Fikirlerinize ihtiyaç var hanımlar

Farkında olmadan neyi düşünüyorsak onu çekiyoruz hayatımıza sizi anlıyorum ama sürekli olmasını istediğinizi düşün ve olumlamalar yapın kendi kendnize. Her kaygı duydugunuz anda olumlu düşünmeye çalışın eminim ki o zaman herşey gönlünüzce olacak

Biliyor musunuz bunu gerçekten inanıyorum artık sorun yok şükürler olsun rabbim dediğim zamanlar hem ben daha mutlu oluyorum hem sorun olmuyor sanki ama ha bir şey oldu ha olursa ha olacak derken bir sıkıntı yumağı geliyor önüme yıllardır böyle garantici tavır mı desem bilmiyorum ama böyle 2 seneye daha ihtiyacım var en azından sonra sıkıntı olmaz çalışıp çalışmamam

Hakkınızda hayırlısı olsun bunun farkına varmış olmanız çok güzel kötü düşünce kötü enerji kötülükler olarak geliyor bize beynimiz çünkü sürekli basımıza gelebilicek kötü olaylarla ilgili senaryolar yazıyor hepimizn öyle ama tersine çevirmekte önce Allah’ın sonra bizim elimizde

Ah ekmek parası . Öyle zor ki şu dönemde memlekette çünkü aile sorunu yaşamama da sebep oluyor bu sebeple korkup ufacık bir şeyden nem kapıyorum. Ama evet ortaçlarda o kadınla görünmeyip mümkünse hatta kadından kaçıp , işe güce kendimi verip odada bile kalmamam daha sağlıklı ha olurda öyle bir şey giderse idareye de o zaman durumu az önce dediğim gibi saptırdığını anlattıklarını kesip yapıştırıp saha önceki amacı gibi beni atmak istediğinden yaptığını, çirkin ve bilinçli olduğunu, benim kendisiyle bir araya gelmediğimi , bu tuzaklara gelmemesi gerektiğini durumu ört bas etmek için de bana iyi davranıyormuş gibi size karşı gösterdiğini açıklamam gerekiyor.

Ölümüne inkar edin bence.

Ah ekmek parası . Öyle zor ki şu dönemde memlekette çünkü aile sorunu yaşamama da sebep oluyor bu sebeple korkup ufacık bir şeyden nem kapıyorum. Ama evet ortaçlarda o kadınla görünmeyip mümkünse hatta kadından kaçıp , işe güce kendimi verip odada bile kalmamam daha sağlıklı ha olurda öyle bir şey giderse idareye de o zaman durumu az önce dediğim gibi saptırdığını anlattıklarını kesip yapıştırıp saha önceki amacı gibi beni atmak istediğinden yaptığını, çirkin ve bilinçli olduğunu, benim kendisiyle bir araya gelmediğimi , bu tuzaklara gelmemesi gerektiğini durumu ört bas etmek için de bana iyi davranıyormuş gibi size karşı gösterdiğini açıklamam gerekiyor. Desem sizce nasıl

Kadın kurucu müdürün akrabası imiş zaten çok da kovulma endişesi taşıdığını sanmıyorum. Niyeyse herkes size karşı hep konularinizda. Bir de adam için bir şeyler demissiniz belki tamamen size öyle geliyor, adamı zan altında bırakarak konuşup ya derse diyorsunuz. İnsan böyle bir şeyi bana öyle geldi sanıyorum ki diye söylemez. Çünkü ağır bir itham.

Saptırdığını ya da kadının sizi yanlış anladığını söyleyin . Ama cok ateşli olmayın. Ateşli olmak idareciyi şüpheye sevk edebilir.

Sakince inkar edin.

Sonuna kadar tam olarak böyle bir şey demediğinizi belirtin.

Ben issizim. Iş yok. O yüzden işinizden olmanızı istemem.

Tavsiyem etik olmayabilir. Ama dünya zaten etik bir yer değil .herkes tutunmaya çalışıyor.

Konusu açılmışken bi sey anlatmak istiyorum.
Muhabbet ablam ile eşi arasında geçiyor. Şakalaşma anlamında.

Ablam diyor ki: odaya girsem, seni yatakta bir kadınla yarı çıplak yakalasam ve desem ki "bu kadın kim?" Ne dersin cevabın ne olur?

Eniştemin cevabi: hangi kadın hayatim?

:)

Yani demem o ki inkar edin. Ama ateşli degil. Sakin.

Bakın şimdi de adama gerçekten öyle bir yakıştırma yapıp hayır öyle demedim ben demenin tezgahını kuruyorsunuz. Ben burda adamı savunmuyorum ama yaptığınız yanlış. Ve bu düşündüklerinizde bana çok iyi niyetli anlattiginiz gibi bir insanmissinizi çağrıştırmadi.

