Fikirlerinize ihtiyacım var kızlar

Dovjehcs

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2023
161
27
13
28
Arkadaşlar kayın vaillidemle birlikte oturuyorum ben doğumumu devlette yaptım eltim ikinci gebeliği doğumu özlemde yapacakmış ve doğum parasını kayinvalidem den istiyor sizce bu doğrumu hiç bir sıkıntılı gebeliği yok istese devlette de doğum eder be ben bu konudan rahatsız olduğumu dile getirdim ve suçlu oldum kayinvalidem hep yanımda ve herseyi bana, ait dır.

Bu konu sizi niye ilgilendiriyor ya da rahatsız ediyor ben onu anlamadım. Benimde gebeliğimde hiçbir sıkıntı yok ama bende özelde doğuracağım bu tercih meselesi illa sorun olması gerekmiyor. Kayınvalideniz parayı kendi ödeyecekse sizi herhangi bir ilgilendiren durum yok.

Neden herşeyi size ait?

Benim le kalıyor evlendiğimde beri bana ait derken benimle yaşıyor aynı evdeyim hizmetlerini ben yapıyorum her, zorluğu ben çekiyorum
Siz kıskanmışsınız. Ben bakıyorum her zorluğu ben çekiyorum bana yapmadı ama neden ona yapıyor diye soruyorsunuz kısaca

Kayinvalidem eşi yok benim le kalıyor hizmetleri ni ben yapıyorum
Benim de annemin eşi yok bizle kalmıyor, elden ayaktan düşmüş bi kadın mı neden hizmetini yapıyorsunuz?

Neyse her şey bi yana, kadının parası varsa eltiniz destek isteyebilir. Ha ben istemezdim muhtemelen ama beni ya da sizi ilgilendiren bir mevzu yok ortada

Siz kıskanmışsınız. Ben bakıyorum her zorluğu ben çekiyorum bana yapmadı ama neden ona yapıyor diye soruyorsunuz kısaca
Aynen de öyle diyorum kısmanmak değil bence doğum konusunu insan kendi ne güveniyorsa belirli yerlerde yapar yok sa, devlette doğum eder

Valla ilgilendirir çünkü her şeyi ben yapıyorum her yük benim üzerimde hazır pis ağzıma duş istiyorlar

Valla ilgilendirir çünkü her şeyi ben yapıyorum her yük benim üzerimde hazır pis ağzıma duş istiyorlar
Yav kadına bakıyorsunuz diye parasına da karışamazsınız. Kayınvalideniz en fazla şu gelin bana çok destek oluyor bu ay ona para vereceğim sonra sana veririm der ya da demez o da onun bileceği iş.

Bakamıyor mu kendine

benim de yengem özelde doğurdu ailem karşıladı doğum ücretini. aklıma dayılarımın eşleri geldi. birbirlerine nispet olsun diye hep üst üste çocuk yapıp biri ne yaparsa öbürü 2-3 katını yapıyordu. biri özelde doğurdu öbürü gitti suit oda tuttu özelde... elti yarışı yapmayın

Parayı niye kayınvalide veriyor, çocuğu kayınvalide mi yapmış?

Aynen de öyle diyorum kısmanmak değil bence doğum konusunu insan kendi ne güveniyorsa belirli yerlerde yapar yok sa, devlette doğum eder
Ne alaka üstte bende yazdım özelde doğuracağım diye. Bende hamileyim şu an hiçbir sorunumda yok Allah’a şükür ama özelde doğuracağım. Nedeni ise ben bi kaç kişiyle aynı odada kalamam, devlet hastaneleri yeterince temiz değil (odaları da tuvaleti de). Ayrıca param var yani ve ben kibar güzel hizmet almak istiyorum. Eltinizinde ister ilk ister ikinci çocugu olsun istediği yerde doğurur. Kayınvalidenizde ödemek istiyorsa öder size de bir şey demek düşmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…