Fikirlerinize ihtiyacım vaar. :/

Yelbiss

Umay Açina ♥
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2014
593
601
103
6 aylık evliyim,
11.11.2014'te çikolata kisti ameliyatı oldum,
Ameliyattan sonra 13.11.2014'te adet oldum. Normalde 28 günde bir gelirdi.
Gecikmem var, yaklaşık on gündür adet olacakmışım gibi arada bir kısa kısa kasık ağrılarım oluyor, göğüslerim çok hassas, dokundukça uçları çok acıyor.
Dün bir test yaptım ikinci çizgi silik çıktı. Negatif diye düşündüm ama dün gece buradaki yorumlara baktığımda paylaşılan fotoğraflarda daha silik olanlar dahi hamile olduğunu belirtmiş. Bugün tekrar test yaptım ve sonuç fotoğraftaki gibi. Araştırdım ameliyattan üç dört ay sonra hamile kalanlar var ama bir ay sonra kalan göremedim hiç. Salı günü doktoruma gideceğim ama şu an aklım çok karışık yorumlarınızı bekliyorum. :/

Bu da dün yaptığım ilk test.
Çok ikilemde kaldım yardımcı olun lütfen.

Çok teşekkür ederim inşallah yaa. Acaba ameliyat testi etkiler mi ki.
Himm bak bunu bilemem ama ameliyat niye b hcg yi etkilesin ki. Ameliyattan sonra normal iliski yasamadiniz mi bebek icin. Aracin varmi yeronde olsam hemen gider bi kan tahlili yapardim

Himm bak bunu bilemem ama ameliyat niye b hcg yi etkilesin ki. Ameliyattan sonra normal iliski yasamadiniz mi bebek icin. Aracin varmi yeronde olsam hemen gider bi kan tahlili yapardim

Yoğunluktan dolayı ancak Salı günü gidebileceğim maalesef. :/ Tekrar test yapmama gerek var mı sizce.

İstediğimiz için evlendiğimizden beri hiç korunmadık ameliyattan sonra da korunmadık.

Benmde aynen byle cıkmıştı şuan 32.haftalık hamileyimm

Benmde aynen byle cıkmıştı şuan 32.haftalık hamileyimm

Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Siz de mi ameliyat olmuştunuz. Ameliyattan önce çok istediğimiz halde hiç böyle bir şüphem olmamıştı bu şekilde belirtiler de yoktu kistten dolayı hamile kalmamışım şimdi kist yok ama ameliyatın etkisi mi diye korkuyorum.

Canım benim testim de aynen böyleydi daha silikti hatta, hamileyim
İki testinde de ikinci çizgi çıktığına göre yanılma olduğunu düşünmüyorum
Sağlıkla kucağına alırsın umarım

Canım benim testim de aynen böyleydi daha silikti hatta, hamileyim
İki testinde de ikinci çizgi çıktığına göre yanılma olduğunu düşünmüyorum
Sağlıkla kucağına alırsın umarım

İnşallah yaa. :) Yazdıklarınız benim için altın değerinde çok teşekkür ederim. Siz de sağlıkla kavuşursunuz umarım bebeğinize. :) Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah.

Lavobada taharetlenirken peçeteye pembe bir kaç damla sıvı geldi. Tutunma kanaması sanırımmm. :)

Ilac kullanıyorsan o da çizgiyi etkiliyor. Bende öyle olmuştu.

Umarım hamikesindir. :)

Ilac kullanıyorsan o da çizgiyi etkiliyor. Bende öyle olmuştu.

Umarım hamikesindir. :)

Hiçbir ilaç kullanmıyorum. Sadece bir buçuk ay önce laparoskopi oldum. Gün geçtikçe çizgi koyulaşıyor. Her gün test yapıyorum. :) Ayrıca belirtiler de var gibi sanki. Adetim bayağı gecikti. Yaklaşık on gündür kasıklarımda arada bir batma oluyor, göğüslerim çok hassas, dokundukça uçları acıyor. Bugün bir iki damla pembe sıvı geldi su gibi. Salı gününü sabırsızlıkla bekliyorum. :)

Doktor belirli bır süre korunun demismiydi? Çok erken değil mi?

Bence hamilesin ama düşük riski var gibi (pembe akıntıdan dolayi dedim) progestan ilacın varsa başla tabi en doğrusu en kisa zamanda doktora görünmen.

Hadi hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…