Fikirlerinize ihtiyaç var hanımlar

Körüklenin diye değil gerçekten çok zor duruma düşmüşsünüz malesef kurumsal yerlerde bu çok oluyor benimde başıma geldi hele de etliye sütlüye bulaşmayan sadece işine bakan biriyseniz. Bayan mutlaka ayağınızı kaydırmaya çalışacak hazırlıklı olun demek istiyorum bu tarz insanlar kendi başına gelcekten çok başkasının başına gelcek olanı önemser o yüzden açığını çaktırmadan belli edin susup ezilmeyeceğinizi karşılık vereceğinizi bilsin iş de meydana çıkarsa inkardan başka yol gözükmüyor

Tam da dediğiniz gibi biriyim evet peki siz nasıl başettiniz? Ve sizce nasıl bunu kadına belli edebilirim?

Tam da dediğiniz gibi biriyim evet peki siz nasıl başettiniz? Ve sizce nasıl bunu kadına belli edebilirim?
Ben en son patlamıştım ve benle uğraşan kadını mesai bitimi odamın kapısını kadın içerdeyken kapatıp kilitlemiştim ve otur şimdi anlat benle derdin ne çözücez bugün demiştim gözü çok korktu ve bidaha bana bulaşmadı ama böyle yerlerde o bitiyor öbürkü başlıyor çok sağlam piskoloji lazım

Sanada tavsiyem bayanın hareketlerini gözlemle sana karşı hamle yapmaya başlarsa aba altı sopası değil direk üzerine git ve sıkıştır güzel bir göz korkutma yaparsan sana bulaşmaması gerektiğini anlar

Şimdilik öyle bir tavırda değil ama hiç belli olmaz gözlemlemek lazım doğrusu

Şimdilik öyle bir tavırda değil ama hiç belli olmaz gözlemlemek lazım doğrusu
Fırsat kolluyodur yerim sağlam dedin kıskanç bi bayan dedin her türlü işini bozmaya çalışır şimdilik normal takıl kozlarını sohbet arası sıkıştır şunun hakkında bunu demiştin ne oldu o konu falan diye unutmadığını bilsin alttan alttan da kuyu kazdığını snlarsan alenen haddini bildir bence

Ben yanlış anladım sanırım neyseki senden laf çıkmaz canim iyiki senden başkasına söylemedim diyin :)

Bence kurcalamayın şöyle böyle diye, kulağına kar suyu kacmasın eğer ki gidip yetirtirirse yanlış anlaşılma var dersiniz, ben öyle demek istemedim konu size farklı yansıtılmis deyin.Ama şuan için korktugunuzu belli etmeyin zaten söylerse, sizin hakkında yorum yaptığınız kişinin hareketleri degisir; anlarsınız yani bir aksilik oldugunu

ücretli öğretmen miydiniz

Olay ortaya cikarsa baskasindan bahsettiginizi onun yanlis anladıgini .Yada olayin kuzeninizin basina geldigini soyleyin .
Evde kurgulayın isimler verin o kadar inandirici olun ki o bile şasirsin

Mantıklı böyle yapacağım ama arkadaşıma anlatınca o da naptın real salak mısın sen deyince biraz Canım sıkıldı doğrusu

Olay ortaya cikarsa baskasindan bahsettiginizi onun yanlis anladıgini .Yada olayin kuzeninizin basina geldigini soyleyin .
Evde kurgulayın isimler verin o kadar inandirici olun ki o bile şasirsin

O da çok inandırıcı olmaz ki karşıdaki kişi durumu kendisi ile yaşadığımı biliyor sonuçta alenen çevirdiğimi söyleyecektir

Evet sözleşme zamanı da yaklaşıyor Nisa’n Mayıs gibi inşallah aksilik çıkmaz işimi seviyorum çünkü

Evet sözleşme zamanı da yaklaşıyor Nisa’n Mayıs gibi inşallah aksilik çıkmaz işimi seviyorum çünkü
İnşallah sıkıntı olmaz, olumsuz düşünmeyin.yoksa iki ay boyunca kendinizi yer bitirirsiniz.Her zamanki gibi davranmaya devam edin, yakın ya da uzak olmayın

Yani hata yapmışsın ağır koz vermişsin ama yapacak bişey yok sakin ol gözlemle bakalım bi

Ya gerçekten yüzümü düşük görünce çok sıkıştırdı beni, çok canım sıkıldı sonra da zaten biraz da rahatsızlığım gitsin oraya diye söyledim ama , fazla açıldım ona kızıyorum

İnşallah sıkıntı olmaz, olumsuz düşünmeyin.yoksa iki ay boyunca kendinizi yer bitirirsiniz.Her zamanki gibi davranmaya devam edin, yakın ya da uzak olmayın

Tesadüfe bakın ki dün akşam ben ve bir hoca hariç tüm herkesi evine toplamış kadın çok merak ediyorum neler gerçekleşecek

Tesadüfe bakın ki dün akşam ben ve bir hoca hariç tüm herkesi evine toplamış kadın çok merak ediyorum neler gerçekleşecek
İnşallah o kadar kisiliksiz değildir, çocuklarla uğraşa uğrasa cocuklasmislar sanki.Dışlamak falan ergen hareketleri gibi, tamam herkes herkesi sevmeyebilir ama huzursuz etmemeli

Ben insan iliskileri ve iletişim,ayrıca zor insanlarla başetme konusunda kendinizi çok geliştirmeniz gerektiğini düşünüyorum.
Bu okula başladığınızdan bu yana,hep diğer öğretmen ve çalışanlarla sorun yaşadınız.
Kişi kendini objektif değerlendiremez.
Haksızlığa ve mobbinge uğradım,mesai arkadaşlarım dedikoducu ve art niyetli dediniz önceki konularda,amenna,dediğiniz gibi olsun.
Peki bu konuya ne demeli?
Durduk yerde,insan,kendini nasıl sıkıntıya sokar? Konusuna çok güzel bir örnek bu yaşadıklarınız.
Özel okulda,uzun yıllar çalışmak istiyorsanız en önemli şart;kiminle,ne konuştuğunuza çok dikkat etmek.
'Görmedim,duymadım,bilmiyorum' adeta mottonuz olmalı.
Ayrıca ispatlamakta zorluk çekeceğiniz konuları, gündeme bile getirmeyin.
Bu konu gündeme gelirse de yapabileceğiniz tek şey,yanlış anlaşıldığınızı söylemek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…