canım benim benim sözlümde çok yoğun bi şekilde çalışıyo işteykende ne msj atıyo ne arıyo doğru düzgün ilk zamanlar bende taktım kafama hatta oturup çok ağladım şimdi artık düşünmüyorum oturup kendimi saatlerce derse veriyorum sayesinde kpssyi kazanacağım valla :)
uykudan kalkınca bazı insanlar huysuz olur,seninki de öyle olabilir mikafamçokkarıştı
pırlanta'nın yaptığı gibi uzun sürdür onunla ilgilenmemeyi, o zaman işe yararsa yarar
konunu ilk okuduğumda senin abarttığını düşünüyordum da işin altında başka sebepler varmışbilmiyorumkismile
evet öle yapıcam yararsa yara yaramazsa yapacak bişey yok ya beni asil üzen son barışmamızda neler neler söledi değiştim seni ihmal etmicem 3 ay gecti yine eskisine dönüyoruz yani anlamıyorum beni bu kadar zor elde etmişken tekrardan başlamışken hiç mi korkkusu yok yine kaybederim die...anlayamıyorum kızlarrr
evet öle yapıcam yararsa yara yaramazsa yapacak bişey yok ya beni asil üzen son barışmamızda neler neler söledi değiştim seni ihmal etmicem 3 ay gecti yine eskisine dönüyoruz yani anlamıyorum beni bu kadar zor elde etmişken tekrardan başlamışken hiç mi korkkusu yok yine kaybederim die...anlayamıyorum kızlarrr
canım duzelecek ınan kı
şu şekilde sen once kendı hayatınal mesgul oldukca kendını daha cok sevecek daha cok onemseyeceksın , sonra onun ustune eskısı kadar dusmeyınce kendınde bır ferahlayacaksın
yapısı ya da bırseylerden fazla emın olusu
yazdıgım seyler sorununuz neyse onu acıga cıkaracak
eger daha fazla ustune dusersen ıyıce havalanıp daha beterını yapar gıbı sankı
arama tatlım once yaptıgı terbıyesızlıgı bır duzeltsın sonrası da bıcak gıbı bır anda olmaz ama olur
canım zamanla duzelecek hersey
belkıde sende yukarıda ders calısan arkadasımız gıbı baska bıseye adapte olup onda basarılı olacaksın
canım calısıyorsun sanırım degıl mı
evet çalışıyorum muhasebeciyim düşünün o kadar evrakla meşgulum kii bi yanlış yapsam yandım yanii..şimdide çikolata yiyorumm kafamı toplamaya çalışıyorum..onun yzünden kilo alıcam
canım sen ısıne konsantre ol
dedıgın gıbı hata yapsan bunu o mu duzeltecek
benımde ısım para ıle ılgılı ve ben taa genel mudur yardımcısına gıden bır hata yapmıstım ondan sonra aklım basıma geldı
elem soz dınledın değil mi tatlım
dinliyorum evet aramıyorumm pırlantacım ama deli olucakmışım gibi
sabır sabır sabır
Allahım bana ona karşı gibi demir gibi bir yürek ver diye dua et şekerim
aradı beni az önce kızlar gece çok gec yattığını ve başının çok agrıdığını sabah bana kabalık yaptığını söledii bende kırdın beni dedim biliyorum akşam telafi edicem dedi..şimdi bi toplantıya giricem müsait olamıcam dedi...ve beni çok sevdiğini söledi
şimdi o böle deyince ben mi anlayışsız oluyorumm peki...
hayir canim niye anlayissiz olasin ki..o sana bagirmakla hata yaptigini anlamis ki sana bunlari söyledi..
sabret bak o da ariyor aklinialirimsmile sen üzerine dü$me..birak o seni özlesin
aradı beni az önce kızlar gece çok gec yattığını ve başının çok agrıdığını sabah bana kabalık yaptığını söledii bende kırdın beni dedim biliyorum akşam telafi edicem dedi..şimdi bi toplantıya giricem müsait olamıcam dedi...ve beni çok sevdiğini söledi
bak kendını gerı cekmenın faydaları var
aksamda hafıf nazlı ısvelı dur bakalım sonrasında ama gene sureklı sen arama moduna gecme
hafıf hafıf derınden kaybetme korkusu hıssettıreceksınkı boyle bı olay tekrar olmasın degılmı
hepımızın yapmasını gereken seyı yapmalısın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?