- 15 Ocak 2019
- 957
- 1.711
- 33
- 32
- Konu Sahibi Childgirlss
-
Körüklenin diye değil gerçekten çok zor duruma düşmüşsünüz malesef kurumsal yerlerde bu çok oluyor benimde başıma geldi hele de etliye sütlüye bulaşmayan sadece işine bakan biriyseniz. Bayan mutlaka ayağınızı kaydırmaya çalışacak hazırlıklı olun demek istiyorum bu tarz insanlar kendi başına gelcekten çok başkasının başına gelcek olanı önemser o yüzden açığını çaktırmadan belli edin susup ezilmeyeceğinizi karşılık vereceğinizi bilsin iş de meydana çıkarsa inkardan başka yol gözükmüyorBen de buraya diken üstünde durmamak adına neler yapılır diye yazdım daha çok körükleneyim diye değil ki, ama tavsiyeniz için teşekkür ederim var onun da bende kurucu ile alakalı bel altı yorumları vs bu bana yeterli gerçekten
Körüklenin diye değil gerçekten çok zor duruma düşmüşsünüz malesef kurumsal yerlerde bu çok oluyor benimde başıma geldi hele de etliye sütlüye bulaşmayan sadece işine bakan biriyseniz. Bayan mutlaka ayağınızı kaydırmaya çalışacak hazırlıklı olun demek istiyorum bu tarz insanlar kendi başına gelcekten çok başkasının başına gelcek olanı önemser o yüzden açığını çaktırmadan belli edin susup ezilmeyeceğinizi karşılık vereceğinizi bilsin iş de meydana çıkarsa inkardan başka yol gözükmüyor
Ben en son patlamıştım ve benle uğraşan kadını mesai bitimi odamın kapısını kadın içerdeyken kapatıp kilitlemiştim ve otur şimdi anlat benle derdin ne çözücez bugün demiştim gözü çok korktu ve bidaha bana bulaşmadı ama böyle yerlerde o bitiyor öbürkü başlıyor çok sağlam piskoloji lazımTam da dediğiniz gibi biriyim evet peki siz nasıl başettiniz? Ve sizce nasıl bunu kadına belli edebilirim?
Sanada tavsiyem bayanın hareketlerini gözlemle sana karşı hamle yapmaya başlarsa aba altı sopası değil direk üzerine git ve sıkıştır güzel bir göz korkutma yaparsan sana bulaşmaması gerektiğini anlarBen en son patlamıştım ve benle uğraşan kadını mesai bitimi odamın kapısını kadın içerdeyken kapatıp kilitlemiştim ve otur şimdi anlat benle derdin ne çözücez bugün demiştim gözü çok korktu ve bidaha bana bulaşmadı ama böyle yerlerde o bitiyor öbürkü başlıyor çok sağlam piskoloji lazım
Sanada tavsiyem bayanın hareketlerini gözlemle sana karşı hamle yapmaya başlarsa aba altı sopası değil direk üzerine git ve sıkıştır güzel bir göz korkutma yaparsan sana bulaşmaması gerektiğini anlar
Fırsat kolluyodur yerim sağlam dedin kıskanç bi bayan dedin her türlü işini bozmaya çalışır şimdilik normal takıl kozlarını sohbet arası sıkıştır şunun hakkında bunu demiştin ne oldu o konu falan diye unutmadığını bilsin alttan alttan da kuyu kazdığını snlarsan alenen haddini bildir benceŞimdilik öyle bir tavırda değil ama hiç belli olmaz gözlemlemek lazım doğrusu
merhaba kk;
Bir ara aile sorunları ile boğuştum derken kendimi işime çok verdim o sıra ama ardımda dönenlerden haberim yoktu. Öğretmen odası olarak genç ve acemi kadro ile çalışıyorum. Bu sebepten fazla çalışmam ve çocukların sevdiği hoca olmam başıma sıkıntı açmış sizinle paylaşmıştım bunu.
İdare arkamda durdu. Ve ben sessize aldım kendimi üzülsem de . Derken 2. Dönem daha iyi ve sevecen bir ortam vardı . Kindar bakışlar yok oldu mesela.
