Merhabalar, buraya şimdi üye oldum bazen yabancı birinin fikrini almak çok iyi geliyor lütfen yardımcı okun arkadaşlar. 2 senedir birlikte yaşadığım bir adam var. Tabi evlenmek için bi araya geldik ancak borclarindan ötürü resmi nikahı erteledik şuan sadece imam nikâhımız var. Onun ailesi biliyor , zaten çok dindar insanlar (açıkçası onlar için dini nikah daha önemli) Ben yetiştirme yurdunda büyüdüm, bir tek annem var. Bugün hamile olduğumu öğrendim. Nerdeyse 2 aylık ama geçen ay regl oldum. Bu ay 1 hafta gecikince test yaptırdım hastanede çünkü ilk kez bir hafta gecikti. Ama gebeyken regl olunabiliyormus. Velhasıl bunu bugün öğrendiğimde saatlerce ağladım çocuğun günahına girmek istemiyorum ama aramız son dönemde çok kötü. Birlikte bile uyumuyorduk uzun süredir. Onun tepkisi çok pozitifti ama ben odamda ayrılık varken hamile olduğumu öğrendim. Ne yapacağım konusunda en ufak bi fikrim yok.. hic bwkelmiyordum , kesinlikle hazir hissetmiyorum , elimde bi meslegim yok , dışardan okuyorum , evet kavgaliyken aramız o kadar kotuyken haberi duyunca havalara uçtu ama ben asla hazır hissetmiyorum kendimi. O halde korundaydın diyenler olacaktır. Zaten korunuyordumama d.kontol haplarında istisnalar olabiliyormuş %100 koruma sağlamıyormuş. Fikirlerinize ihtiyacım var . Akıl akıldan üstündür . Eminim benden çok daha tecrübeleri insanlar var aranızda..