Hanfendi kadın benim gibi bir çalışan üstelik en başta fazlasın diye atılıp sonra cıngar çıkarınca sorun olmasın siye alınmak zorunda kalmış bir arkadaş, diğer meseleye gelirsek kim bir mesai arkadaşına gereksiz yere işi bahane ederek gece 11 12 de Mesajlar atar iş konusu üzerinden geyik muhabbetlere geçmek ister? İtham mı bu şimdi o saatte yokmu bunun eşi dostu ona yazsın, bıraktım onu kendi de aynı sınıfa 3 saat derse giriyorken neden dersime gelip saçma sapan dakikalarca not okur? Açıklar mısınız şimdi bana ?

Fikrinize saygım var dönen dolapları da ben yaşadım bana kimse iyi niyet beslemedi ben savunmadayım şu an öyle diyeyim, eleştireyim derken abartmayın ve sınırı aşmayın rica ederim. İyi geceler size yazmak zorunda değilsiniz!

Bilemiyorum belki ilk zamanlar bekar sandı sonra öğrendi zaten ben vurgulayınca ama zaman zaman özellikle iyi giyinip gittiğim günlerde çok sık oluyor sebebini de sormadım sormam da

Yalnız siz idarecilerden birinin sizinle ilgilendiğini söylemişsiniz. Karşınızdaki fesatsa sizin adınızı "evli haliyle idareciden hoşlanıyor ama adama iftira atıyor" diye çıkarabilir.

Yalnız siz idarecilerden birinin sizinle ilgilendiğini söylemişsiniz. Karşınızdaki fesatsa sizin adınızı "evli haliyle idareciden hoşlanıyor ama adama iftira atıyor" diye çıkarabilir.

Estağfurullah ne münasebet , ben davranışlarından hoşlanmadığımı söyledim bu kadar memnun değilim bu durumdan hepsi bu.

Açıkçası abartılı bir içerik yoktu konuşmamda bazı davranışlardan rahatsız olduğumu söyledim , ki bu bir çok hocanın rahatsız olabileceği kavramlar yani. Şimdi kadın bunu benden nefret ettiğinden değil ama sırf tutunmak adına yapacaktır diye düşünüyorum çünkü diğerlerini de avuç içine alıp ağızlarından dünya laf alıyor aralar görünürde iyi ama malzeme çok idareye de gidiyor Emin’im. Kadın bu sene anlaşalım diye bu durumu yapıyor belli ki bak ben dizdeyim havası için malzeme topluyor gördüüüm o ama ben kendime kızıyorum nasıl saflık ettim o an diye. Neyse dediğiniz gibi ben bana yapılanda adalet göremedim ki kendim yapayım yapacak bir şey yok .

Estağfurullah ne münasebet , ben davranışlarından hoşlanmadığımı söyledim bu kadar memnun değilim bu durumdan hepsi bu.
Tabiki de siz böyle yapıyorsunuz demiyorum. Eğer tekrar muhabbeti geçerse kadına söylediğiniz şeyi yanlış anladığını söyleyebilirsiniz. Olur da idareye yetiştirirse de sonuna kadar inkar edin. Yapacak bir şey yok.

Evet haklısınız, ben de idareye giderse kendi amacı için araç olarak kullanmak suretiyle gidecektir zaten , zira kendisi çıkarılmakta korkuyor çünkü norm fazlası idi sonra cıngar çıkınca aldılar geri çıkarırlar diye korkuyor ama yolu kötü bu şekilde Gözde kalacağını sanıyor galiba, bundan dolayı evet inkar edilecek başka çare yok

Çok yanlış yapmışsınız bunun ceremesini ills ki çekersiniz hep diken üstünde olacaksınız malesef kadın ne yaparsa yapsın ters düşmemeye bakacaksınız keşke laf ağzınızdan çıkmadan önce 2 kere düşünseydiniz tavsiyem sizde kadına karşı bi koz bulun ve kozunuzu belli edin derim

Tabiri caizse sakın eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmeyin.Böyle bir kozu olduğunu hissederse sizi korkutup istediği gibi yönetmeye çalışabilir.Yani,şu kişiyle de şunu konuştum söyler diye korkuyorum gibisinden bir şeyi sakın ona söylemeyin.İnsanlar kötü,ama sizin korkacak bir seyiniz yok.Sırf size ters düsmesin diye yalandan iyi de davranmayın.Ya neden korkuyorsunuz ne yapabilirler ki.Olduğunuz gibi olun,yoksa bir yerden patlak verebilir.İnkar edersiniz olur biter,ses kaydı yok sonucta elinde

Ben de buraya diken üstünde durmamak adına neler yapılır diye yazdım daha çok körükleneyim diye değil ki, ama tavsiyeniz için teşekkür ederim var onun da bende kurucu ile alakalı bel altı yorumları vs bu bana yeterli gerçekten

Evet haklısınız, yok panikleyip aman hocam konuşma etme dersem kullanır gider söylerse de zaten belli olur çağırılırım o zaman da ciddi anlamda bir dolu savunma yaparım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…