Fikirlerinize ihtiyacım var kızlar...

RooSE

Guru
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2009
1.004
11
358
35
Kızlar biliyorsunuz ki yeni nişanlandım ama şimdi bir sorunum var.Aslında sorun değil çok istediğim birşey nişanlımın karısı olmak.Nişanlımın kendine ait bir firması var ama abisinden yeni ayrıldıgımız için farklı bir firma kurmayı düşünüyorduk.Bu yeni açıcagımız firmayıda beraber acmak istedik yani ortak olarak.Buyüzdende nikah kıyalım dedi.Zaten onu abisinden ayırana kadar neler yasadım allah biliyor.Şuan abisi yazdığı çeki ödemediği için hapise girdi bir hafta içinde para bulup çıkarmamız gerekiyor.Kendi karısı bile kolundaki bileziklerini satıp kocasına yardım etmezken sanırım biz çok ilgili davranıyoruz.Ama yinede 2 çocugu var gönlüm rahat etmiyor bana yaptıgı okdar kötülüğe rağmen.Sonuc olarak artık bende korkmaya basladım bigün sinanın basına böyle bişey gelirse kimse bana yardım etmez bundan eminim.biz nişanlanırken bile yardım etmediler ozaman hiç etmezler sanırım kendi kendimizi garantiye almalıyız.Buyüzden firmayı benim üzerime acmayı düşünüyoruz eğer sinanın kendi firmasında bi sorun cıkarsa yürüyen baska bir firmanın olması bize kolaylık saglayacaktır.Bu konuda fikirlerinize ihtiyacım var içim çok karısık aslında söylemek istediğim çok sey var.Bildiğim tek şey var bu dünyada bize bizden baska yardım edecek kimse yok aslında en iyiside bu.Az kazanırız ama mutlu oluruz huzurumuz olur.Pazartesi nikah işlemleri için basvurucaz kızlar siz ne düşünüyorsunuz fikirleriniz gercekten önemli benim için..kaydirigubbakcemile5

Evet kızlar artık bende evlendimopuyorumnanaktan Nikahımızı kıydık inşallah en yakın zamanda kendi evimizde beraber olucazzz:nazar:

bencede karısı düşünmüyosa sen niye düşünesin hem sen yine iki tarafla iyi ol abisi sana nekadar kötülük yapmış bilmiyom ama yine iyi ol sen hayırlı olsun bi yastıkta kocayın

firmayı tamamen üstüne alman çok da iyi değil bence. zarar ederseniz tüm borç sana kalabilir, bunu da düşün.(yakın bir akrabamın başına geldi)...

yerinde olsam, büyük bir zararını da görmüşsem abisine yardımcı olmazdım. kendi karısı düşünmüyorsa siz neden uğraşacaksınız ki...

Back
X