• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fikirlerinize ihtiyacım var kızlar :(((

hayırlısı..Allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah..darısı benim başıma :KK68:
Aminn canımmm inşallaahhh kurban olduğum Allahım sanada tez zamanda verir inşallah bir melek :KK36:

Bence misafirlerden önce kendini düşün. Lohusa olacaksin, dikislerin olacak, çok iyi bakilman gerekecek ve kimse sana annen kadar iyi bakamaz. Kaynananin evi ne kadar buyuk ve rahat olsa da sonucta kaynananin evi cok rahat edecegini yada yeterince iyi bakilacagini düşünmüyorum. Gelen misafir görüp gitsin kalabalik etmesin orasini onlar düşünsün, annenin evi iyidir

Bence ne olursa olsun kendi evin...
gelen giden de ona göre az oturur sonuçta bebek görmeye geliyorlar güne değil..

ayrıca şimdi bir rahatlık mı var bilmiyorum. sözlerim size değil yanlış anlaşılmasın eskiden millet tek göz odada ne hallerde yaşarmış.
evin durumu vs dert etme. hem kendi evinde rahat edersin hem bebeğin evinizde rahat olur.

Hayırlı kucağına almak nasip olsun.

Kendi evinde kal canım küçükte olsa yine kendi evinde rahat olursun salonundaki fazla eşyaları kayınvalide verebilirsin nasılsa evi büyükmüş,sende az eşya ile daha rahat olursun.Yemek masası,konsol türü varsa ver gerekirse yerde yemek yersin çocuğun daha rahat eder,ileride büyük eve taşınınca tekrar alırsın.

Teşekkürler fikirleriniz için bencede kendi evimde kalmalıyım annemlerede yatacak yer bulunur elbet gerekirse uyumayız bakalım 10 haftada bir çaresi bulunur inşallaho_O

Evet ama kaynanam yapı olarak çook karışan biri mesela çocuğun altını değiştrmemden emzirmeme kadar akıl veriyor her dakika hep kendi bildiği en doğru gibi davranıyor bi sıkıntım olsa rahat rahat söyleyebilirmiyim bide bebeğime yaptığım her harekete karışır diye çok korkuyorum rahat rahat kucağıma falan alamam diye :KK43:
Konunu yeni gördüm canım. Kümes bile olsa kendi evinde kal. Böyle zamanlarda akıl veren çok olur. Kaynanaysa cevapta veremiyor kendi kendini yiyorsun. Hem annen barışsa bile rahat edemez kaynananın evinde.

Sana simdi desekki annene git, sen hamilelik psikolojisiyle dersinki ama simdi ya kayinvalidem alinirsa?
Belkide dusunmuyordun hic ama su an aklina dusurmus oldum bunuda:KK45:

onun icin diyorumki kendi evin.
hem kayinvalide gelir hem annen gelir.
oh mis.
Misafirlerde mecburen sigacak eve, dar oldugunu goren cikar gider zaten bi kac saat sonra.

Konunu yeni gördüm canım. Kümes bile olsa kendi evinde kal. Böyle zamanlarda akıl veren çok olur. Kaynanaysa cevapta veremiyor kendi kendini yiyorsun. Hem annen barışsa bile rahat edemez kaynananın evinde.
Kendi evimde kalıcam kızlar büyük ihtimalle taşınıcaz daha büyük bir eve:KK28:

Back
X