Fakat stres ve çeşitli iş yükümün fazla olduğu bir arada bir boşluğa düşüp dedikodu lideri çok iyimser görünen ama tehlikeli şef statüsündeki çalışan hoca ile bir şey paylaştım . Ve bir anda oldu. Müdürlerden birinin bana gereksiz rahatsızlık verdiğini. Özel ilgilendiğini bu durumun beni rahatsız ettiğinden ama mesafemi koyduğumdan bahsettim iyi yapmışsın dedi. Dedi de ben de bin pişman oldum aptal gibi hissediyorum bazen kendimi hatta gerizekwlı gibi her şeyi tam toparlarlarken gümlüyorum her seferinde şimdi bu kadın laf getirip götüren biri olabilir söylerse idare ve kurucu akraba . Birbirleri arasında gıcıklaşmaları olsa da ben işimden olursam küçük yer burası ve iş imkanı kısıtlı ve benim borcum var bir sene daha aile hayatıma stres yansıyacak yine ve mutsuz olacağım tam da yine saygın bir konuma kavuşmuşken sarsılırım işten olursam Emin’im sizce. Neler olur ve ben nasıl bir yol izlemeliyim?
ücretli öğretmen miydinizA evet bak bu çok mantıklı bir araya gelmemeye çabalayayım ona da pek belli etmeden , göz önünde ama kadından uzak durayım değil mi . En güzeli bu sanki . Çünkü göründüğüm zaman bak görüşüyorsun da durumu olacak bu kez
Fırsat kolluyodur yerim sağlam dedin kıskanç bi bayan dedin her türlü işini bozmaya çalışır şimdilik normal takıl kozlarını sohbet arası sıkıştır şunun hakkında bunu demiştin ne oldu o konu falan diye unutmadığını bilsin alttan alttan da kuyu kazdığını snlarsan alenen haddini bildir bence
Olay ortaya cikarsa baskasindan bahsettiginizi onun yanlis anladıgini .Yada olayin kuzeninizin basina geldigini soyleyin .
Evde kurgulayın isimler verin o kadar inandirici olun ki o bile şasirsin
Bence kurcalamayın şöyle böyle diye, kulağına kar suyu kacmasın eğer ki gidip yetirtirirse yanlış anlaşılma var dersiniz, ben öyle demek istemedim konu size farklı yansıtılmis deyin.Ama şuan için korktugunuzu belli etmeyin zaten söylerse, sizin hakkında yorum yaptığınız kişinin hareketleri degisir; anlarsınız yani bir aksilik oldugunu
İnşallah sıkıntı olmaz, olumsuz düşünmeyin.yoksa iki ay boyunca kendinizi yer bitirirsiniz.Her zamanki gibi davranmaya devam edin, yakın ya da uzak olmayınEvet sözleşme zamanı da yaklaşıyor Nisa’n Mayıs gibi inşallah aksilik çıkmaz işimi seviyorum çünkü
Yani hata yapmışsın ağır koz vermişsin ama yapacak bişey yok sakin ol gözlemle bakalım biMantıklı böyle yapacağım ama arkadaşıma anlatınca o da naptın real salak mısın sen deyince biraz Canım sıkıldı doğrusu
Yani hata yapmışsın ağır koz vermişsin ama yapacak bişey yok sakin ol gözlemle bakalım bi
İnşallah sıkıntı olmaz, olumsuz düşünmeyin.yoksa iki ay boyunca kendinizi yer bitirirsiniz.Her zamanki gibi davranmaya devam edin, yakın ya da uzak olmayın
İnşallah sıkıntı olmaz, olumsuz düşünmeyin.yoksa iki ay boyunca kendinizi yer bitirirsiniz.Her zamanki gibi davranmaya devam edin, yakın ya da uzak olmayın
İnşallah o kadar kisiliksiz değildir, çocuklarla uğraşa uğrasa cocuklasmislar sanki.Dışlamak falan ergen hareketleri gibi, tamam herkes herkesi sevmeyebilir ama huzursuz etmemeliTesadüfe bakın ki dün akşam ben ve bir hoca hariç tüm herkesi evine toplamış kadın çok merak ediyorum neler gerçekleşecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?