Fikirlerinize ihtiyaç var hanımlar

İnşallah o kadar kisiliksiz değildir, çocuklarla uğraşa uğrasa cocuklasmislar sanki.Dışlamak falan ergen hareketleri gibi, tamam herkes herkesi sevmeyebilir ama huzursuz etmemeli

Yok tam da o kadar kişiliksiz bence , çünkü müdürlerin telefonlarını kurcalayabşlecek birisi ki bunu da uluorta anlatıyor .

Haklısınız buna bir şey diyemiyorum şu an ama ortalıkta ve her ortamda artniyetli insanların olduğu da bir aşikar öyle bir ruh halimde baskı kurdu ki iyimser bir modda çenemi kırmak istiyorum şu an bu bir yanlıştı bunu belirttim de zaten . Ama cidden bahsettiğim bir ortam var .

Yok tam da o kadar kişiliksiz bence , çünkü müdürlerin telefonlarını kurcalayabşlecek birisi ki bunu da uluorta anlatıyor .
Kredi borcunuz bitse, kafanız rahat olur en azından.Sonra istediğiniz gibi rest cekebilirsiniz.Başka bir okulda çalışma durumunuz yok mu?Özel okul olduğu için çakılı kadroydu gerçi yanlış hatirlamiyorsam

Yani çakılı kadro değil ki ilk senesi bu ondan dolayı ben de tanımıyorum yapılarını zaten evham yapmam bundan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…