Fikirlerinize ihtiyacim var 🙁

Ne mi yapacaksın?
Kendini sevmeyi öğreneceksin. Sonra sevilmenin böyle bişey olmadığını anlayacaksın. Herif suçlu olduğu yerde trip atıyor ne güzel manipüle etmiş seni.

Sevmek sevilmek böyle birşey değil güzel kardeşim.
Siz eşinizin bir dediğini iki etmeyecek emir eri değilsiniz.
Defalarca istemişte getirmemişsiniz diye yapmadığı bırakmamış adam, ertesi günde birşey yokmuş gibi canim cicim diyorsunuz 🤦
Bir kıymetiniz kalır mı böyle kalmaz, kalmamışta zaten.

Madem şuan gidecek bir yeriniz, gideyim diye laflar etmeyin eşinize. Kayınvalidenize gitmeniz saçmalık olur.

24 yaşında 6 yıllık evlilik 3 çocuk, ne olduğu ortada bir eş, görüşülmeyen aile, üzüldüm ben sizin adınıza açıkçasi.

Ne olursa olsun eşinizin çayını vermelisiniz. Siz o evde hizmetçi iseniz bunu yapmalısınız. Adam size bakıyor ediyor daha ne yapsın siz bir çay bile koyamıyorsunuz önüne
Siz evde esinize bir bardak cay vesaire yemek yapmayi kendiniz tabirinde hizmetcimi diyorsunuz sizin anneleriniz hizmetcimi boylemi ifade ediyorsunuz yani bnim esim kendi almadiysa bu hic almadigi anlamina geliyor uslubunuzu takinin da yorum yapin yapmak icin yapmayin

Siz evde esinize bir bardak cay vesaire yemek yapmayi kendiniz tabirinde hizmetcimi diyorsunuz sizin anneleriniz hizmetcimi boylemi ifade ediyorsunuz yani bnim esim kendi almadiysa bu hic almadigi anlamina geliyor uslubunuzu takinin da yorum yapin yapmak icin yapmayin
Konu, esıme cayı ıstedıgı dk getiremedim saksıları devirdi benı ıttırdı degıl mı?
Genelini nerden bılsın kadın, okudugu konuya gore yapıyor yorumunu.
Madem harika biri kocan, cayı ıstedıgı dk getir ayagına.
Yarın anneme gidiyorum dedıgınde 'tamam' demıs sana.
Bizlik bi durum yok.

Yıkadığı suyla da kadın yıkansın. böyle yüce şahsiyetin ayağının suyuyla yıkanmak ne büyük şans
Allah size akil fikir versin oncelikle siz oyle yapiyorsunuz sanirim bna oyle soyluyorsun dikatinizi cekerim her zaman boyle olan demedim ilkti dedim rezilim demedim siz okudugunuzu kendiniz istediginiz gibi yorumlamisiniz

