Fikirlerinize ihtiyacim var 🙁

Kim isterki tatlim ama esimin yuzdeyle degerini bicmek gerekirse iyiligi yaptigi kotu seyleri bastiriyor acikcasi bn cesaretim yok etraffta annesiz babasiz buyuyen cocuklarin hallerine okadar acirken kendi cocuklarima bunu yapamamki ne yapiym bosasam 3 cocugumla bes para etmeyen babamami siginiyim siz soyliyin bn nd yapiym bundan sonra ne olur bilmiyorum ama bn ne yapiym ne ....
Kadınlar neden ekonomik özgürlüğüne sahip olup sonra evlenmeli sorusuna iyi bir örnek oldunuz
Kamu spotu gibi konu valla

Etrafta annesi babası ayrı büyüyen çocukların psikolojisi babası çayı istediği anda gelmedi diye bardak kıranlardan çok daha iyi.
Belirtmeden geçemedim.

Ama görüşmedigini yazmamışsın ki nerden bileyim. Bazı üyeler var kocaları izin vermiyor diye aile evine gitmiyorlar öyle bişey sandım.
Keske annem me babama boyle seyde kosup sarilsam ama cok yanlizim cok heryerden kirik burugum kim anliyorki herkes beni guclu saniyor ama bn herkese bn gucluyum kimse bni yikamaz goruyor bir yanimda okadar bos ve aciki kimse anlamiyor

Keske annem me babama boyle seyde kosup sarilsam ama cok yanlizim cok heryerden kirik burugum kim anliyorki herkes beni guclu saniyor ama bn herkese bn gucluyum kimse bni yikamaz goruyor bir yanimda okadar bos ve aciki kimse anlamiyor

kaç yaşında evlendiniz..? Kaçarak mı? Yaşınız küçük sanırım... Bir de eşinizin işini merak ettim. Yorucu bir işte çalıştığı için mi böyle eve gelince götü başı salıyor, her şeyi sizden bekliyor, yoksa siz mi alıştırdınız?

3 çocuk yapana kadar da bu adam böyle miydi
Hayir dedigim gibi cok sakin bir insan hic biseyi kismaz herseyi fazla yapar sadece dun oyle yapmasi bi sasirtti hep goz onundemiyim diye acaba bilemedim bende sikiliyorum ama kovit kapidayken ne yapila bilirki

kaç yaşında evlendiniz..? Kaçarak mı? Yaşınız küçük sanırım... Bir de eşinizin işini merak ettim. Yorucu bir işte çalıştığı için mi böyle eve gelince götü başı salıyor, her şeyi sizden bekliyor, yoksa siz mi alıştırdınız?
25 yasindayi esim havalimanin kordinasyon muduru kacarak evlenmedim genelde her zaman istegi modumu asla eve tasimam der

Kim isterki tatlim ama esimin yuzdeyle degerini bicmek gerekirse iyiligi yaptigi kotu seyleri bastiriyor acikcasi bn cesaretim yok etraffta annesiz babasiz buyuyen cocuklarin hallerine okadar acirken kendi cocuklarima bunu yapamamki ne yapiym bosasam 3 cocugumla bes para etmeyen babamami siginiyim siz soyliyin bn nd yapiym bundan sonra ne olur bilmiyorum ama bn ne yapiym ne ....
Kocaniz da bes para etmiyor. Bence bir tercih yapmak gerekirse bes para etmeyen babayi tercih ederim. Elin herifindense.

Calisin kendi paranizi kazanin. Cocuklariniza boyle bir babadansa kendi ayaklari uzerinde durabilen bir anne verin.

Siz bu adamı böyle alıştırmış olmalısınız. Adam leb demiş, leblebiyi önüne kase ile getirmişsiniz. Anında hizmet.
Tamam eşime çay ikram etmekten gocunmam ama "aman lafı ikilemesin aman hemen her işimi bitireyim de hemen onu gözeteyim" demem mesela. Zaten çaydanlığımız ortamızda durur isteyen doldurur orası ayrı konu.

