- 2 Haziran 2008
- 5.431
- 1.273
- 173
bende bu aralar çok yoğun çalışıyorum
sevgilimde çok yoğundu eskiden ama artık inanın oyun oynamak için bile çıkabiliyor iş yerinden o derece rahat bir işte
ben telefonlarını duyamıyorum , duyduğum zaman açıyorum direk sonra arayayım diyorum, duymadığımda ise sadecce müsait zamanda dönüyorum ona
hiçbir zaman bağırmadım ona , o da bana yoğunken hiçbir zaman bağırmadı ikimizde kapatalım diyoruz yoğunken sadece,5 dakika değilde bir dakika konuşuyoruz
Ama kimse kimseye arama etme demedi bugüne kadar
hatta ben o yoğunken , benimde rahat olduğum dönemde senin gibi çok takıyordum o da sen niye aramıyorsun peki dediğinde, sen müsait olunca arardın aramadığına göre müsait değilsin diye düşündüm bundan aramadım diye topu ona atıyordum
canımm bende anlayışlıyım ama bi süre sonra olmuyoo işte ya bi ilişki içindesiniz nasil aramadan sormadan durulabilir anlamıyorum...bu seferde ayrılırsak ona 3. sanşı vermicem..işte o zaman kaybedicek..
Doğrudur herkese bişey geliyo zaten gelen gelene kasmamak lazım eleştiri sonuçta sağlık olsun.Sen uyu rahatına bak boşver milletin eleştirisiyle boşa zamanın hrcanmasın.Özne bile değilsin yazığım yorumda.Hee sana desem istediğini yazabilirsin avukatlık görevini üstlenmen biraz alakasız oldu.İyi geceler
canım bende dedıgım gıbı onun aramadıgı donemde rahatsızdım bu konudan, ama ınatla cozdum bunu anlatmaya calısıyıorum
bence soguk ve tepkısız olmalısın boyle durumlarda cok sıkayet etmeden aynısını sende yap o zaman zamanla farkedıcektır
evet çoğunluk ilgisiz tepkisiz olmamı sölüyoo bende öle yapıcam bkalım değişme olucak mı?
ama canım gece aramadı sabah ben aradım normalde erken kalkar kalmıştır die geri aradı sabah sabah uyuyorum nie arıyosun dedi sert bi sesle ve kapatto telefonu yüzüme sonra ben geri aradım açmadı msj attı sen böle inat yap bende bak napıcam die bi anlam veremedim bu ne demek oluyoo..bende geri msj yazdım ya ne inadı seisini duymak istiyorum özlüyorum seni merak ediyorum duşmanınmısım gibi maj yazıyosun yazdığın msj bide kendin oku hiç hoş değil die sonra hiç bi cv yok morelim acayip bozuldu..
evet canım sen uzulmekte haklısın
normalde kalktıgı saatte aradıysan neden sorun yapıyor kı
bence sen onun attıgı msja keske karsılık vermeseydın ılkıne ne olacaktı bı gorseydık
yanı odunluk yapmıs üzmüş seni
canım arama sorma bence bılıyorum kolay degıl bende sabretmek ıcın neler neler yaptım bır bılsen
işyerınde ıken telefonumu sessıze aldım oglenlerı arkadaslarımla yemege felan cıktım
aksamları eve gelınce ya uyudum ya da yabancı bıkac dızı vardı komık onları ardı ardına seyredıyordum bıkac sefer boyle uyuya kalmıstım
oda benı aksamları arıyordu boylelıkle aksam ıstedıgı zamanda konusamayacagımızı anlasın ıstedım, aksam aradıgında evde bıle olsam hemen donemedıgımı gostermek ıcın yarım bır saat sonra gerı donus yaptım, bırde ben banyo ıle sakınlesırım her gun banyo yapıyordum kış günü inanır mısın?bırde bız uzaktık en erken 2,3 haftaya gorusebılıyorduk bu kadar kendısını yayabılmesıne korkusu olmamasına kızmıstım
kendıme bakım felan yapıyordum kıtap okuyordum, oje surmeyı pek bereceremıyorum cok ozenlı olmam lazım onlarla ugrasıyordum
ama sıkayetcıydım tabıkı
cok zor anlattım 1 sene boyunca anca anladı kafaları bıraz kalın oluyor bence
normalde erken uyurum ben, sadece onla flort donemımızde gece oturuyordum, o benle ılgılenmedıgı donemde onun varlıgını bılmesıne ragmen bırısı benle ılgılenıyordu, ıtıraf etmıstı yanı, ama benım gene de aklım sevgılımdeydı
bu olaylarda olunca pesınden kosmayacagım dıye dusundum, sıkayet etmeyı bıraktım aramadıgında hıc bana bırsey olmuyormus gıbı davrandım, gecelerı oturmaya baslayıp onla msnde telefonda konusmayınca hafıf bır ne oluyoruz oldu ona, o donem bı kavga ettı benle dayanamadı huysuzlandı cunku, bende o kavgada pat dıye ısyerımdekı kısıyı soyledım
zor olucak ama bende başarıcam sanırım ama içimdende kötü senaryolar kuruyorum ister istemez..
Doğrudur herkese bişey geliyo zaten gelen gelene kasmamak lazım eleştiri sonuçta sağlık olsun.Sen uyu rahatına bak boşver milletin eleştirisiyle boşa zamanın hrcanmasın.Özne bile değilsin yazığım yorumda.Hee sana desem istediğini yazabilirsin avukatlık görevini üstlenmen biraz alakasız oldu.İyi geceler
uzaklaştığımız kesin zaten dün gecede aramadı kızlar sölimm ben sabah kalktığımda aradımm açtı sabahın köründe uyuyorum nie arıyosun dedi ve yuzume kapattı telefonu..halbuki çok erken kalkar bugün nie uyuyosaa??
bende tekrar geri aradım bana attığı msj çok canımı sıktı ( sen böle inat etmeye devam et bak ben ne yapıyorum ) bende geri msj yazdım ( seni arıyorum sesini duymak istiyorum özlüyorum merak ediyorum kötü bişey mi yaptığım duşmanınmısım gibi msj atıyosun yazdığını bide kendin oku hiç hoş değil ne zaman istiyosan o zaman ara ) dedim ve artık onu aramıcam biliyorum ihmal etiğini anlıcak arıcak ama ölede olmuyoo bi süre sonra yine tekrarlıyo herşey yoruldum artık....
cvp yazıp fikirlerini benimle payşalan arkadaşlarada çok teşekür ederim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?