sevgilimle çok mutluyuz ama işleri o kadar yoğunki yada öle sölüyoo gidip birebir de şahıt olamıyorumm benimle ilgilenmiyoo aradığım zaman bile ya meşgule alıyoo yada acıp bagırıyoo ben müsait olduğumda ararım diyoo bu aramızda çok büyük problemler yaratıyo ya ben anlayışsızımm yada o gercekten çok meşgul..ve bu yüzden biz daha önce 1 defa ayrıldık geri barıştık şimdide evlenmeyi düşünüyoruzz ama ya evlenincede işten başını kaldırmazsa evliliğimiz tehlikeye girer diye çok korkuyorum...
sevgilimle çok mutluyuz ama işleri o kadar yoğunki yada öle sölüyoo gidip birebir de şahıt olamıyorumm benimle ilgilenmiyoo aradığım zaman bile ya meşgule alıyoo yada acıp bagırıyoo ben müsait olduğumda ararım diyoo bu aramızda çok büyük problemler yaratıyo ya ben anlayışsızımm yada o gercekten çok meşgul..ve bu yüzden biz daha önce 1 defa ayrıldık geri barıştık şimdide evlenmeyi düşünüyoruzz ama ya evlenincede işten başını kaldırmazsa evliliğimiz tehlikeye girer diye çok korkuyorum...
ya ne çeşit insanlar var.işi okadar yoğunken ben onu yinede aramadım diye ayrılma noktasındayız.sizinde sen aradığın için sorun yaşıyosun bukadar olur yani.gerçekten anlam veremiyorum artık ben
canım ne iş yapıyo erkek arkadaşın ?
konuyu aç çek git ne güzel..
canim zaman geciriyorsunuz birlikte ki mutluyuz diyebiliyorsun.. cok sIk mi ariyorsun acaba?
gecici bir dönemdir belki sorsaydin.. yoksa herzaman mi böyleydi?
hani sen sabirli ol o seni arasin..madem aramani istemiyor.. bekle gör. Seven insan zaten ili$kisi icin bir caba gösterir.. ama umursamaz biriyse eger bir daha dü$ün derim
ya ne çeşit insanlar var.işi okadar yoğunken ben onu yinede aramadım diye ayrılma noktasındayız.sizinde sen aradığın için sorun yaşıyosun bukadar olur yani.gerçekten anlam veremiyorum artık ben
kendi şirketi var yani patron koşturuyor deli gibi çalışıyoo bende arada kaynıyorumm
umursamaz olmak lazım ama işte yapamıyorum :1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?