- 29 Kasım 2017
- 395
- 165
- 23
- 32
- Konu Sahibi Depresiff polianna
-
Ya babanne olacak senin eşin olduğu kadar onunda oğlunun çocuğu gelip görmesinde ne sakınca olabilirki niye bu kadar sınır çiziyorsunuz şimdiden
Zaten çok gelip gitme durumunuz yokmuş bari bebeği görsün sevsin ne var bunda
İleride dışarda işiniz çıkar bebeği bırakma ihtiyacın olur
Sen doğurup sabahlara kadar başında uykusuz günlerde tekrar yaz buraya bebeğim kolik hiç uyumuyor kaynanamı da boş konuşuyor çağırmak istemiyorum ne yapacağım ben diyeÇünkü insanlarla yüz göz olmak istemiyorum. Aşırı boş konuşuyo. Bazen dayanamayıp cevap vericem bozucam diye aklım çıkıyo . Ömür boyu yüz yüze bakmak için altlı üstlü ilişkilerde mesafe şart oluyor.
Sen doğurup sabahlara kadar başında uykusuz günlerde tekrar yaz buraya bebeğim kolik hiç uyumuyor kaynanamı da boş konuşuyor çağırmak istemiyorum ne yapacağım ben diye
Bir süre onun yardımına ihtiyacınız olur muhtemelen ve ne yalan söyliyim ben kv olsam torunum olsa onu hergun görmek isterdim evet siz hoşlanmayabilirsiniz ama kv dede onu koklar özler merak eder kendini sınırlaması zor olur torun varken bu nasıl sınırlandırılabilir nasıl bir düzene oturtulur bilmiyorumKızlar merhaba
Bir konu hakkında fikirlerinize ihtiyacım var.
Kv ile altlı üstlü oturuyoruz ve hayırlısıyla yakında bebeğimiz olucak.
Bebekten önce gayet resmi mesafeli çok gelip gitme durumlarımız olmuyor.
En başından bu sınırı çizdim. Fakat şimdi bebek olucak haliyle gelip gitmeler artıcak diye düşünüyorum. Ama yapım gereği çat kapı gelinip gidilmesinden hoşlanmam. Bende yapmam. Ama kv yapıcaktır eminim.
Ben mesafelerimi ve sınırlarımı bebekten sonrada korumak istiyorum.
Sizce nasıl davranmalıyım. Nasıl bi yol izlemeliyim. Kv aşırı meraklı. Herşeyi merak eder. Ama hiç bişeye elini sürmez sadece izlesin. Ve boş konuşsun. Buda benim sinirlerimi aşırı bozuyo. (Bu arada kesinlikle torununu görmesin vs böyle şeyler asla mevzu bile olamaz. İlk önce allahtan korkarım ama her dk mıç mıç olucaz diye ödüm kopuyor mevzu bu)
Vallahi olunur. Art niyetli konuşursa olunur.Aynı sınırları anneniz için de çizdiniz mi?
Farkında mısınız o kadıncağızın çocuğunun çocuğu olacak yani canının canı
Konuşsun ne olabilir?
Nasıl böyle tahammülsüz olunur gerçekten aklım almıyor ya
Allahım, hayırlı gelinler nasip et.....Kızlar merhaba
Bir konu hakkında fikirlerinize ihtiyacım var.
Kv ile altlı üstlü oturuyoruz ve hayırlısıyla yakında bebeğimiz olucak.
Bebekten önce gayet resmi mesafeli çok gelip gitme durumlarımız olmuyor.
En başından bu sınırı çizdim. Fakat şimdi bebek olucak haliyle gelip gitmeler artıcak diye düşünüyorum. Ama yapım gereği çat kapı gelinip gidilmesinden hoşlanmam. Bende yapmam. Ama kv yapıcaktır eminim.
Ben mesafelerimi ve sınırlarımı bebekten sonrada korumak istiyorum.
Sizce nasıl davranmalıyım. Nasıl bi yol izlemeliyim. Kv aşırı meraklı. Herşeyi merak eder. Ama hiç bişeye elini sürmez sadece izlesin. Ve boş konuşsun. Buda benim sinirlerimi aşırı bozuyo. (Bu arada kesinlikle torununu görmesin vs böyle şeyler asla mevzu bile olamaz. İlk önce allahtan korkarım ama her dk mıç mıç olucaz diye ödüm kopuyor mevzu bu)
Esas bebekten sonra lazim olacak o kaynana
Tuvalete girmek icin saatlerce sabrettiginizde,banyoya gunlerce giremeyip yagli saclarla dolandiginizda kiymetini anlayacaksiniz muhtemelen. Gelsin gitsin,yardim etmesini rica edin,yapmiyorsa da zaten onun da isine gelmez kapinizi calmak. Simdiden kolay gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?