fikirlerinize ihtiyacım var kızlarr...işlerini bahane edip benle ilgilenmiyorr :((

İşleri yoğun olabilir ama bu size bağrıma hakkını vermez..
Sizde çok üstüne düşmüşsünüz
Valla sevgilim bana böyle birşey yapsa
O kapattığı telefonu kafasında parçalardım..
Arama sorma bir müddet , o aradığında da meşgule at
Yada aç bağırır 'meşgulüm neden arıyorsun ' diyerek
Belki , belki yaptığının yanlış olduğunu anlar..

budur işte süpersinzemuszemus

evet öle yapıcam yararsa yara yaramazsa yapacak bişey yok ya beni asil üzen son barışmamızda neler neler söledi değiştim seni ihmal etmicem 3 ay gecti yine eskisine dönüyoruz yani anlamıyorum beni bu kadar zor elde etmişken tekrardan başlamışken hiç mi korkkusu yok yine kaybederim die...anlayamıyorum kızlarrr

7sinde ne ise 70inde de o kaydirigubbakcemile

ilgilenemeyebilir ama sana bağırması gerekmez:bbo:

ayrılsanız da affedeceğinden emin heraldebilmiyorumkismile

canım duzelecek ınan kı
şu şekilde sen once kendı hayatınal mesgul oldukca kendını daha cok sevecek daha cok onemseyeceksın , sonra onun ustune eskısı kadar dusmeyınce kendınde bır ferahlayacaksın
yapısı ya da bırseylerden fazla emın olusu
yazdıgım seyler sorununuz neyse onu acıga cıkaracak
eger daha fazla ustune dusersen ıyıce havalanıp daha beterını yapar gıbı sankı

evet ben görücem onu toplantılardan işlerden bıkıp nasill gelicek ayagıma o zaman görcek ooo gününü ama ben sabır taşına dönmezsem tabiiii yada dayamayıp aramazsam

arama tatlım once yaptıgı terbıyesızlıgı bır duzeltsın sonrası da bıcak gıbı bır anda olmaz ama olur
canım zamanla duzelecek hersey
belkıde sende yukarıda ders calısan arkadasımız gıbı baska bıseye adapte olup onda basarılı olacaksın
canım calısıyorsun sanırım degıl mı

evet çalışıyorum muhasebeciyim düşünün o kadar evrakla meşgulum kii bi yanlış yapsam yandım yanii..şimdide çikolata yiyorumm kafamı toplamaya çalışıyorum..onun yzünden kilo alıcam

evet çalışıyorum muhasebeciyim düşünün o kadar evrakla meşgulum kii bi yanlış yapsam yandım yanii..şimdide çikolata yiyorumm kafamı toplamaya çalışıyorum..onun yzünden kilo alıcam

canım sen ısıne konsantre ol
dedıgın gıbı hata yapsan bunu o mu duzeltecek
benımde ısım para ıle ılgılı ve ben taa genel mudur yardımcısına gıden bır hata yapmıstım ondan sonra aklım basıma geldı

bi gelişme olursa yazıcammm canımm

sabır sabır sabır
Allahım bana ona karşı gibi demir gibi bir yürek ver diye dua et şekerim

aradı beni az önce kızlar gece çok gec yattığını ve başının çok agrıdığını sabah bana kabalık yaptığını söledii bende kırdın beni dedim biliyorum akşam telafi edicem dedi..şimdi bi toplantıya giricem müsait olamıcam dedi...ve beni çok sevdiğini söledi

şimdi o böle deyince ben mi anlayışsız oluyorumm peki...

hayir canim niye anlayissiz olasin ki..o sana bagirmakla hata yaptigini anlamis ki sana bunlari söyledi..
sabret bak o da ariyor aklinialirimsmile sen üzerine dü$me..birak o seni özlesin

bak kendını gerı cekmenın faydaları var
aksamda hafıf nazlı ısvelı dur bakalım sonrasında ama gene sureklı sen arama moduna gecme
hafıf hafıf derınden kaybetme korkusu hıssettıreceksınkı boyle bı olay tekrar olmasın degılmı
hepımızın yapmasını gereken seyı yapmalısın canım

sağolun canımm sizleri çok seviyorummm :sm_cool:

Bence bu kadar ilgisizlik fazla tamam günde 10 defa da konuşulmaz ama en azından bir öğle yemeği molası çay molası vss veriyordur bir erkek ilgilenmek isterse zaman yaratır bence..

def etmelisin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…