• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fikirlerinize ihtiyacım var. Kayınvalideme gitmek istemiyorum, eşim ısrar ediyor.

narce

Guru
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2010
179
14
298
35
İstanbul
Önceki konularımı okuyanlar bilir. Kayınvalideme bana çektirdikleri yüzünden çok kızgınım. Yüzünü bile görmek istemiyorum. Hiç haketmediğim şeyler yaşadım onun yüzünden. En son onun yüzünden boşanma noktasına geldik.

Eşim onlara gitmemiz için ısrar ediyor, ben istemiyorum. Çok doluyum çünkü. Eşimle aramız bozulmadan bu sorunu nasıl çözebilirim? Eşimin hatrına gideyim diyorum ama içim çok yandı, görmeye katlanamam.

Boşanmanın eşiğine geldiğin sana vuran anneciğisiz yapamayan evli olduğunun bile farkına varamayan birinin annesine
hiç gitme zaten :kkk:

Önceki konularını ve kv ile ne yaşadığını bilmiyorum canım ama eşininde gönlünü kırmak istemiyorsan anlaşarak git yalnızca 1 saat diye mesela. Ya da bilemedim ki zor bir durum eşinle böyle bizlere anlattığın gibi bu konuyu konuştun mu?

Önceki konularımı okuyanlar bilir. Kayınvalideme bana çektirdikleri yüzünden çok kızgınım. Yüzünü bile görmek istemiyorum. Hiç haketmediğim şeyler yaşadım onun yüzünden. En son onun yüzünden boşanma noktasına geldik.

Eşim onlara gitmemiz için ısrar ediyor, ben istemiyorum. Çok doluyum çünkü. Eşimle aramız bozulmadan bu sorunu nasıl çözebilirim? Eşimin hatrına gideyim diyorum ama içim çok yandı, görmeye katlanamam.

narce 10 100 1000 konu acmana gerek yok ki, zaten actın, ordan devam etsene.

ya arkadaş sen niye böyle yapıyosun hepsini tek konuda tek mesajda anlatsana okumakta güçlük çekiyoruz:1::1:
gitmeyi istemiyosun ama gitmeyince huzurun olmayacak mecbur gidecen
ha kocan sana sen bilirsin deseydi gitme derdik ama boşanmanın eşigindesin zaten bazı şeylere katlanmak gerek diye düşünüyorum

Bence eşini annesine yalnız gönderme.istemesende eşinle beraber git.çok samimi olmaz biraz soğuk durursun.annesiyle yalnız kalması sana doldurulmuş,seni haksız bulan ve kavgaya haZır bir koca olarak geri döner kanaatindeyim.ben eşimi ,kayınvalideme çok kızgın olduğum dönemlerde bile yalnız göndermedim.olay mahalinde bulunmak daha mantıklı geliyor bana

Eşi vurmuş mu? Bunu bilmiyordum..:99:

Aynı anda aynı anlamda aynı içerikte 3 konuyu idare ettiği için bilmemen çook normal brrk cım.
Bir konudan da konuşulabilir tüm bunlar ne gerek var dün bugün ve yarın şeklinde konular açmaya.

Aynı anda aynı anlamda aynı içerikte 3 konuyu idare ettiği için bilmemen çook normal brrk cım.
Bir konudan da konuşulabilir tüm bunlar ne gerek var dün bugün ve yarın şeklinde konular açmaya.

Böyle böyle karmakarışık oluyor işte ne yazık ki canım halbuki ne yaşandıysa burda yazsa ona göre yardımcı olmaya çalışırız..

Ben mi çok abartıyorum merak ediyorum. :)

kayınvalidemin askerdeki oğlunu arayıp, ben düşük yaptım hala da çok kanamam var demesi normal mi sizce?

Peki adet günlerinden bahsedip en ince ayrıntıya kadar oğluna anlatması?

Benim yanımda kocasıyla yatak muhabbetlerini açması?

Kadın sızı rakıp goruyor, oğlundan kıskanıyor; anlaşılan o ki; kultursuz, zır cahılın bırısı....Ustelık ar damarı catlamıs ve kesınkes hasta bır kısı...Allah yardımcınız olsun, sızın de ısınız coook zor!

Back
X