Allah yardimcin olsun Ne diyeyim bilemedim ama bi cana kıymayı dusunmuyorsundur herhalde.Merhabalar, buraya şimdi üye oldum bazen yabancı birinin fikrini almak çok iyi geliyor lütfen yardımcı okun arkadaşlar. 2 senedir birlikte yaşadığım bir adam var. Tabi evlenmek için bi araya geldik ancak borclarindan ötürü resmi nikahı erteledik şuan sadece imam nikâhımız var. Onun ailesi biliyor , zaten çok dindar insanlar (açıkçası onlar için dini nikah daha önemli) Ben yetiştirme yurdunda büyüdüm, bir tek annem var. Bugün hamile olduğumu öğrendim. Nerdeyse 2 aylık ama geçen ay regl oldum. Bu ay 1 hafta gecikince test yaptırdım hastanede çünkü ilk kez bir hafta gecikti. Ama gebeyken regl olunabiliyormus. Velhasıl bunu bugün öğrendiğimde saatlerce ağladım çocuğun günahına girmek istemiyorum ama aramız son dönemde çok kötü. Birlikte bile uyumuyorduk uzun süredir. Onun tepkisi çok pozitifti ama ben odamda ayrılık varken hamile olduğumu öğrendim. Ne yapacağım konusunda en ufak bi fikrim yok.. hic bwkelmiyordum , kesinlikle hazir hissetmiyorum , elimde bi meslegim yok , dışardan okuyorum , evet kavgaliyken aramız o kadar kotuyken haberi duyunca havalara uçtu ama ben asla hazır hissetmiyorum kendimi. O halde korundaydın diyenler olacaktır. Zaten korunuyordumama d.kontol haplarında istisnalar olabiliyormuş %100 koruma sağlamıyormuş. Fikirlerinize ihtiyacım var . Akıl akıldan üstündür . Eminim benden çok daha tecrübeleri insanlar var aranızda..
Yok öyle olsa üzerine düşünmezdim bile. Ama aramız o kadar bozuktu ki dune kadar... Onun işinden ötürü maddi sıkıntıları vs. Yukarıda da anlattım ya çocuk haberini duyana kadar yüzüme bakmama derecesine gelmişti. Ama haberi duyduğundan beri çok mutlu birdenbire değişti. Benim de çocukluğum yurtta geçti o yüzden yine kötü olursam çocuk mahvolur diye korkuyorum. Ayrılık derecisene gelmiştik çünküAllah yardimcin olsun Ne diyeyim bilemedim ama bi cana kıymayı dusunmuyorsundur herhalde.
Yaşınız kaç bu arada ayrılık.derecesine gelmişsiniz imam nikah kıymışsınız etmişsiniz hamilesiniz ayrılık derecesine gelmişsiniz çok.karisik geldi banaYok öyle olsa üzerine düşünmezdim bile. Ama aramız o kadar bozuktu ki dune kadar... Onun işinden ötürü maddi sıkıntıları vs. Yukarıda da anlattım ya çocuk haberini duyana kadar yüzüme bakmama derecesine gelmişti. Ama haberi duyduğundan beri çok mutlu birdenbire değişti. Benim de çocukluğum yurtta geçti o yüzden yine kötü olursam çocuk mahvolur diye korkuyorum. Ayrılık derecisene gelmiştik çünkü
Evet Ben de kesinlikle senin gibi düşünüyorum. Tutuklanması vardı bu borcundan dolayi nisan ayında kalkıyor . Daha erken halletmeye calisicam diye sözler verdi bu akşam ama zannetmiyorum çünkü durumunu biliyorum.Resmi nikah mutlaka kiydirmalisin borc bahane olamaz ayrica borcla senin ne ilgin var. Yoksa cocukda seninle ayni hayati yasar. Bunu yapma.
24 yaşındayım. Tabi nisandan hemen sonra imam nikah kıyıldıYaşınız kaç bu arada ayrılık.derecesine gelmişsiniz imam nikah kıymışsınız etmişsiniz hamilesiniz ayrılık derecesine gelmişsiniz çok.karisik geldi bana
Ben demin yazdim bir arkadaşa cevap olrak. Tutuklanması nisan ayında kalkıyor. Borcundan ötürü tutuklanması vardi haliyle resmi kurumlarda işlem yatıramıyordu. Sagolun fikriniz için deBorçlarla nikah arasında ilişki kuramadım.
Zira devlet tapu istemiyor, altı üstü 2 nüfus cüzdanı, 2 şahit ve 2 evet istiyor.
