Fikirlerinize ihtiyacım vaar. :/

Canım ben geçen sene Temmuzda evlendim. Hiç korunmadık ama ameliyat olana kadar bebek olmamıştı ameliyattan sonra ilk adetimi gördüm hemen hamile kaldım. Ocak 22'de kürtaj oldum. Sonra yine hiç korunmadık şimdi de sat 5 Mayıs ve yine kendiliğinden oldu. Eğer ki ameliyatlık bir şeyse ben kesinlikle tavsiye ediyorum. Ben endometriozisten ameliyat oldum. 9 Kasımda ameliyat olmuştum sat 13 Kasımdı ve hemen hamile kaldım.

çokk güzeeell:) şimdi sanırım dört aylık hamilesiniz:)ALLAH sağlıkla kavuşmayı nasip etsin darısı başımıza olsun bu arada ameliyatı nerde olmuştun

çokk güzeeell:) şimdi sanırım dört aylık hamilesiniz:)ALLAH sağlıkla kavuşmayı nasip etsin darısı başımıza olsun bu arada ameliyatı nerde olmuştun
9h1g :) Ameliyatı devlet hastanesinde oldum. Ameliyat için özel hastaneleri nedense hep kötülediler ben de devlette oldum ama doktorum çok çok harika biriydi. :)

9h1g :) Ameliyatı devlet hastanesinde oldum. Ameliyat için özel hastaneleri nedense hep kötülediler ben de devlette oldum ama doktorum çok çok harika biriydi. :)
teşekkür ederim yelbiss tekrardan önce geçmiş olsun sonrada hayrılı olsun:)inş bizede nasip olur

10cm di zor değildi çok şükür ameliyattan sonra biraz kasıntı oluyor karın bölgesinde onun toparlanması derken bugün en iyiyim yarın işe bile gideceğim sadece ağır bişey yapma ama gündelik hayata devam dedi doktorum

Bende okullar yarı yıl tatiline girdiğinde olcam büyük ihtimalle umarım en kısa zamanda hayırlı haberlerini alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…