- 13 Mart 2011
- 1.099
- 756
- 123
- Konu Sahibi Crazypinkpink
-
Anladığım kadarıyla buluşana kadar heyecan yapmış, hedefine ulaşınca da heyecanı azalmışkızlar merhaba,
biriyle tanıştım buluşmadan önce telefonlaşıyorduk ve whatsapda yazışıoduk. her sabah arardı msj atardı falan. dün buluştuk. sohbet ederken müzikten konu açıldı vs. sonra ayrıldık eve döndüğümde whatsapdan yazmış bak bu parçayı söylemiştim sana dinle hoşuna gidecek falan yazmış. sonrasında her sabah arayan insan aramadı öğlen msj attım ynt verdi soğuk değildi aptal gibi iş çıkışı da yazdım nasılsın diye aradı konuştuk. ama buluşmadan önce daha sık arar msj atardı. sizce hoşlanmadı mı benden? bu arada bir daha kesinlikle mesaj atmayacağım ona. msj attım diye kötü hissettim çünkü bütün gn sesi soluğu çıkmadıfikirlerinize ihtiyacım var
Anında hazırsınız kurmaya siz ve niceleri
Bi durun bi görün noluyor ne bitiyor
Kendinizide bunaltmayın yahu
Anladığım kadarıyla buluşana kadar heyecan yapmış, hedefine ulaşınca da heyecanı azalmış
Büyük konuşmayın asla diyecek kadar ne yaşadınız olay mi oldu biri mi öldükesinlikle abartıyorum biliyorum ama fazla hayallere kapıldım sanırım
biraz saçmaladım
ama asla msj atmam o konuda netim
Büyük konuşmayın asla diyecek kadar ne yaşadınız olay mi oldu biri mi öldü
Ne güzel olumlu duygularınız varken harcamayın basitce...
Huzurunuzu bozmayın yani
Onun düşüncelerini ancak o bilebilir bu sizin veya bizim varsayımlarımızmız olur
Zamana bırakın o sizin için netleştirir içinizden nasıl davranmak geliyorsa öyle yapın
Günün özetini geçtiniz mi peki , yani güzel bir gündü falan filan diye konuştunuz mu bunlar önemli şeyler.
Görünüşe göre elektrik alamamış gibi duruyor.
Her insan ve ilişki farklıdıröyle tabi zaman gösterecek de benzer birşey yaşayanlar fikir verebilir diye yorum almak istedm
Bence olayın sizle ilgisi yok.ulaşamadığı bir hedef olduğu zaman kıymete bindiren,ulaşınca da heyecanı azalan tiplerden.değil mi? elektrik alamamış olabilir gibi geldi . hergün arayan insan buluşmadan sonra daha çok arardı
en iyisi boşa beklemiyim ben :))))))
Her insan ve ilişki farklıdır
İşinize yarayan fikirler çıkacaktır sanırım genede
sabredin bunaltmayin ...olursa olur olmazsa olmaz ..umarim milli taktiği yapmiyordur midem bulaniyor bunu yapanlardan
Bence olayın sizle ilgisi yok.ulaşamadığı bir hedef olduğu zaman kıymete bindiren,ulaşınca da heyecanı azalan tiplerden.
milli taktiği ne acaba biraz açar mısın?
Evet biraz saçma olmuş:) nezaketen yazması gerekirdievet eve vardın mı bile yazmadı ayrıldıktan sonra sadece müzik yollaması da saçma gelmişti zaten...
kacan kovalanir ...birinin boyle uzerine dusmustum ameliyat olacakti ne yaptin diyip soruyordum insani olarak .. o da hoslaniyorum sanip ilgilenmemeye basladi .. ama ben dayanamam oyle insana gule gule dedim ... öyle herseyi karsidan bekleyip kenara ceken tipe uyuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?