Neden herşeyi size ait?Arkadaşlar kayın vaillidemle birlikte oturuyorum ben doğumumu devlette yaptım eltim ikinci gebeliği doğumu özlemde yapacakmış ve doğum parasını kayinvalidem den istiyor sizce bu doğrumu hiç bir sıkıntılı gebeliği yok istese devlette de doğum eder be ben bu konudan rahatsız olduğumu dile getirdim ve suçlu oldum kayinvalidem hep yanımda ve herseyi bana, ait dır.
Benim le kalıyor evlendiğimde beri bana ait derken benimle yaşıyor aynı evdeyim hizmetlerini ben yapıyorum her, zorluğu ben çekiyorumNeden herşeyi size ait?
Kayinvalidem eşi yok benim le kalıyor hizmetleri ni ben yapıyorumKayınvalidenizin her şeyi nasıl size ait anlamadım, kayınvalidenizle mi evlisiniz?
Siz kıskanmışsınız. Ben bakıyorum her zorluğu ben çekiyorum bana yapmadı ama neden ona yapıyor diye soruyorsunuz kısacaBenim le kalıyor evlendiğimde beri bana ait derken benimle yaşıyor aynı evdeyim hizmetlerini ben yapıyorum her, zorluğu ben çekiyorum
Benim le kalıyor evetTurunc chemist O Orangegreysky kayınvalidesi onlarda yaşıyor herhalde. Bakımı, yemeği vs üstlenmişlerse o yüzden böyle diyor sanırım.
Benim de annemin eşi yok bizle kalmıyor, elden ayaktan düşmüş bi kadın mı neden hizmetini yapıyorsunuz?Kayinvalidem eşi yok benim le kalıyor hizmetleri ni ben yapıyorum
Aynen de öyle diyorum kısmanmak değil bence doğum konusunu insan kendi ne güveniyorsa belirli yerlerde yapar yok sa, devlette doğum ederSiz kıskanmışsınız. Ben bakıyorum her zorluğu ben çekiyorum bana yapmadı ama neden ona yapıyor diye soruyorsunuz kısaca
Valla ilgilendirir çünkü her şeyi ben yapıyorum her yük benim üzerimde hazır pis ağzıma duş istiyorlarBenim de annemin eşi yok bizle kalmıyor, elden ayaktan düşmüş bi kadın mı neden hizmetini yapıyorsunuz?
Neyse her şey bi yana, kadının parası varsa eltiniz destek isteyebilir. Ha ben istemezdim muhtemelen ama beni ya da sizi ilgilendiren bir mevzu yok ortada
Yav kadına bakıyorsunuz diye parasına da karışamazsınız. Kayınvalideniz en fazla şu gelin bana çok destek oluyor bu ay ona para vereceğim sonra sana veririm der ya da demez o da onun bileceği iş.Valla ilgilendirir çünkü her şeyi ben yapıyorum her yük benim üzerimde hazır pis ağzıma duş istiyorlar
Kaynananin eli ayağı tutmuyomu? Ne hizmeti yaptiginKayinvalidem eşi yok benim le kalıyor hizmetleri ni ben yapıyorum
Alınganlık değil asla hiç bir zaman saygi duymadı kayınvalidesine nasıl birde para istiyor yüzsüzlükBelki siz de özelde doğurmak isteseydiniz sizinkini de karşılardı. Alınganlık yapmak yerine bunu düşünseniz?
Parayı niye kayınvalide veriyor, çocuğu kayınvalide mi yapmış?Arkadaşlar kayın vaillidemle birlikte oturuyorum ben doğumumu devlette yaptım eltim ikinci gebeliği doğumu özlemde yapacakmış ve doğum parasını kayinvalidem den istiyor sizce bu doğrumu hiç bir sıkıntılı gebeliği yok istese devlette de doğum eder be ben bu konudan rahatsız olduğumu dile getirdim ve suçlu oldum kayinvalidem hep yanımda ve herseyi bana, ait dır.
Ne alaka üstte bende yazdım özelde doğuracağım diye. Bende hamileyim şu an hiçbir sorunumda yok Allah’a şükür ama özelde doğuracağım. Nedeni ise ben bi kaç kişiyle aynı odada kalamam, devlet hastaneleri yeterince temiz değil (odaları da tuvaleti de). Ayrıca param var yani ve ben kibar güzel hizmet almak istiyorum. Eltinizinde ister ilk ister ikinci çocugu olsun istediği yerde doğurur. Kayınvalidenizde ödemek istiyorsa öder size de bir şey demek düşmez.Aynen de öyle diyorum kısmanmak değil bence doğum konusunu insan kendi ne güveniyorsa belirli yerlerde yapar yok sa, devlette doğum eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?