fikirlerinize ihtiyacım var kızlarr...işlerini bahane edip benle ilgilenmiyorr :((

elemm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2010
37
0
86
İstanbul
sevgilimle çok mutluyuz ama işleri o kadar yoğunki yada öle sölüyoo gidip birebir de şahıt olamıyorumm benimle ilgilenmiyoo aradığım zaman bile ya meşgule alıyoo yada acıp bagırıyoo ben müsait olduğumda ararım diyoo bu aramızda çok büyük problemler yaratıyo ya ben anlayışsızımm yada o gercekten çok meşgul..ve bu yüzden biz daha önce 1 defa ayrıldık geri barıştık şimdide evlenmeyi düşünüyoruzz ama ya evlenincede işten başını kaldırmazsa evliliğimiz tehlikeye girer diye çok korkuyorum...

canim zaman geciriyorsunuz birlikte ki mutluyuz diyebiliyorsun.. cok sIk mi ariyorsun acaba?
gecici bir dönemdir belki sorsaydin.. yoksa herzaman mi böyleydi?
hani sen sabirli ol o seni arasin..madem aramani istemiyor.. bekle gör. Seven insan zaten ili$kisi icin bir caba gösterir.. ama umursamaz biriyse eger bir daha dü$ün derim

valla canim bir erkek seviyorsa isi olsada aradabir sms atabilir, atiyormu bilmiyorum?
shirine nin dedigi gibi, bekle gör, bakalim ariyormu, özlüyormu?
sen onu aradikca o senden kacar, birak sus ve gör.

Eeeeee gerçekten işi vardır adamın..
Niye bu kadar üzerine gidiyorsunuz ki?
Bırakın da o müsait olunca arasın sizi,o koşsun sizin peşinizden..kaydirigubbakcemile

ya ne çeşit insanlar var.işi okadar yoğunken ben onu yinede aramadım diye ayrılma noktasındayız.sizinde sen aradığın için sorun yaşıyosun bukadar olur yani.gerçekten anlam veremiyorum artık ben

ya ne çeşit insanlar var.işi okadar yoğunken ben onu yinede aramadım diye ayrılma noktasındayız.sizinde sen aradığın için sorun yaşıyosun bukadar olur yani.gerçekten anlam veremiyorum artık ben

vallah insan $a$ip kaliyor..sempatiksalakcinni

evet mutluyuz sık arıyorum belki ama özlüyorumm işte özlem olmasa aramam umrumda olmaz yok geciçi bi dönem değill hep böyle..arıyoda o arayana kadar ben dokuz doğuruyorumm bugün inat ettim aramıcam die çilldircam bakalım ne zaman arayacak

vallahı öle bende artık şaşıp kalıyorumm inat ettim ama bugün kesinlikle aramıcam bakalım arıyo mu

Bazı adamlar işkoliktir.Bu adamlardandır belki..
Çalıştıkça mutlu olurlar.Ben de eşmi iş vaktinde aramam eğer mecbur kalmazsam,gerilir çünkü..
benimle ilgilenenmez ben surat asarım geriliriz..
ama eve geldi mi iş konusu kapanırasla bahsetmez çok çok ender eve iş getirir.
ki inanılmaz yoğu çalışıyor sorumluluğu çok fazla

kendi şirketi var yani patron koşturuyor deli gibi çalışıyoo bende arada kaynıyorumm

e işi gücü bıraksın sizinle gezip tozsun o zamansempatiksalakcinni

işsiz güçsüz biri ile nasıl bir hayat olur?

haftanın 7 günü de çalışmıyordur sanırım, bir gün dahi olsa beraber olamıyor musunuzfisfisfis

hep böyle büyütecekseniz evlilik pek sağlam olmaz. iyi düşünün .yasakkelime

ya da siz de bir iş yapın, meşguliyetinizi arttırın
buyrunnnnnnnnn

işkolik evet çok azimli ve hırslı birisi ve birazda paraya düşkün sanırım..
ben zaten çalışıyorum yoğunda ama o beni en meşgul zamanımda bile arasa ben mutlaka ona cvp veririmm kızmam aksine veririmm artar bilmiyorum galiba kadın erkek arasındaki farkta bu işte...aramıyorum bugünn aradığı zaman sizede yazıcam:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

o hayatındaki birinci önceliği işi olarak belirlemişbilmiyorumkismile

sende birinci önceliği sevgilinden çıkarıp işine verirsen aynı mutluluğu yakalarsınguclubacismile

iş zamanında ben de arandığımda çok rahatlıkla özel konuşmalarımı yapamadığım zamanlar oluyor... bir de iş sahibiymiş yoğunluğu ve stresi normal ama sana bağırmasına anlam veremedim... o sana söylüyor sen anlamıyorsun zırt pırt arıyorsun da çileden mi çıkıyor yoksa tarzı mı bu önemli olan bu... ama elbette her iki durumda da bağırmasını onaylamıyorum...

biraz kendini ağırdan sat bakalım... çok sık arama zor olur belki ama alışırsan daha güzel olur...
sen ona özlem duyduğunda daha güzel olmuyor mu ilişki ; bırak o da seni özlesin biraz...

umursamaz olmak lazım ama işte yapamıyorum :1no2:

bu durumda sabretmeyi ögrenmen gerek canim.. yoksa nereye kadar böyle gider ki
sen aricaksin o kizacak ve sen üzüleceksin.. o stresle belki farkinda olmadan yanlis davranislarda bulunacak..

arama.. zor olsada..sevdigini dü$ünmen cok dogal.. ama sonucta nerde oldugunu ve ne yaptigini biliyorsun güzelim..
hem eminim o da yum$ayacaktir... zemuszemussabir sabir sabir:teselli:

ben olsam ne yapardım biliyor musun?
kendime meşgale bulurdum yani işim var diyelim işimde bile boş vaktimde işteki arkadaşlarla konuşurum
işimi erken bitirmek için yoğun çalışırım vs
boş vaktimde de kendimi geliştircek bi hobi bişiler bulurdum arkadaşlarımla gezerdim vs
bence ilişkinin ideal olması için erkeğin çok gezen değil çok çalışan bi tip olması gerek
tabiri caizse kafasını kaldırmıcak kaldırdığında bi seni görücek
patron diyorsun eğer bi ağırlığı varsa her ortamda rahat konuşamıyordur
ben mesela bazen oluyor hastaların yanında konuşamıyorum bi seni çok seviyorum dicem mesela o bile zayıflık gibi geliyor bana bence senle böyle sevgili modu konuşmak onun otoritesini sarsıyor olabilir o yüzden işten konuşmayı sevmiyordur
sen de tembihle öğle arası fln boş vakti olduğunda O ARASIN
boş olduğunda beni ara de böylece gergin de olmaz sen de özlemini gidermiş olursun hem arasam mı aramasam mı diye düşünüp durmazsın sürekli

ay gene çok uzun yazdım niye böyleyim bu ara ben çenem düştü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…