Siz böyle alıştırınca adamın tahammülü kalmamış hiçbir şeye. Çünkü içinde yatan oduna söz geçiremiyor olmalı.
Çok aşırı şeyler yapmış hani toparlaması zor. Bu kadar sinire gerek var mıydı, hiç konuşmayı denediniz mi? Ben işlere yetişemiyorum, çay istiyorsan yaparız alırsın koyarsın edersin, herşeyi ben yapmayıncabu neden sorun oluyor falan..
Adamı alıştırdığınız kalıptan konuşarak çıkarabilirseniz bu evlilik yürür.
Ama öncelikle o davranışlarının özrü gerek.
Gercekten bn bilmiyorum sabirsiz bir insanim kus kalmak evde soguk olmak osticegim son sey ama oda farkinda yetisemedigimin bazen kahvalti hazirlar cay yapar herseyle ilgilenir yani cay gec geldi diye ofke yaratacak ne vardi derseniz inanin bnde bilmiyorum fazla deger adami boyle ediyomus demekki napicam peki bundan sonraki hayatimda nasil ona ders vere bilirim normalde hatali olunca esim lalkipta ozur dilerim demez nede olsa o bi sekilde konu acar der ve kosede surat 5 karis bekler normalde surekli sakalasan birbiriyle iyi vakit geciren bir ciftiz kus olunca o anlari ozluyorum ama gelipte barismiyorda ne yapmali da akli basina gelmelikadinlar kulubu bayanlari size guveniyorum kadinin nasil hakli oldugunu bana adim adim ogretin buyrun onerileri alayim oyun baslasin !

Bir çok insanın ailesi içinde yara malesef benimde aynı şekilde. Ayrılsam bende dönmek istemem aile evine cok haklısın. Önceki mesajlarımda sormuştum cevap yazmadın. Eşinle konuştun mu bu durumu, özür diledi mi ya da nasıl degerlendiriyor yaptığını?

Bir çok insanın ailesi içinde yara malesef benimde aynı şekilde. Ayrılsam bende dönmek istemem aile evine cok haklısın. Önceki mesajlarımda sormuştum cevap yazmadın. Eşinle konuştun mu bu durumu, özür diledi mi ya da nasıl degerlendiriyor yaptığını?
Yok be konussam bni suclu cikartir neymis bn herseyi savunuyormusum hakliyimki savunuyorum sen hsklisin deyip susayimmi vallahi daraltiyo soyledikleriyle akil zorluyor

Eşiniz çok seviyormuş gerçekten sizi. Bütün kocalar böyle. Çay istedi mi hemen verilsin isterler. Olmayınca saksı falan kırar, öldürmekle tehdit ederler. Sevgiden hep bunlar.

Mesela benim kocam böyle yapsa o çayı veririm ama vücudundaki farklı bi delikten. Sonuçta aynı vücuda gidecek ha ağızdan ha... Çünkü hep sevgi bunlar.

Eşiniz çok seviyormuş gerçekten sizi. Bütün kocalar böyle. Çay istedi mi hemen verilsin isterler. Olmayınca saksı falan kırar, öldürmekle tehdit ederler. Sevgiden hep bunlar.

Mesela benim kocam böyle yapsa o çayı veririm ama vücudundaki farklı bi delikten. Sonuçta aynı vücuda gidecek ha ağızdan ha... Çünkü hep sevgi bunlar.
dimi canım, zaten çayı gecikince böyle tepki vermeyen koca da.. ne bileyim.. :KK53:

Merhabalar .
Benim sikintim su bayanlar esimi cok seviyorum ayni sekilde oda beni cok seviyor ve deger veriyor .fakat ben her zaman evdeyim 3 tane cocugumla evimle isimle hasir nesir olan bir insanim kimseyle ugrasmam isim olmaz kendi halimde bir insanim esim her ne isterse birkere istediginde yapilsin edilsin ister bnden bir bardak cay istedi belki arka arkaya 10 defa soyledi bunu cay verirmisin diye cocugumu asiya goturdum ve ev cok daginikti bir yandan ev temizlerken bir yandanda esimin istedigi cayi verme pesindeydim ama ev daginikligina taamul edemem asla huy olmus bnde artik sonra hic huyu degildir cayi verdim ve ip koptu acti azini yumdu gozunu normalde yapmaz bn kac kere istedim bu cayi neden benim bu evde istedigim hemen olmuyorda neden birkere dememde gelmiyorda ben sen ne desen yapmiyormuyumda karsiligini boylemi veriyorsunda iyce bagirdi cayi bir yana bardagi bir yana firlatti kirdi cicegimin saksisini tekmeyle vurdu yere sacildi kumlar .sonra beni itti git surdan oldurcem seni simdi diye suratima kapatti kapiyi sonra bn ertesi gun normal davrandim canim fln filan diye surat 5 karis konusmucanmi dedim yok dedi bna bnde dedim sen bilirsin dedim normalde hep gozu onunde oldugum icin birbirimizi ozleyemiyoruz sizde kayinvalidem bizde onunla birlikte gitsemmi evden ayrilsam konusmasammi hic bu donemde nasil olur memleketemi gitsem baya bi gozu onunde gorunmesem nasil olur sizce pisman olurmu ozlermi bnimle tavirli konusmuyor ne yapmali sizce
Ne olursa olsun eşinizin çayını vermelisiniz. Siz o evde hizmetçi iseniz bunu yapmalısınız. Adam size bakıyor ediyor daha ne yapsın siz bir çay bile koyamıyorsunuz önüne

Back
X