- 29 Kasım 2017
- 1.528
- 689
- 43
- Konu Sahibi Childgirlss
-
Birseyin oldugu yokmus suan. Evham yapiyor kendinizi bosa üzüyorsunuz.
Keşke söylemeseymişsiniz ama bunun için niye işten çıkarsınlar ki? Biraz daha dikkatli olun ve o konuştuğunuz kadınla tersleşmemeye çalışın.
Gidip kendiniz söyleyin o insana ve özür dileyin, bir başka yol ise inkar edin.
Gidip kendiniz söyleyin o insana ve özür dileyin, bir başka yol ise inkar edin.
O dediğiniz kişi sizinle neden ilgileniyordu ki? Belki de size öyle gelmiştir.
Ne kim? Ne zaman ya? Haberim yok a bağlayın korkmayin belli etmeyin ses kaydı almadığı sürece etrafta dedikoducu olarak bilinen o kadına pek inanmazlar gibime geliyor ama bazen insanlar inanmak istediğine inanir o ayrı da yine de korkmayın
Direkt inkar edin dürüstlük her zaman işe yaramıyor maalesef
cok ayrıntıya girmeden o kadın pek de sağlam degil cok gevşek ağızlı vs de. Fazla bulaşma bence. O zaman kadına der sen benim hakkmda atıp tutmuşsun diye olay buyurİnanmak isteyeceklerini sanmıyorum ama sizce çarpıtılmış ben o şekilde demedim fiskos durumu olan bir hoca ve siz bunu biliyorsunuz sizin hakkınızda öğretmen odasına atıp tutuyor sevmedikleri hakkında size iyi görünmek adına atıp tutuyor, bunu bu şunu şu şekilde anlattım desem yeterli olur mu sizce acaba ama sonrasında iyi uğraşır benimle o kadın da o ayrı ses kaydı yoktur Emin’im çünkü telefon odasındaydı
Şuanki düşüncenizi takıntı haline getirmeyin. Söyleyebilir de söylemeyebilir de bunlar ihtimal. Sonuçta ortada kanıt yok. Bende sizin gibi doğrucu davutluğu severim başım çok ağrır ama karakter işteZaten evet demem imkansız demem çünkü doğrucu davutluktan çok çektim
cok ayrıntıya girmeden o kadın pek de sağlam degil cok gevşek ağızlı vs de. Fazla bulaşma bence. O zaman kadına der sen benim hakkmda atıp tutmuşsun diye olay buyur
Şuanki düşüncenizi takıntı haline getirmeyin. Söyleyebilir de söylemeyebilir de bunlar ihtimal. Sonuçta ortada kanıt yok. Bende sizin gibi doğrucu davutluğu severim başım çok ağrır ama karakter işte
sanmam sonuçta kesin net bir sey yok ortada. O kadınla pek birlikte gorunmeynSöyleyeceklerini tahmin ediyorum onların da mantıklı açıklamasını ağzı gevşek zaten cümle başı ile açıklayıp tiksindirici bir şey yapıyor Eda’sı ile bir özgüven ve kendinden emin vaziyette kapatacağım eğer sorarlarsa sormazlar da direk işten atma durumuna ya da anlaşma yapmama durumuna girmezler değil mi?
sanmam sonuçta kesin net bir sey yok ortada. O kadınla pek birlikte gorunmeyn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?