Fikirlerinize ihtiyacım var bayanlar...

asyakaram

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2010
254
1
46
İstanbul
7 aylık oğlum var.ve ben 5 haftalık hamileyim.aslında istiyorum ama bakımları ve onlara kaliteli hayat sunabilme fikri başımı çok ağrıtıyor.işin içinden çıkamıyorum bir tarafım doğmalı bir tarafım nasıl bakacaksın diyor.benim durumumda olan bayanlar fikirlerinizi bekliyorum...

Canim bende aynen senin durumundayim kuzim bugun 8. Aya girdi ve ben 3aylik hamileyim surekli dusunmekten kendimi alamiyorum bir taneye bakmak ilgilenmek bu kadar zorken 2.ye nasil yetecegim diye korkularim var ayrica kizim bukarar kucukken hamilelik bile bu kadar zorken....

Allah'ım sabır versin kafayı yemek üzereyim geniş aileyi seviyorum ama planlar programlar birde küçük bir canlı daha.annemler çok uzaktalar benden bakıcı istemıyorum.ama çalışıyorum

İstiyorsanız neden doğmasın:).Ablamın 13 ay ara ile 2 oğlu var.Büyük 4 yaşında iken birde kızı doğdu.3ü birden büyüdü,şimdi 3üde evli

Allah'ım sabır versin kafayı yemek üzereyim geniş aileyi seviyorum ama planlar programlar birde küçük bir canlı daha.annemler çok uzaktalar benden bakıcı istemıyorum.ama çalışıyorum

Malesef canim bende ayniyim annemle ayni sehirdeyim fakat uzak baya aramiz ayrica babam hasta surekli onu birakip gelemiyo calisiyorum daha dogrusu kizim dogdugundan beri gidemiyorum ise esim idare ediyor ama nereye kadar bakici meselesini asla dusunemem cogunlukla kendim icin bile yetemimiyormuyum diye dusunurken bi yabanciya nasil emanet ederim kafam cok karisik cevapsiz sorularla dolu((

İstiyorsanız neden doğmasın:).Ablamın 13 ay ara ile 2 oğlu var.Büyük 4 yaşında iken birde kızı doğdu.3ü birden büyüdü,şimdi 3üde evli

Aslinda orasida oyle benim annem 3 tane arka arkaya dogurmus ablam 3 aylikken abimi abim 3aylikken beni ddogurmus ve diyorki 2 yil hic evden cikmadan bakmia bize birimiz besikte birimiz duvar salincaginda birimiz ayaginda bu sekilde bide kitap falan okurmus benlede kalmamis 2sene sonra twkrar bir kiz kardesim daha olmus simdi en kucugumuz 25 yasinda ve evlilik hazirliginda:)

ALLAH yardım eder arkadaşlar karamsar olmayın yavrularınız onlar sizin ben 2. ço cuk için 2 senedir uğraşıyorum olmuyo oğlum yalnız kalmasın kardeşi olsun diye kardeş çok önemli 2iz gibi büyürler ALLAH HAYIRLI DOĞUMLAR NASİP ETSİN SİZE DARISIDA BAŞIMA İNŞALLAH DUA EDİN BANA EMİ

Evet zor olacak ama bir çok kimse bunun üstesinden başarıyla gelebiliyorsa sizler neden başarmayasınız ki.
Bunun zor ve yorucu bir süreç olacağını biliyo olmanız ,zaten 1 adım önde olmanız demek.
Yaşayacaklarınızı kabaca biliyosunuz,psikolojinizi buna hazırlayın o zaman herşey daha kolay olacak inşallah.
Korkmayın veren Allah kolaylığını da verir.
Hayırlı olsun,sağlıkla gelsin.

Ikiz gibi büyürler ve siz oyun arkadaşı aramak zorunda kalmazsınız hem bu kadar hassas düşünurken 2. Yavrunuza zaten koyamazsınız. Rabbim yar ve yardımcınız olur dua edin yeter

bayanlar söyledikleriniz çok doğru ama karamsarım korkuyorum,kafayı yicem,bakıcı asla olmaz,işi bırakamam,annem ben bakrım küçüğe diyor getiririm yanıma diyor toparlanınca ama çocuğum benimle büyüsün istiyorum Allahım sabır versin bana ve ben gibilere:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…