fikirlerinize ihtiyacım var...hoşlanmadı mı benden:(

hayır günün özetini geçmedik eve vardın mı diye bile yazmadı. sadece ayrılırken çok memnun oldum ben görüşmek isterim sen de istersen dedi. sonrası bu şekilde ama sanırım pek beğenmedi
Değişik olmuş biraz beklemede kalın siz yazmayın bir şey kendisi yazmak isterse yazar. Yaptığı hiç hoş değil .

Değişik olmuş biraz beklemede kalın siz yazmayın bir şey kendisi yazmak isterse yazar. Yaptığı hiç hoş değil .

kesinlikle hoş değil, beğenmediğini belli edecek şekilde davranabilirdi, sonuçta beğenmek zorunda değil. ama bari msj falan atma müzik vs. ile ilgili de anlıyım yani

Şİmdi biz kadınlar ağırdan alma muhabbetinden bahsederiz bu durum bazı erkeklerde de mevcut. Bir de bir ilişki başlayacaksa eğer siz şuan tam başlangıcındasınız önceki mesajlaşma dönemi hazırlık aşamasıydı:) Şuanda güçlü ve zayıf taraflar daha çok seven daha az seven belli olacak o nedenle o da senin gibi çok üZerine düşmek istemiyor olabilir

belki de öyledir bilemiyorum...neyse en iyisi akışına bırakmak

Sempati oluşmamıştır size karşı, o yüzden siz de hiç arayıp sormayın maymun iştahlı bu tipler buluşana kadar her şeyleri

yok değil di her sabah arar msj atar akşam arar msj atardı, sonra böyle oldu

aman bir taktik vereyim ...bahsettigim kisi bana gicik davranirken numarasini sildim whatsapptan resmim gidince bana normal mesaj atti numaramimi sildin diye ? yapin bakalim ne diyeek ...yalniz ben numarasini silmemistim bilerek profil resmimi kaldirmistim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…