- 25 Ekim 2015
- 19.368
- 99.157
- 598
- 41
- Konu Sahibi Mkrmndnz34
-
Ekonomik kriz masrafları var diye dusunup bır kerelik der hosgorurum diyorsun madem bizden ne istiyorsun?Ne demek istediniz bi insan bunabilir ekonomik kiriz masraflar insanlar bunala bilir ilk olan bisey icin esine abuk sabuk davranan erkekler katogorisine mi giriyor yani bumu
Vallahi isimiz yasti davaci filimindeki gibi bu dava hic bitmezdiAllahtan eşiniz size değer veriyormuş.Peki ya vermesiydi?
Evden gitmelimiyim sizce gidicem dedim iyi git dedi dusunmedenEkonomik kriz masrafları var diye dusunup bır kerelik der hosgorurum diyorsun madem bizden ne istiyorsun?
Abuk subuk davranan erkek kategorisine girmiyor, karısına deger vermeyen erkek kategorisine giriyor.
Esim iyi bir insan aslinda ama bu yaptigina cok saskinim ilk oluyor sakin bir insandir genelde o bni idare ederCanim li cicimli konusmaya devam edin sizi öldürene kadarCidden siz iyimisiniz? Bunu disardan biri yazmis gibi bir okuyun.
Adam net zaten. Saygısız okuzun tekı. Istedıgı dk cay vermedin diye bir evı balyozla kırmadıgı kalmıs.Evden gitmelimiyim sizce gidicem dedim iyi git dedi dusunmeden
Ne demek istediniz bi insan bunabilir ekonomik kiriz masraflar insanlar bunala bilir ilk olan bisey icin esine abuk sabuk davranan erkekler katogorisine mi giriyor yani bumu
Size cocuklarda yardim ediyor mu?Esim iyi bir insan aslinda ama bu yaptigina cok saskinim ilk oluyor sakin bir insandir genelde o bni idare eder
yoo, siz iş vereninizi çok seviyorsunuz, iş vereniniz de çalışanını çok seviyor gibi duruyor buradan.esimi cok seviyorum ayni sekilde oda beni cok seviyor ve deger veriyor
Ne istiyorsunuz ki itiraz edeceği?Enelde bn bise istedigim ne olursa olsun peki karicim der oyle bir insan saygi ve saygi hep var ama ilk defa patladi neden bn birkerede ne desem yapiyorsa o dedigindede aynisini goremiyormus
Özür diledi mi? Konuştunuz mu? Madem ilk kez böyle bir şey oldu karşına al konuş derdi neymiş? Bu yaptığını nasıl değerlendiriyor? Duruma göre bakarsın. Şeyi merak ettim çayını hep sen mi veriyorsun?Esim iyi bir insan aslinda ama bu yaptigina cok saskinim ilk oluyor sakin bir insandir genelde o bni idare eder
Hic sorma cok inat ketum telinden vurursan bal kaymak vurmassan bilemiyorumBacım bak benim eşim özel harekatçı. Bu adam ölümlerden dönüp geliyor da bir kere öf demiyor. Seninkine ne olmuş. Para bazen olur bazen olmaz.Hepimiz maddi sıkıntı çekiyoruz her kesim şuan sıkıntıda. İnsanlarla hep birlikteyiz onlar değişmez zaten. Yani bunlar hep olacak şeyler. Bu adam her seferinde size mi patlayacak. El insaf. Adamı paklama boşuna kendine. Senin adamdan bir yol olmaz. Yakında öfkesi, şiddeti sana bile yönelebilir. Demedi deme.
6 yildir hic dibinden ayrilmadim aileme bile gitmedim cok kafa dengi bi babam yok mslesef kafa dengi belki gitmicemi dusundugu icinmi herseyi kaybetme korkusu yok bilmiyorum gidersem ne olur ne dusunurIlk sefer için fazla değil mi saksı tekmeleyip sizi itmesi ikinci de yere atıp sizi tekmeleyecek herhalde arada gelen böyle bunalımlardan patlamalardan. Bir de madem çok iyi normalde kocanız neden hemen giderek cezalandırmayı düşünüyorsunuz. Madem her şey mükemmel cok aşk var neden özler mi diye düşünüyorsunuz. Şüpheniz mi var sizi bu kadar çok seven kocanızın özleyeceğinden
6 yıldır ailene gitmemende cok ilginç.6 yildir hic dibinden ayrilmadim aileme bile gitmedim cok kafa dengi bi babam yok mslesef kafa dengi belki gitmicemi dusundugu icinmi herseyi kaybetme korkusu yok bilmiyorum gidersem ne olur ne dusunur
Ilginc olan nedir bn ailemle konusmuyorum iyi bir anne baba olmadilar bans hicbir zaman aile oyle guzel nisdirki bunu sadece anne babasi gercekten anne baba olanlar anlar6 yıldır ailene gitmemende cok ilginç.
Ama görüşmedigini yazmamışsın ki nerden bileyim. Bazı üyeler var kocaları izin vermiyor diye aile evine gitmiyorlar öyle bişey sandım.Ilginc olan nedir bn ailemle konusmuyorum iyi bir anne baba olmadilar bans hicbir zaman aile oyle guzel nisdirki bunu sadece anne babasi gercekten anne baba olanlar anlar
Kim isterki tatlim ama esimin yuzdeyle degerini bicmek gerekirse iyiligi yaptigi kotu seyleri bastiriyor acikcasi bn cesaretim yok etraffta annesiz babasiz buyuyen cocuklarin hallerine okadar acirken kendi cocuklarima bunu yapamamki ne yapiym bosasam 3 cocugumla bes para etmeyen babamami siginiyim siz soyliyin bn nd yapiym bundan sonra ne olur bilmiyorum ama bn ne yapiym ne ....Anormal cunku,bosamak lazim anca kendine gelir.
Kendinize bu muameleyi mi layik goruyorsunuz gercekten merak ettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?