Fikirlerinize ihtiyacım var kızlar

Siz doğum yapacağınız zaman özelde doğum yapmak isteyipte kayinvalideniz karsi ciktiysa tamam haklısınız. Ama oyle degilse hakli degilsiniz eger ikinci kez hamile kalırsanız o zaman siz de ozelde yapmak istersiniz.
Pek ortada problem yok gibi.

Öyle Bi imkanım yok eşim istedi kendi evimdeyim zaten sadece kayinvalidem yanımda
Eee kocan seni anasıyla yaşatıp hizmetini gördürmeye mahkum etmiş, sen de kabullenmiş oturuyosun. Eltin canının kıymetini biliyorsa suçlayamazsın kusura bakma.

E siz anneniz gibi görmüyorsunuz ama ben bakıyorum ben bakıyorsam başkasına zırnık koklatamaz diye düşünürken. Biliyor mu kayınvalideniz bunu
Ben öyle demiyorum ki neden öyle anladınız rızkını koklamam diye birsey yok vereceği yerde gayet veriyor benim demek istediğim bir kişiye umut ederekllmi doğum olur

Yok bakmıyor kayinvalidem in hiç bir lafına da itibar etmiyor saygi bile duymuyor klokadsr diye bilirim
Oğlunun hatrına doğum parasını karşılamak isteyebilir. Bir de şunu sorayım maddi konuda kayınvalideniz size nasıl davranıyor? Size de destek oluyor mu para veriyor mu?

Elti bakmıyor hiç de fedakarlığı yok kadınını üzerinde kayinvalidem de beni kızı gibi gördü hep öyle söyler
Diğer elti bakmadığı için tabi kızı gibi sever.valla iyi gelin olmaya çalışmayın madalya mi takıyorlar sanki.para yardımı da yaparsa siz de ona göre gardinizi alirsiniz

Ben öyle demiyorum ki neden öyle anladınız rızkını koklamam diye birsey yok vereceği yerde gayet veriyor benim demek istediğim bir kişiye umut ederekllmi doğum olur
Diyorum ya ben istemem, kendi doğumumu niye başkasına ödeteyim. Ama oldu da istedim, eltim ık mık dese sana noluyor derim. Kayınvalidenizin aklı fikri yok mu

Kız turunç sen mi bu eltisin yoksa baya nefretlendi sana
Benimki yaşamıyor aşkım. Bilmeden bol keseden konuşuyor işte. Mesela bizimkiler 4 kardeş 4 kardeşte ev aldı, eltimlwr evini arabaya takas etti bizimkine göz koydu. Biz vermedik diye ben yiyici gelin oldum. Oh olmuş iyi etmişim

Siz istediniz de yok mu dedi?
İstemediğiniz halde laf ediyorsanız yersiz kıskançlık. Özelde doğum yapmak için riskli gebelik mi geçirmek gerekiyor?

Bir kişiye umut ederek doğum yapmıyor eltiniz farkında mısınız? “Anne ben özelde doğum yapmak istiyorum ücretini sen karşılar mısın?” Demiştir ve kayınvalidenizde “tamam kızım.” Dediyse olay bitmiştir. Birine umut etme, bel bağlama gibi bir durum yok ortada.

Neden böyle düşünüyorsunuz peki
Oğlunun hatrına doğum parasını karşılamak isteyebilir. Bir de şunu sorayım maddi konuda kayınvalideniz size nasıl davranıyor? Size de destek oluyor mu para veriyor mu?
Valla benim yanımda, olmasına, rağmen onlarada maddi yardımı oluyor

Aynen de öyle Bi durum var canım vermek zorunda diye tabir de kullanıyor hayırdır neden vermek zorunda kaç gün gelinlik yapmış aceba hiç görmedim de iç durumunu bilmediğimiz için bukadar rahat konusabiliyorsunuz

Valla arkadaşlar konu sahibini gaza getirmek gibi olmasın da ben kayinvalidemi düşünüp devlet de doğum yapacağım eltim kayinvalideden para isteyip özelde doğuracak kıyameti kopartirim
Kurban olayım beni anlayan bir kişi daha çıktı insanlar ne geziyor biluyormusun cidden enayi geziyor canım yaa

Gelinlik yapmak ne demek yav. Sanki sadece eltinizin çocuğu doğacak, kayınvalidenizin oğlunun da bebesi oluyor ya hani?

Neden böyle düşünüyorsunuz peki

Valla benim yanımda, olmasına, rağmen onlarada maddi yardımı oluyor
Neyi neden düşünüyorum gayet net açıklamışım diye düşünüyorum.

Şöyle ki eltiniz kayınvalidenizi çok affedersiniz itin g*tünede soksa kayınvalideniz maddi olarak destek çıkmaya devam edecek çünkü ortada oğlu var. O eltinizi düşündüğü için değil oğlunu düşündüğü için yardımcı oluyor. Sizin yeriniz elbette ayrıdır. Bu durumda top size düşüyor. Siz eşinizi karşınıza alıp şunu diyebilirsiniz “ben artık annene tek başıma bakmak istemiyorum. Diğer gelinide baksın. Hepimiz sonuçta eşit şartlardayız. Bir hafta onlarda bir hafta bizde kalsın.” Diyebilirsiniz. Burada önemli nokta eşiniz ve tavrı. Hoş eşinizde sanane ya da bizene annemin kendi parası ister karşılar ister karşılamaz da diyebilir.

Kayınvalidenizin akli dengesi yerinde değil mi? Zorunda olmadığını bilmiyor mu? Vermesin o zaman.

Hiçte yüzsüzlük değil. Bu zamana kadar kaynanamdan ne ben ne eşim tek bir kuruş istemedik. Ama istesem veya istesek bu bizi yüzsüz yapmaz. O da benim annem sonuçta ve vermek zorunda değil.
Siz lafı nerenizden anliyorsunuz aceba
Bu hanımefendide aşırı derece haset ve çirkef biri bence tavırları hiç hoş değil. Ayrımcılık yapılsa neyse.
Benden mi bahsediyorsun

Kurban olayım beni anlayan bir kişi daha çıktı insanlar ne geziyor biluyormusun cidden enayi geziyor canım yaa
Benzer durumları ben de yaşadım seni çok iyi anlıyorum özellikle düğünde bana takı yapmadilar çok fakirlermis de filan krediyle ele güne onlar almış gibi gösterdik bilezikleri.ama diğer gelinlere altın da takıldı kurban da kesildişimdi akillandim mesafemi koydum onlari da mecbur kalmadıkça aramam.eşime de cat cat söylüyorum yaşadığım haksızlıkları yediğim lafları birşey diyemiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…