bence kimseye minnet etmeyin kendilerini bişi sanıyolar sonra ne demek dürzü falan ben orada yapıştırırdım lafımı benim anladığım eşiniz çalışmanızı istemediği için önünüze engel koyuyor ona söylenecek tek şey görümceme yarın bigün sorun yaşarsak üzülürüm aile sonuçta ben karar verdim bakıcı kreş falan olacak demelisiniz anneside bakmasın yaa o otursun güzel geliniyle kesinlikle minnet etmeyin dediğim gibi gerekirse biraz daha sık dişini 3 yaşına gelene kadar çalışma
Kayinpederinizden miras kalmis anladigim kadariyla yok yoksul bir durumda degilsiniz niye cocugunuza yazik ediyorsunuz? Kayinvalide - elti baksin o olmazsa gorumce baksin. Hele eltinizde 3 cocuk ve biri sizinkiyle yasit. Ezilir gider arada. Hem para veriyorsunuz hem de cocugun yiyecek icecegini. Ayrica esinize calismayayim sigortami yatir diyebildiginize gore buna gücü var.
Esinizin ailesiyle fazla icice buldum sizi. Eger sizden gelecek maasa cok ihtiyaciniz yoksa kres yasi gelene kadar kendiniz bakin cocugunuza. Yok calisicam diyorsaniz da 0-3 yas icin kaliteli olan bir kres bulun derim. Yemegi, uykusu, oyunu, düzeni olur. Isterse eltinizin butun cocuklarina baksin siz baktirmayin. Mesafe koyun biraz araya.
Esimin maddi imkanları bize yetiyor cok sukur, benim çalışmamın daha oncede yazdııgm gibi maddi olarak aman aman bi getirisi olmayacak zaten, ama hem suan basladıgım akademik iş hem de esimin tutumları beni bu karara itti. Esimle ben calsırken tanısıp evlendik, cocuktan dolayı isi birakinca esim giyinmeme vs. cok karısır oldu, surekli begenmeme, burun kıvırma vs. dogum kilolarim bile aile icinde o kadar dile geldiki.. suan fazla kilom kalmadı gibi ama hala yabanci insanlarin yanında bile bana "az ye" diyebiliyor. ev hanımı onun gözünde cok da degerli bir yerde degil. övünmek için yazmıyorum lütfen kimse yanlıs anlamasın egitim olarak cok iyi bir üni.den mezun oldum, iyi de bir işim vardı, esim ve cocugum icin istifa ettim, ama hiç takdir edilmedi. hatta üzerine kılık kıyafetime, yiyip ictigime bile esim karar vermeye kalktı. kv. elti desen ilk fırsatta ev isi temizlikteki basarıma göre degerlendirdi beni.. çalışmayı kaybettigim özgüvenimi az da olsa yeniden elde edebilmek cocuguma pısırık bir anne olmamak için de istiyorum acıkcasi.
cocuga baktırma konusunda bende sizle aynı fikirdeyim ama hep yalnız kaldım kres , bakıcı konusunda. işte esime bastırabilmek için sizlerden fikir istedim. cevaplarınız için hepinize çok tesekkur ederim.
Esimin maddi imkanları bize yetiyor cok sukur, benim çalışmamın daha oncede yazdııgm gibi maddi olarak aman aman bi getirisi olmayacak zaten, ama hem suan basladıgım akademik iş hem de esimin tutumları beni bu karara itti. Esimle ben calsırken tanısıp evlendik, cocuktan dolayı isi birakinca esim giyinmeme vs. cok karısır oldu, surekli begenmeme, burun kıvırma vs. dogum kilolarim bile aile icinde o kadar dile geldiki.. suan fazla kilom kalmadı gibi ama hala yabanci insanlarin yanında bile bana "az ye" diyebiliyor. ev hanımı onun gözünde cok da degerli bir yerde degil. övünmek için yazmıyorum lütfen kimse yanlıs anlamasın egitim olarak cok iyi bir üni.den mezun oldum, iyi de bir işim vardı, esim ve cocugum icin istifa ettim, ama hiç takdir edilmedi. hatta üzerine kılık kıyafetime, yiyip ictigime bile esim karar vermeye kalktı. kv. elti desen ilk fırsatta ev isi temizlikteki basarıma göre degerlendirdi beni.. çalışmayı kaybettigim özgüvenimi az da olsa yeniden elde edebilmek cocuguma pısırık bir anne olmamak için de istiyorum acıkcasi.
cocuga baktırma konusunda bende sizle aynı fikirdeyim ama hep yalnız kaldım kres , bakıcı konusunda. işte esime bastırabilmek için sizlerden fikir istedim. cevaplarınız için hepinize çok tesekkur ederim.
basında annem oluır diyor ama annesi torun gibi bagrına basamadıkı yavrumu..Eşiniz eltinize güvenebiliyor da bakıcıya mı güvenemiyor?
Sen kendi cocugunun aglamasindan "zirladi" diye bahsediyorsun .
Elti cirkef demis cok mu?
nedir yani bu ya... yoruma bak... biraz yol gösterici yorum yapsanız, daha güzel olmaz mı?
Ozamam calismicam.bukadar basit esin bir is daha bulsun calisin madem bakici yok olmaz su olmaz diyirsa otur kendi coxuguna kendin bakgünaydın arkadaslar yazdıklarınızı okuyunca derdimi dökebildigim ve zaman ayırıp yazdıgınız için cok mutlu oldum. inş. dogru bir karar vermisizdir, evi görümcem tarafına tasıyacagiz. en azından elti ve kv. yanından bir bahane ile uzaklasmis olurum da sonra daha farkli bir muhite gecebilirim belki diyorum. hos bana kalsa halabir bakıcı diyordum ama esimi ikna edemedim. varsa cevrenizde yeni evenecekler kesinlikle esinin aileine karsı fedakarlık boyutunda tevazu gostermeye kalkmasın.. kimse kadi kıymet bilmiyor, sonunda kötü yine ben oluyorum.. malesef benim edepten görgüden saygı saymam bana pahalıya mal oldu. resmen birsey bilmez etmez sınıfına sokmaya benim adıma benim hayatıma karar vermeye kalktı insanlar ama ev konusu ümid ediyorum hayırlı gunleri getirir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?