- 29 Kasım 2014
- 1.949
- 1.006
- 163
- 29
Bilmiyorum ki imevlüt doğar doğmazmı olacak ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bilmiyorum ki imevlüt doğar doğmazmı olacak ?
Canım madem alıntıladın benim fikrim gitme kendi evinde dur annen yada kaynanan kim bakıcaksa o gelsin bebek zaten senin odanda duracak oda salonda yatsın inan daha huzurlu olursun kendi evinde kal..ama olduda gitdin inan kulaklarımı çınlatıcaksın oğlumun dediydi diceksin.. gitmee..evim evim güzel evim..Bende bundan korkuyorum ne kadar çook iyi görünsede belli olmuyor![]()
Çoğunluğa göre evimde kalmalıyım bana görede evimde kalmalıyım ya taşındırıcam yada bir şekilde odamdaki eşyaların bir kısmını kv gönderip bebeğime geniş bir alan açıcam ziyaretçiler uzaktan gelmese asla kendi evimden başka dşünmemde ziyaretçiler çok uzaktan geliyorlar 12 saat....Daha cok gencsin. Bunlar tecrube yoluyla ogrenilir. Yaşa gor ne diyim. Ama buradaki yorumlari da bir kenara not et.![]()
gel sen bende kal bence anayla kaynanayla uğraşmaben doğumdan sora 40 gün doğumdan önce 40 gün annemde kalıcam .. rahat edeyim diye. sende annene anlat. durum böyle böyle diye. bence rahat edersin ya kaynananla aran iyiyse .. hiç bişey annenin yerini tutmaz ama yapacak bişeyin yokmuş anlaşılan
az önce bile laf soktun kaynana gibisin sendegel sen bende kal bence anayla kaynanayla uğraşma![]()
Çoğunluğa göre evimde kalmalıyım bana görede evimde kalmalıyım ya taşındırıcam yada bir şekilde odamdaki eşyaların bir kısmını kv gönderip bebeğime geniş bir alan açıcam ziyaretçiler uzaktan gelmese asla kendi evimden başka dşünmemde ziyaretçiler çok uzaktan geliyorlar 12 saat....
biraz iyileş sonra yapın .. hem akşam annende değil evinde kalırsın... kimsede sana gelmez.Bilmiyorum ki i
Ay en iyisi kendi evim valla herkes içimi aydınlattı en azından bi nebze kararsızlığım gitti en azından evimde istediğim gibi herkesi çağırabilirim rahat hareket ederim bide şimdikv kalırsam bırakmaz uzun bir süre falan aman Allah korusun çok teşekkür ederim kv mi kırmadan eşimede danışarak bu konuyu ona açmalıyız en yakın zamandaCanım madem alıntıladın benim fikrim gitme kendi evinde dur annen yada kaynanan kim bakıcaksa o gelsin bebek zaten senin odanda duracak oda salonda yatsın inan daha huzurlu olursun kendi evinde kal..ama olduda gitdin inan kulaklarımı çınlatıcaksın oğlumun dediydi diceksin.. gitmee..evim evim güzel evim..
hahahhaha valla ne iyi olurgel sen bende kal bence anayla kaynanayla uğraşma![]()
Ay en iyisi kendi evim valla herkes içimi aydınlattı en azından bi nebze kararsızlığım gitti en azından evimde istediğim gibi herkesi çağırabilirim rahat hareket ederim bide şimdikv kalırsam bırakmaz uzun bir süre falan aman Allah korusun çok teşekkür ederim kv mi kırmadan eşimede danışarak bu konuyu ona açmalıyız en yakın zamanda![]()
adım çıkmış adım adımaz önce bile laf soktun kaynana gibisin sende![]()
yasbile dediydim ama sende gel ben sana da bakarım hem bebek bakımına alışırım hamile kalmadan dahahahhaha valla ne iyi olur![]()
Bende bana sandım
yasbile dediydim ama sende gel ben sana da bakarım hem bebek bakımına alışırım hamile kalmadan da![]()
e bebeğim sana da diyom işte gelin ben bakarım size benim eve giren çıkanda olmaz rahat rahat büyütürüz veletleri üstüne bende hamile olursam miss yemede yanında yatBende bana sandım![]()
Doğru söylüyosunuz..Aynen asla olmaz işini gücünü yapar sonra benimki gibi arkandan laf yapar unutma