Fikirlerinize ihtiyacım var. Bebek kv?

valla 6 ay once dogum yaptim.lohusaligim igrenc gecti.gelen giden bi kalabalik.gorumcem erkek cocuklariyla kaldi filan.dikislerim acir.meme surekli acikta.bi de gelen giden cocuk gurultusu.sutun yetmiyo mu.soyle yap boyle yap muhabbetleri.hic de onemli degil bence kv gorumce bilmem ne.tuvalete gidemiyorum banyo yapamiyorum durumu en fazla 2 hafta oluyor.esin isten gelince banyonu yaparsin.bebek arabasina koyup da geziyorum bol bol.6 ayda kimseden cocuga bakmasini rica etmisligim yok gayet rahatim.mesafe sert tavir cirkeflik her zaman iyidir.obur turlu kendini yer bitirirsin.benden uzak Allaha yakin olsunlar.

Açık açık söyle sevmiyorum kalabalığı diye
Ben söylüyorum valla

Kv deniz iyi bir insan olmasa bunları düşünemezsiniz
Size iyisi denk gelmıs

alemsin
Valla keske bir kaynanam olaydi da alt katimda oturaydi yahu. Arada emanet ediverirdim cocugu

Valla biz kv yakınımıza taşındığından bu yana çok rahatız.
Misafir gelecek olsun önceden söylüyorum "anne iş yaptırmazsa belki bırakırım" diye. O da direk "tamam" der zaten. Oğlumun halet-i ruhiyesine göre de bırakıyorum..

Bazı haftasonları önce beraber vakit geçirip dönüşte çocuğu kv ye bırakıp eşimle gezmeye gidiyoruz..

Ne guzel masallah
Poncik kaynanaymis kendisi. Allah bozmasin.

Yeryuzunun en psikopat kaynanasiydi benim babaannem
Ama annem hala bin defa sagolsun sana uzun sure bakti der. Kotu de olsalar bence ise yariyorlar manevi olarak.

Ne guzel masallah
Poncik kaynanaymis kendisi. Allah bozmasin.

Yeryuzunun en psikopat kaynanasiydi benim babaannem
Ama annem hala bin defa sagolsun sana uzun sure bakti der. Kotu de olsalar bence ise yariyorlar manevi olarak.

Amin. Çok şükür iyidir valla. Psikolojisine de çok iyi geldi..
Ki ben ve kv hiç öyle mıçmıç insanlar değilizdir..

Kendi canından olunca, severek bakınca insanın gözü arkada kalmaz çok kötü niyetli biri olmayınca..

Madalyanızı taktim edelim hemen :) bence sana öyle geliyor

Çocuk olunca mesafe filan koyamazsın alt üst otururken hele ki. Hergün görmek isterler. İlla ben çok görüşmek istemiyorum diyorsan mesela duşa gireceksin bebeği esinle kv ye yolla. Yemek yapcam de yolla yarım saat sevsinler gelsin geri

Madalyanızı taktim edelim hemen :) bence sana öyle geliyor
Yıllar evvel bununla ilgili açtığım bir konu var
Kendisi bana öz annemden fazla emek verdi
Öz annem zaten terk etti beni
Doğumdan sonra aylarca bebek gece uyumadı ben bakayım sen uyu diye gündüzleri beni uyuturdu
Bir bardak suyu almama izin vermezdi
Biraz doğrulsam nereye derdi hemen yemeği önüme getirir yatağımı toplardı bir defa hastalandım sabaha kadar başımda bekledi
Eşime onu üzersen sütüm sana haram olsun dedi defalarca
Bilmiyorum ben iyilik yaptım iyilik buldum
Madalyam çok benim
Siz kendinize takın

Burada açılan bazı konulara, aman doğumuna kimseyi çağırma, nerede çokluk orada karşılık, kv sürekli karışır ve depresyona sokar seni deniyor.

Fakat şu anda olduğu gibi bazı konulara da, gelsin tabi faydası bile olur. Torununu görmesini kısıtlayamazsin gibi yanıtlar veriliyor.

Bir karar verin.

Öncelikle sağlıkla doğsun evladiniz,kucaginiza alin.Simdiden bunlari dusunup dert etmek cok gereksiz.Zaten mesafeliymissiniz.Bebeginiz dogdugunda istemediginiz durumlar ortaya cikarsa guzel bir dille uyarir sınırlarınizi belirlersiniz.

çok konuşlmuş vakti gelince 1 saat bırakmak için gözünün içine bakarsın diye.. kızım yeni doğduğunda eşim dışında kimseye elletmezdim (annem dahil) bana da derlerdi az büyüsün verecek kucak arayacaksın diye. ben de allah allah demek öyle olacak ne zaman acaba derdim kendi kendime. kızım 17 aylık o zaman hala gelmedi
eşim dışında kimseye emanet edemem. her yere onunla giderim, her şeyi onunla yaparım
insanım yorulurum elbet ama iyi böyle be. aklım kalacağına.

Bende madalyası çok olanlardanım. Rahmetli 3 sene önce vefat etti. 26 yıl birbirimizi kırmadık. Bazen o bazen ben alttan aldım.
Çocuğumu elleme, evime habersiz gelme, otur koltukta sesini çıkartma, yatak odama girme benim özelim falan demedim . Anahtarim her iki annede de vardı. Çocuklarının evine istedikleri gibi girip çıktılar. İstedikleri yerde oturdular.
Sınırlı seviyeli olmak gibi bir derdimiz olmadı.
Kimse kasmayinca ortada dertte olmadı.

Konuya gelirsek, taşının gitsin. Hem gelecek hem konuşup pis tukuruklerini saçacak. Uzağa gidin bence.
İnşallah ileride sizin gelin\damat da size aynısını yapmaz.

Eğer çok samimi değilseniz çocuk olunca da pek bir şey değişmiyor, kv çok soğuktur oglum doğduktan sonra günde bi kere uğrayıp sever giderdi. Evet çok zor bebek bakmak ama tek basına da bakılabiliyor, ilk zamanlar dısarı çıkmak zor oluyodu biraz büyüyünce hersey daha kolay. heryere beraber gidiyoruz. Yani bebeğe kendiniz bakabilirseniz çokta mıç mıç olmazsınız, anladığım kadarıyla pek yardım sever değil sadece yorum yapıyor lohusayken tehlikeli :)

Kesin öyledir

Kadını rahatsız edecek şekilde konuşuyormuş. Sevmek zorunda mı kadın. Dayanamayıp cevap verecelim diye aklım çıkıyor diyor. Ben konu sahibini çok makul buldum.

Konu sahibi samimiyetiniz biraz artabilir. Farklı şehirlerde otursan da bebekten sonra gelmeler gitmeler artacaktır. Önce buna hazır ol. Kendini doldurmamaya çalış. Haftada 1 gorusuyorsan haftada 2 ye cikar gorusmeleri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…