Çocuğu nüfusuna alacaksa her ihtiyacını karşılayacaksa, evlenmenize gerek olmadan şuan olduğu gibi ayrıyken doğurabilirsiniz.
Şayet bunları yapmaz diyorsanız acilen evlenin, çocuğunuzun ve sizin haklarınızı devlet korusun bari.
Benimle aynı yasitsin 3 yıllık evliyim 3 yıldır ben.iliskiye giremedim vajinimustum cok sukur tedavi gordum bbttti sen O adamla 2 yıl.geçirmişsin az cok tanıyosun nikah kıymalısınız hayat gerçekten zor24 yaşındayım. Tabi nisandan hemen sonra imam nikah kıyıldı
Keşke emin olabilseydim. O yüzden yazdim ya buraya da çocuğun vebalini almak istemiyorum ama bugün öğrendim hamile olduğumu. Dune kadar ayrılmayı düşünüyorduk. Haberi duyduğundan beri iyi , çok mutlu oldu. Ama çocuk dediginiz gibi çok büyük sorumluluk..Çocuk sorumluluğu bambaşka birşey maddi manevi hazır olmak gerekiyor. Eşinle yolun sonunu görüyor isen doğur. Yurtta büyümüşsün nelerle mücadele ettin en iyi sen bilirsin ona da böyle bir hayat yaşatmıyacağından eminsen karşındaki adamdan eminsen doğurma kararı al
Bilemedim ki canım. Hakkında hayırlısı olsun rabbim temiz kapılar çıkarsın karşınaKeşke emin olabilseydim. O yüzden yazdim ya buraya da çocuğun vebalini almak istemiyorum ama bugün öğrendim hamile olduğumu. Dune kadar ayrılmayı düşünüyorduk. Haberi duyduğundan beri iyi , çok mutlu oldu. Ama çocuk dediginiz gibi çok büyük sorumluluk..
Sagolun. Allah razı olsunBilemedim ki canım. Hakkında hayırlısı olsun rabbim temiz kapılar çıkarsın karşına
Böyle bir durumda ne yazılır bilmiyorum öncelikle Allah yardımcın olsun . Bence sevinmesi çok güzel birsey sonuçta ne adamlar hamile diye kapının önüne koyabiliyo . Bebeği aldırma canım küçücük bir bebeğin canina kıyma ,bebek rizkiyla gelir . İnşallah eşin düzelir bu bebek size uğur getirir . Allah yardımcın olsun . Burda birçok insan bebek sahibi olabilmek için ugrasiyo goruyosundur Allah sana çok güzel bir lütuf vermiş çok şükür bunun kıymetini bilmelisin. Esin içinde bol dua et inşallah sıkıntıları gidersin Allah.Merhabalar, buraya şimdi üye oldum bazen yabancı birinin fikrini almak çok iyi geliyor lütfen yardımcı okun arkadaşlar. 2 senedir birlikte yaşadığım bir adam var. Tabi evlenmek için bi araya geldik ancak borclarindan ötürü resmi nikahı erteledik şuan sadece imam nikâhımız var. Onun ailesi biliyor , zaten çok dindar insanlar (açıkçası onlar için dini nikah daha önemli) Ben yetiştirme yurdunda büyüdüm, bir tek annem var. Bugün hamile olduğumu öğrendim. Nerdeyse 2 aylık ama geçen ay regl oldum. Bu ay 1 hafta gecikince test yaptırdım hastanede çünkü ilk kez bir hafta gecikti. Ama gebeyken regl olunabiliyormus. Velhasıl bunu bugün öğrendiğimde saatlerce ağladım çocuğun günahına girmek istemiyorum ama aramız son dönemde çok kötü. Birlikte bile uyumuyorduk uzun süredir. Onun tepkisi çok pozitifti ama ben odamda ayrılık varken hamile olduğumu öğrendim. Ne yapacağım konusunda en ufak bi fikrim yok.. hic bwkelmiyordum , kesinlikle hazir hissetmiyorum , elimde bi meslegim yok , dışardan okuyorum , evet kavgaliyken aramız o kadar kotuyken haberi duyunca havalara uçtu ama ben asla hazır hissetmiyorum kendimi. O halde korundaydın diyenler olacaktır. Zaten korunuyordumama d.kontol haplarında istisnalar olabiliyormuş %100 koruma sağlamıyormuş. Fikirlerinize ihtiyacım var . Akıl akıldan üstündür . Eminim benden çok daha tecrübeleri insanlar var aranızda..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?