Doktor belirli bır süre korunun demismiydi? Çok erken değil mi?
Bence hamilesin ama düşük riski var gibi (pembe akıntıdan dolayi dedim)progestan ilacın varsa başla tabi en doğrusu en kisa zamanda doktora görünmen.
Hadi hayırlı olsunAllah tamamına erdirsin
Amin inşallah.Çok sevindim sizin adınıza Rabbim evlat isteyen herkese nasip etsin.bende 1 hafta oluyo ameliyat olalı.bir ay korunun dedi.kanamam devam ediyor normalmi sizce.
Rahminden dolayı kanama olabilir belki. Ben hemen hamile kaldım. Ameliyat sonrası gebe kalma olasılığı çok yüksek. Tek yumurtanızda dahi kist olsa engelleyebiliyormuş. Benim sağ tarafımda yoktu ama hamile kalamıyordum yine de. Soldaki kist alındı bir baktım hamileyim ilk adetimden sonra. Yalnız çok dikkat etmek gerekiyor ameliyat sonrası ben hemen ayaklandım şu an kanser riskim var kolposkopi yapılamıyor bebeğimden dolayı. Tekrar smear testi yaptıracağım eğer risk çoksa gittiğim bütün doktorlar hamileliğimin sonlandırılması gerektiğini söylüyor. O yüzden çok dikkat edin dinlenin ameliyat sonrası verilen enfeksiyon ilaçlarınızı kesinlikle aksatmayın.Aslında sormayı unuttumarıyorum açmıyor şimdide çok az geliyor .çikolata kisti ameliyatı oldum sağ yumurtalığımda 6 cm kist vardı.bir dış gebelik geçirdim ameliyatta tüplerimede bakıldı .doktor geçiş çok azdı ama şuan bi problem yok dedi.rahmim aynı zamanda kalp şeklindeymiş orayıda düzeltti.6 ay içerisinde hamile kalman lazım dedi.trkrardan çıkabilir kist dedi.korkuyorum bebeğim olmaz diye
Hiç bilmiyorum ama ben ona bağladım direkt. Smear testimde karsinoma in situ serviks uteri tanısı koyuldu. Hiç dikkat etmedim yoğun bakımda bile kalmayı reddettim. Sanırım benim hatam.2 hafta raporluyum.nasıl yani neden kanser riskiniz var? Allahım bebeğimizi sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin.inşallah ikimizde sağlınıza kavuşursunuZ.ameliyattan kaynaklanan hata değildir inşallah
Geç kaldım ama dikkat ediyorum artık bebeğim için nefes alıyorum. Onu kaybetmek istemiyorum.Keşke daha kendinize dikkat etseydiniz.kötü sonuçlanmaz inşallh.bazen bende doktorun söylediğini dikkate almıyorum ama sonrasında zararını çok çekiyorum.bundan sonrasında en azından dikkat edin kendinize.
Dün bebeğimi meleğimi Cennet'e uğurladım malesef.Inşallah bi problem olmadan bebeğinizi hayırlısıyla dünyaya getirirsiniz.bi gelişme varmı acaba bi doktorla kalmayın.üzüldüm gerçekten.
Amin teşekkür ederim. Yine böyle bir acı yaşamaktan korkuyorum. Hastalıklarımdan kurtulduktan sonra inşallah sağlıkla bir meleğim olur. Rabb'im size de en kısa sürede yaşatır inşallah.Çok üzüldüm gerçekten.insanı gerçekten çok yıpratıyor tahmin edebîliyorum bende dış gebelik olduğunu öğrendiğimde çok ağlamıştım.rabbim beterinden korusun ama insan gerçekten kahroluyor.allahım yine nasip eder inşallah canım tüm bekleyenlere
Inşallah cnm en yakın zamanda sağlığına kavuşursun. Ben Allah'ın hikmetine güveniyorum Rabbim ol derse ılur ben çok duydum tüpleri tıkalı olup ve yumurtalıkların kisten zarar gören ve hamile kalan Rabbim ol deyînce olur sıkma canını hayırlısı hakkımızda neyse o olsun[/Q
canım kendiinden düşük mü yaptın yoksa hastalıktan dolayı alındımı bebek bu arada aradan zamn geçmiş nasılsın şanDün bebeğimi meleğimi Cennet'e uğurladım malesef.
Canım önce kanamam geldi sonra kürtaja aldılar. Düşük tehlikem vardı zaten. Hala içimde meleğimin acısı var ama çok şükür Rabb'im daha fazla bekletmeden yine mutluluğu yaşattı bana. Şu an 9 haftalık hamileyim ve çok şükür sağlıklıyız. :) Ayrıca kanser hücreleri de kürtajla temizlenmiş. :)canım kendiinden düşük mü yaptın yoksa hastalıktan dolayı alındımı bebek bu arada aradan zamn geçmiş nasılsın şan
canımm çok sevindim valla aynı durumda olan arkdşları duydukça okdar mutlu oluyorum ki peki şimdiki hamileliğin kendiliğinden mi oldu bide sen ameliyat olmuştun sanırım tavsiye ediyormusun ameliyatı ben acaba direk tüp bebek denesemmi diye düşünüyorumCanım önce kanamam geldi sonra kürtaja aldılar. Düşük tehlikem vardı zaten. Hala içimde meleğimin acısı var ama çok şükür Rabb'im daha fazla bekletmeden yine mutluluğu yaşattı bana. Şu an 9 haftalık hamileyim ve çok şükür sağlıklıyız. :) Ayrıca kanser hücreleri de kürtajla temizlenmiş. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?