- 19 Şubat 2019
- 39
- 33
- 3
- 33
- Konu Sahibi Childgirlss
-
Farkında olmadan neyi düşünüyorsak onu çekiyoruz hayatımıza sizi anlıyorum ama sürekli olmasını istediğinizi düşün ve olumlamalar yapın kendi kendnize. Her kaygı duydugunuz anda olumlu düşünmeye çalışın eminim ki o zaman herşey gönlünüzce olacakHaklısınız bu bir karakter ama zor durunda bırakan zamaneye uymayan bir karakter , bu yüzden yapmıyorum artık ama yapmak lazım . Korkum biraz da iş ilanı açılmış işkurdan ve tüm branşlarda seneye ihtiyaç olacak diye açılmış sordum sebebini çünkü o da huylandırmıştı beni açıkçası belki o yüzden evham yapıyor olabilirim
Farkında olmadan neyi düşünüyorsak onu çekiyoruz hayatımıza sizi anlıyorum ama sürekli olmasını istediğinizi düşün ve olumlamalar yapın kendi kendnize. Her kaygı duydugunuz anda olumlu düşünmeye çalışın eminim ki o zaman herşey gönlünüzce olacak
Hakkınızda hayırlısı olsun bunun farkına varmış olmanız çok güzel kötü düşünce kötü enerji kötülükler olarak geliyor bize beynimiz çünkü sürekli basımıza gelebilicek kötü olaylarla ilgili senaryolar yazıyor hepimizn öyle ama tersine çevirmekte önce Allah’ın sonra bizim elimizdeBiliyor musunuz bunu gerçekten inanıyorum artık sorun yok şükürler olsun rabbim dediğim zamanlar hem ben daha mutlu oluyorum hem sorun olmuyor sanki ama ha bir şey oldu ha olursa ha olacak derken bir sıkıntı yumağı geliyor önüme yıllardır böyle garantici tavır mı desem bilmiyorum ama böyle 2 seneye daha ihtiyacım var en azından sonra sıkıntı olmaz çalışıp çalışmamam
Hakkınızda hayırlısı olsun bunun farkına varmış olmanız çok güzel kötü düşünce kötü enerji kötülükler olarak geliyor bize beynimiz çünkü sürekli basımıza gelebilicek kötü olaylarla ilgili senaryolar yazıyor hepimizn öyle ama tersine çevirmekte önce Allah’ın sonra bizim elimizde
Ölümüne inkar edin bence.
Saptırdığını ya da kadının sizi yanlış anladığını söyleyin . Ama cok ateşli olmayın. Ateşli olmak idareciyi şüpheye sevk edebilir.Ah ekmek parası . Öyle zor ki şu dönemde memlekette çünkü aile sorunu yaşamama da sebep oluyor bu sebeple korkup ufacık bir şeyden nem kapıyorum. Ama evet ortaçlarda o kadınla görünmeyip mümkünse hatta kadından kaçıp , işe güce kendimi verip odada bile kalmamam daha sağlıklı ha olurda öyle bir şey giderse idareye de o zaman durumu az önce dediğim gibi saptırdığını anlattıklarını kesip yapıştırıp saha önceki amacı gibi beni atmak istediğinden yaptığını, çirkin ve bilinçli olduğunu, benim kendisiyle bir araya gelmediğimi , bu tuzaklara gelmemesi gerektiğini durumu ört bas etmek için de bana iyi davranıyormuş gibi size karşı gösterdiğini açıklamam gerekiyor. Desem sizce nasıl
Bakın şimdi de adama gerçekten öyle bir yakıştırma yapıp hayır öyle demedim ben demenin tezgahını kuruyorsunuz. Ben burda adamı savunmuyorum ama yaptığınız yanlış. Ve bu düşündüklerinizde bana çok iyi niyetli anlattiginiz gibi bir insanmissinizi çağrıştırmadi.Ah ekmek parası . Öyle zor ki şu dönemde memlekette çünkü aile sorunu yaşamama da sebep oluyor bu sebeple korkup ufacık bir şeyden nem kapıyorum. Ama evet ortaçlarda o kadınla görünmeyip mümkünse hatta kadından kaçıp , işe güce kendimi verip odada bile kalmamam daha sağlıklı ha olurda öyle bir şey giderse idareye de o zaman durumu az önce dediğim gibi saptırdığını anlattıklarını kesip yapıştırıp saha önceki amacı gibi beni atmak istediğinden yaptığını, çirkin ve bilinçli olduğunu, benim kendisiyle bir araya gelmediğimi , bu tuzaklara gelmemesi gerektiğini durumu ört bas etmek için de bana iyi davranıyormuş gibi size karşı gösterdiğini açıklamam gerekiyor. Desem sizce nasıl
Kadın kurucu müdürün akrabası imiş zaten çok da kovulma endişesi taşıdığını sanmıyorum. Niyeyse herkes size karşı hep konularinizda. Bir de adam için bir şeyler demissiniz belki tamamen size öyle geliyor, adamı zan altında bırakarak konuşup ya derse diyorsunuz. İnsan böyle bir şeyi bana öyle geldi sanıyorum ki diye söylemez. Çünkü ağır bir itham.
