• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

fikirlerinize ihtiyacım var canlar:(

cimcime1991

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2012
1.307
9
88
Merhaba kızlar şok oldum diye bir konu açmıştım okuyanlarınız veya okumayanlarınız olmuştur okumayanlar ne olur okusunlar ve sonra bu konuma cevap yazarsanız çok sevinirim.Dün gece kardeşim face ine girdi netteydi dolaşıyordu eski sevgilim yani ayrıldığımız 5 gün olucak bugün her neyse gece 1,5 ta dolaşıyormuş nette kardeşim görmüş işte baktık ne yapıcak diye demiştim ya ilişki durumum duruyor diye adımız yazıyor tepkisiz kalıcam varlığımdan haberdar olmasın kudursun diye:( kızlar dün nette baya bi kalmış kardeşimde yazmamış oda yazmamış kardeşime işte ilişki durumunuda değiştirmemiş bişeyde paylaşmamış kimseyle arkadaşta olmamış kızlar bana onca hakaret saydı belkide bana kızıcaksınız ama ben tepkimi onun gbi olarak değil suskunluğumu koruyarak yapmak istiyorum hiç bişeyimden haberdar olamasın istiyorum kızlar sizce neden girmiş olabilir nete hiç bişeyide değiştirmemiş evinde de neti yoktu gecenin o vakti nerden girdi ki napmalıyım ben yaaaaa:'(

canım bunda bişey yokki..
o bile girmemiş olabilir başkasına şifresini vermiştir o girmiştir..
o girse bile canı sıkılmış neti olan arkadaşında kalmıştır ondan girmiştir..
benim ayrıldığım sevgilimlede hiçbir ayrılığımızda ilişki durumunu değiştirmedi adam.. hala daha değiştirmedi.. bunda özel algılanacak birşey yok bence..

diğer konunuda şimdi okudum canım....
belki bi arkadaşında fln gitti oradadan girdi..
ilişki durumuna gelince demekki başkasıyla birlikte değil şu anda..
hem çok yeni ayrılığınız belki geri dönem düşüncesi vardır...
ama sana söylediği sözler çok çok fenaaaaa...
geri dönme düşünme derim...
adam 1,5 sene öncesi için sana ne laflar ediyo...
insanız hata yaparız her hatanda böyle davranırsa sana çok yıpranırsın..
bence gerek yok yeniden aynı şeyleri yaşamana....
zaman alır ama unutursun...
hazır ayrılmışken düşünme önüne bak sen..
o da ne hali varsa görsün...
tepkisiz kalmaya devam et...
mutluluklar....

canım bunda bişey yokki..
o bile girmemiş olabilir başkasına şifresini vermiştir o girmiştir..
o girse bile canı sıkılmış neti olan arkadaşında kalmıştır ondan girmiştir..
benim ayrıldığım sevgilimlede hiçbir ayrılığımızda ilişki durumunu değiştirmedi adam.. hala daha değiştirmedi.. bunda özel algılanacak birşey yok bence..

canım evlerinde net yok hayatım başkasına şifresini vermez çünkü ben bile şifresini istemedim oda benden istemedi hani hiç sormadııkta birbirimize işte o vakitte girmezdi normalde hiç nete 4 gündür falan hiç konuşmuyoduk ya şaşırmıştır diye düşünüyorum bilerek girmiştir diye ne bilim ben pişman olsun köpek gibi sürünsün istiyom ya o yüzden kendime yordum:(

diğer konunuda şimdi okudum canım....
belki bi arkadaşında fln gitti oradadan girdi..
ilişki durumuna gelince demekki başkasıyla birlikte değil şu anda..
hem çok yeni ayrılığınız belki geri dönem düşüncesi vardır...
ama sana söylediği sözler çok çok fenaaaaa...
geri dönme düşünme derim...
adam 1,5 sene öncesi için sana ne laflar ediyo...
insanız hata yaparız her hatanda böyle davranırsa sana çok yıpranırsın..
bence gerek yok yeniden aynı şeyleri yaşamana....
zaman alır ama unutursun...
hazır ayrılmışken düşünme önüne bak sen..
o da ne hali varsa görsün...
tepkisiz kalmaya devam et...
mutluluklar....

çok saol canım evlerinde neti yok zaten ve evet sözleri öyle ağır ki hala inanamıyorum nasıl bana diyebildi o lafları diye çok istiyorum pişman olsun köpek gibi sürünsün ama ben hayır diyedim ben hayatımda hiç ona zıt gitmedim hep ılımlı oldum alttan aldım çok yumuşak kalpliyim ve hiç dayanamazdım normalde hemen yazardım mesaj ona ama bugün 5.gün ve hiç yazmadım çünkü öyle canımı yaktı ki inanamadım o söylenenlere hala daha hakaretleri çınlıyor kulağımda:( aslada kabul etmem zaten sağol canım tepksiz kalıcam hep görsün bakalım dayanamayn hemen alttan alan ben bu sefer görsün nasıl dayanıyorum dönmicemde canım zaten gerçekten üzülüyorum şimdi çok ama geçicek biliyorum ama çok ağırdı işte atlatamıyorum:(

canım evlerinde net yok hayatım başkasına şifresini vermez çünkü ben bile şifresini istemedim oda benden istemedi hani hiç sormadııkta birbirimize işte o vakitte girmezdi normalde hiç nete 4 gündür falan hiç konuşmuyoduk ya şaşırmıştır diye düşünüyorum bilerek girmiştir diye ne bilim ben pişman olsun köpek gibi sürünsün istiyom ya o yüzden kendime yordum:(

anladım canımda boşver hepimiz ayrılıktan sonra en ufak birşeyi kendimize yormaya çalışırız ama seven adam arar söyler ben pişmanın seni seviyorum der..
onu düşünmemeye çalış canım..

Back
X