlıyorum ki seni bende seninkine benzer olan şeyleri yaşadım onu alın bunu alın değilde o kadar para harcayamayız onları alamam falan gibi gerçekten zor bir durum ama sözlünüz gayet anlayışlı insan takmadan yapamıyor ama çokta üzmeyin kendinizi

Back
X