Bakın şimdi de adama gerçekten öyle bir yakıştırma yapıp hayır öyle demedim ben demenin tezgahını kuruyorsunuz. Ben burda adamı savunmuyorum ama yaptığınız yanlış. Ve bu düşündüklerinizde bana çok iyi niyetli anlattiginiz gibi bir insanmissinizi çağrıştırmadi.
Bilemiyorum belki ilk zamanlar bekar sandı sonra öğrendi zaten ben vurgulayınca ama zaman zaman özellikle iyi giyinip gittiğim günlerde çok sık oluyor sebebini de sormadım sormam da
Yalnız siz idarecilerden birinin sizinle ilgilendiğini söylemişsiniz. Karşınızdaki fesatsa sizin adınızı "evli haliyle idareciden hoşlanıyor ama adama iftira atıyor" diye çıkarabilir.
Saptırdığını ya da kadının sizi yanlış anladığını söyleyin . Ama cok ateşli olmayın. Ateşli olmak idareciyi şüpheye sevk edebilir.
Sakince inkar edin.
Sonuna kadar tam olarak böyle bir şey demediğinizi belirtin.
Ben issizim. Iş yok. O yüzden işinizden olmanızı istemem.
Tavsiyem etik olmayabilir. Ama dünya zaten etik bir yer değil .herkes tutunmaya çalışıyor.
Konusu açılmışken bi sey anlatmak istiyorum.
Muhabbet ablam ile eşi arasında geçiyor. Şakalaşma anlamında.
Ablam diyor ki: odaya girsem, seni yatakta bir kadınla yarı çıplak yakalasam ve desem ki "bu kadın kim?" Ne dersin cevabın ne olur?
Eniştemin cevabi: hangi kadın hayatim?
:)
Yani demem o ki inkar edin. Ama ateşli degil. Sakin.
Tabiki de siz böyle yapıyorsunuz demiyorum. Eğer tekrar muhabbeti geçerse kadına söylediğiniz şeyi yanlış anladığını söyleyebilirsiniz. Olur da idareye yetiştirirse de sonuna kadar inkar edin. Yapacak bir şey yok.Estağfurullah ne münasebet , ben davranışlarından hoşlanmadığımı söyledim bu kadar memnun değilim bu durumdan hepsi bu.
Tabiki de siz böyle yapıyorsunuz demiyorum. Eğer tekrar muhabbeti geçerse kadına söylediğiniz şeyi yanlış anladığını söyleyebilirsiniz. Olur da idareye yetiştirirse de sonuna kadar inkar edin. Yapacak bir şey yok.
Çok yanlış yapmışsınız bunun ceremesini ills ki çekersiniz hep diken üstünde olacaksınız malesef kadın ne yaparsa yapsın ters düşmemeye bakacaksınız keşke laf ağzınızdan çıkmadan önce 2 kere düşünseydiniz tavsiyem sizde kadına karşı bi koz bulun ve kozunuzu belli edin derimNe derece işi götürdüğümü biliyorlar . Görüyorlar ve taktir ediliyorum genellikle koruyorlar da doğrusu bir ara dışlanma durumum oldu ki bunda o kadının da parmağı vardı zaten . Nasıl böyle bir hataya düştüm çok mutsuz ve korku içindeyim şu an çünkü diğer hocalarla da dedikodu durumu içinde olan bir kadın
Çok yanlış yapmışsınız bunun ceremesini ills ki çekersiniz hep diken üstünde olacaksınız malesef kadın ne yaparsa yapsın ters düşmemeye bakacaksınız keşke laf ağzınızdan çıkmadan önce 2 kere düşünseydiniz tavsiyem sizde kadına karşı bi koz bulun ve kozunuzu belli edin derim
Tabiri caizse sakın eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmeyin.Böyle bir kozu olduğunu hissederse sizi korkutup istediği gibi yönetmeye çalışabilir.Yani,şu kişiyle de şunu konuştum söyler diye korkuyorum gibisinden bir şeyi sakın ona söylemeyin.İnsanlar kötü,ama sizin korkacak bir seyiniz yok.Sırf size ters düsmesin diye yalandan iyi de davranmayın.Ya neden korkuyorsunuz ne yapabilirler ki.Olduğunuz gibi olun,yoksa bir yerden patlak verebilir.İnkar edersiniz olur biter,ses kaydı yok sonucta elinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?