Fikirlerinize ihtiyacim var 🙁

Tavırlı konuşmuyor ,kafanıza taktığınız bu yani .çay bardağı kırılmış ,saksı fırlatılmış ,sizin itilmişsiniz .Bir sürü laf söylemiş ,adamın yaptıkları çok mu normal ?siz bunları takmamışsınız .Üstüne üstlük ,hiç bir şey olmamış gibi .Hâla adamın peşindesiniz .Taktığınız şeye bakın .Adam sizi düpedüz hizmetçi olarak görüyor .Siz sizi sevdiğini düşünüyorsunuz .PESS .

İyi ki bir boşanmayı öğrenmişsiniz öncelikle halledilebilir bir durumsa niye boşansin kadın.Size de tavsiyem erkeklerin peşinden o kadar gitmeyin ya bırakın o sizin peşinizden koşsun erkekler avlamayı sever av olmayı değil hatasını görmesine izin vermeden hemen canım cicim olur mu ya

Evde 3 çocuk var be 3 çocuk
Çayı çorbayı başına geçiririm onun
İstediği hemen olacakmış
Yok ya kim oluyormuş o da her istediği hemen olacakmış
Ay nasıl bu adamları böyle şımartıyorsunuz şaşırıyorum
Bir de bardağı kırıyor saksıyı tekmeliyor
Gel de çıldırma

Ama siz ne yapmışsınız kınışmıyıcık mısın hıyıtım
Sizdeki bu kafayla daha çok saksı tekmeler siz de evden toprak temizlediğinizle kalın
İyice bir haddini bildirin de bi kendine gelsin
Yeni doğan bebek değil sonuçta yemeyince zırlasın
Altı üstü çay içecek anında içmese ölüm var sanki ucunda

Çayını anında getirmedi diye bardak kırıp saksı tekmeleyen adama ne lafı anlatsın?
Belli ki konuşarak anlaşabilmesini geçtim mantıklı düşünebilmekten bile aciz bi adam

Avlanma av ne alaka asıl vahşi doğa belgeseli mi bu?

Hatasını göstersin bence de hatta sonuna kadar yaşatsın bi adama.
Bir daha bardak kırıp saksı tekmeleyemez duruma gelsin

Espriler, şakalar , komiklikler.

Kadın bunun normal olduğunu düşünüyor. Tuhaf değil mi? Şunu okuyup üzülen bir tek benim sanırım. Bir de yukarıda biri sevilmeyi bilmiyor demiş o da doğru.

24 yaş doğruysa ve 3 çocuk. Ne desem bilemiyorum

Siz seviyorsunuz bencede eşinizi düşünemedim evde çocuk var bardak fırlatma çiçek saksının tekmeleme bunlar normal mi gerçekten ve farkında mısınız hala onu düşünüyorsunuz Artık kadın olarak kendi değerimizi kendimiz vermeyi kendi degerimizi bilmeyi düşünsek

bacım eşin sana aşırı değer veriyor çok seviyormuş gerçekten.
hayran kaldım.
romeo juliet halt yemiş yanınızda.

Ah kizzlar lutfen kendinize bunu yapmayin. Sizi kole diye çalistirmalarina izim vermeyin. Ben de evde iş yaparim. Işden gelirim yorgunlugum çikmadan yemek yapma derdine duşerim. Evim de hep temizdir. Yani iş yapmayin demiyorum ama neden ilk gunden bu kadar şimartiyorsunuzki sonra da bir koleye davranir gibi davraniyorlar size. Hakaret etmiş, itmiş sizi ve sabahsi gün hiçbir şey olmamiş gibi davrandim diyorsunuz. Tabiki yapicak o zaman. Belliki zihinsel sorunu var. Saniyoruzki hep timarhanededir deliler. Malesef hayatimizin her yerinde varlar. Eşin normal değil. Resti çek. Haddini bildir. Gerekirse git annenlere. Bir adama kul olmakdansa sakin sakin çocuk buyuturum daha iyi. Evlilik böyle birşey değil. Yukarida yazmişsin ya deger veriyor diye. Değer boyle zamanlarda belli olur. O kadar işin arasinda sana yardim etseydi, sana soylemek yerine hem kendisine hem de sana çay yapsaydi, ya da bunlari geçtim getirdiyin çayi burnundan getirmeseydi o zaman değer vermiş olurdu. Değer bu ilişkinin neresinde?

Çaydan olay çıkarmış saksıyı tekmelemiş hemde evde misafir kaynana varken ve hala tavırlı ve hala ilgi gösteriyorsun. Annesi koyuverseymiş o çayı herşeyi geç kendi niye koymamış kendi çayını. Bari saksının kumunu ben temizledim deme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…