- Konu Sahibi Depresiff polianna
-
Açık açık söyle sevmiyorum kalabalığı diyeKızlar merhaba
Bir konu hakkında fikirlerinize ihtiyacım var.
Kv ile altlı üstlü oturuyoruz ve hayırlısıyla yakında bebeğimiz olucak.
Bebekten önce gayet resmi mesafeli çok gelip gitme durumlarımız olmuyor.
En başından bu sınırı çizdim. Fakat şimdi bebek olucak haliyle gelip gitmeler artıcak diye düşünüyorum. Ama yapım gereği çat kapı gelinip gidilmesinden hoşlanmam. Bende yapmam. Ama kv yapıcaktır eminim.
Ben mesafelerimi ve sınırlarımı bebekten sonrada korumak istiyorum.
Sizce nasıl davranmalıyım. Nasıl bi yol izlemeliyim. Kv aşırı meraklı. Herşeyi merak eder. Ama hiç bişeye elini sürmez sadece izlesin. Ve boş konuşsun. Buda benim sinirlerimi aşırı bozuyo. (Bu arada kesinlikle torununu görmesin vs böyle şeyler asla mevzu bile olamaz. İlk önce allahtan korkarım ama her dk mıç mıç olucaz diye ödüm kopuyor mevzu bu)
Kv deniz iyi bir insan olmasa bunları düşünemezsinizBen Ankara da kayınvalidem Batman’da oturuyor
Üç gebeliğimdede 7. Ayımda geldi ve bebekler bir kaç aylık olana dek kaldı
Bakın bizde büyüğü olmayan başına taş koysun derler
Yani hep hata eder o taşa kafanızı vurursunuz
Büyükten zarar gelmez yapmayın ya
Kayınvalidem ile elbette hep aynı fikirde olmadık ama sen bilirsin annecim dedim
Böyle deyince ölünmüyor yani
Şimdi gidin sorun öz kızı neyse ben oyum çok şükür
Halden anlamasına az kalmış.
alemsin
Valla keske bir kaynanam olaydi da alt katimda oturaydi yahu. Arada emanet ediverirdim cocugu
Ne guzel masallahValla biz kv yakınımıza taşındığından bu yana çok rahatız.
Misafir gelecek olsun önceden söylüyorum "anne iş yaptırmazsa belki bırakırım" diye. O da direk "tamam" der zaten. Oğlumun halet-i ruhiyesine göre de bırakıyorum..
Bazı haftasonları önce beraber vakit geçirip dönüşte çocuğu kv ye bırakıp eşimle gezmeye gidiyoruz..
Ne guzel masallah
Poncik kaynanaymis kendisi. Allah bozmasin.
Yeryuzunun en psikopat kaynanasiydi benim babaannem
Ama annem hala bin defa sagolsun sana uzun sure bakti der. Kotu de olsalar bence ise yariyorlar manevi olarak.
Madalyanızı taktim edelim hemen :) bence sana öyle geliyorBen Ankara da kayınvalidem Batman’da oturuyor
Üç gebeliğimdede 7. Ayımda geldi ve bebekler bir kaç aylık olana dek kaldı
Bakın bizde büyüğü olmayan başına taş koysun derler
Yani hep hata eder o taşa kafanızı vurursunuz
Büyükten zarar gelmez yapmayın ya
Kayınvalidem ile elbette hep aynı fikirde olmadık ama sen bilirsin annecim dedim
Böyle deyince ölünmüyor yani
Şimdi gidin sorun öz kızı neyse ben oyum çok şükür
Yıllar evvel bununla ilgili açtığım bir konu varMadalyanızı taktim edelim hemen :) bence sana öyle geliyor
anlıyorum sizi insalah bu mesafeyi korumaniz sart ama bebekten sonra işiniz daha zorÇünkü insanlarla yüz göz olmak istemiyorum. Aşırı boş konuşuyo. Bazen dayanamayıp cevap vericem bozucam diye aklım çıkıyo . Ömür boyu yüz yüze bakmak için altlı üstlü ilişkilerde mesafe şart oluyor.
Yıllar evvel bununla ilgili açtığım bir konu var
Kendisi bana öz annemden fazla emek verdi
Öz annem zaten terk etti beni
Doğumdan sonra aylarca bebek gece uyumadı ben bakayım sen uyu diye gündüzleri beni uyuturdu
Bir bardak suyu almama izin vermezdi
Biraz doğrulsam nereye derdi hemen yemeği önüme getirir yatağımı toplardı bir defa hastalandım sabaha kadar başımda bekledi
Eşime onu üzersen sütüm sana haram olsun dedi defalarca
Bilmiyorum ben iyilik yaptım iyilik buldum
Madalyam çok benim
Siz kendinize takın
Kesin öyledirYıllar evvel bununla ilgili açtığım bir konu var
Kendisi bana öz annemden fazla emek verdi
Öz annem zaten terk etti beni
Doğumdan sonra aylarca bebek gece uyumadı ben bakayım sen uyu diye gündüzleri beni uyuturdu
Bir bardak suyu almama izin vermezdi
Biraz doğrulsam nereye derdi hemen yemeği önüme getirir yatağımı toplardı bir defa hastalandım sabaha kadar başımda bekledi
Eşime onu üzersen sütüm sana haram olsun dedi defalarca
Bilmiyorum ben iyilik yaptım iyilik buldum
Madalyam çok benim
Siz kendinize takın
Kadını rahatsız edecek şekilde konuşuyormuş. Sevmek zorunda mı kadın. Dayanamayıp cevap verecelim diye aklım çıkıyor diyor. Ben konu sahibini çok makul buldum.Aynı sınırları anneniz için de çizdiniz mi?
Farkında mısınız o kadıncağızın çocuğunun çocuğu olacak yani canının canı
Konuşsun ne olabilir?
Nasıl böyle tahammülsüz olunur gerçekten aklım almıyor ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?