Merhabalar .
Benim sikintim su bayanlar esimi cok seviyorum ayni sekilde oda beni cok seviyor ve deger veriyor .fakat ben her zaman evdeyim 3 tane cocugumla evimle isimle hasir nesir olan bir insanim kimseyle ugrasmam isim olmaz kendi halimde bir insanim esim her ne isterse birkere istediginde yapilsin edilsin ister bnden bir bardak cay istedi belki arka arkaya 10 defa soyledi bunu cay verirmisin diye cocugumu asiya goturdum ve ev cok daginikti bir yandan ev temizlerken bir yandanda esimin istedigi cayi verme pesindeydim ama ev daginikligina taamul edemem asla huy olmus bnde artik sonra hic huyu degildir cayi verdim ve ip koptu acti azini yumdu gozunu normalde yapmaz bn kac kere istedim bu cayi neden benim bu evde istedigim hemen olmuyorda neden birkere dememde gelmiyorda ben sen ne desen yapmiyormuyumda karsiligini boylemi veriyorsunda iyce bagirdi cayi bir yana bardagi bir yana firlatti kirdi cicegimin saksisini tekmeyle vurdu yere sacildi kumlar .sonra beni itti git surdan oldurcem seni simdi diye suratima kapatti kapiyi sonra bn ertesi gun normal davrandim canim fln filan diye surat 5 karis konusmucanmi dedim yok dedi bna bnde dedim sen bilirsin dedim normalde hep gozu onunde oldugum icin birbirimizi ozleyemiyoruz sizde kayinvalidem bizde onunla birlikte gitsemmi evden ayrilsam konusmasammi hic bu donemde nasil olur memleketemi gitsem baya bi gozu onunde gorunmesem nasil olur sizce pisman olurmu ozlermi bnimle tavirli konusmuyor ne yapmali sizce
Kuzum sana bişey solimmi açık net ! afedersin gö... kaldırma şu adamın.. Hayır madem sen yorulmussun bugün hem ev işi hem cocuk KENDİSİ CAY DEMLEYİP GETİRSE ikinize sende iş ortalık bitirip beraber başbaşa sohbet muhabbet çayınızı icmesiniz olmazmı? Hem doğrusunda bu biliyomusun(neee ha bide çayı bi yana bardağı bi yanamı 🤦) bacım üstelik sen suçlu gibi bide (eskiden benim yaptım gibi ESKİDENN) sonra canım konusmicanmi diyosun! Senin küsmen onu evde tek başına bırakıp kapiyida suratına çarpıp gitmen lazimmm. Onunda sana özür yalvar yakar hatta çiçek böcek alıp özür dileyip karıcığım bundan sonra yetistiremediginde ev işlerinde sana yardımcı olup beraberce birbirimize destek olup el ele başbaşa 👩‍❤️‍💋‍👨demesi düşünmesi lazım.(git ama kaynananla değil kendi memleketine gitt ordada sen kesinlikle arama burnu sürtsünn (kendi çayınıda kendi yapsın bakalım! bide yemek vardı dimii..🙄) çok taviz vermişsin ağırlığını koy

Eşim istesin gece yarısı mantı açarım. Ama istemenin de bi adabı var. Size yapılan muamele tam olarak bu biraz dışarıdan bakarsanız anlarsınız.

Allah size akil fikir versin oncelikle siz oyle yapiyorsunuz sanirim bna oyle soyluyorsun dikatinizi cekerim her zaman boyle olan demedim ilkti dedim rezilim demedim siz okudugunuzu kendiniz istediginiz gibi yorumlamisiniz
Bana verdiğiniz tepkiyi eşinize verebilseydiniz keşke.

Yaşınız çok küçük ve eşinizle aranızda ciddi bir yaş farkı var muhtemelen. Üzüldüm size gözünüz açılmamış mutluluğu boy boy çocuk yapıp kocanın bir dediğini iki etmeyince gelen kuru bir güzel laf sanıyorsunuz muhtemelen. Size yapılan şu muameleyi görüp sabahına canım cicim yapacak kadın sayısı çok çok azdır. İnanılmaz üzüldüm umarım bi an önce gözünüzü açar gerçek mutlulugun ne oldugunu anlarsınız.

Bu arada kocanız sizi sevse yorgunluğunuzu bilir siz ortalığı toplarken iki fincan çay koyar getirir gel dinlen yoruldun der iki güzel laf söylerdi. Malesef.

Yaşınız çok küçük ve eşinizle aranızda ciddi bir yaş farkı var muhtemelen. Üzüldüm size gözünüz açılmamış mutluluğu boy boy çocuk yapıp kocanın bir dediğini iki etmeyince gelen kuru bir güzel laf sanıyorsunuz muhtemelen. Size yapılan şu muameleyi görüp sabahına canım cicim yapacak kadın sayısı çok çok azdır. İnanılmaz üzüldüm umarım bi an önce gözünüzü açar gerçek mutlulugun ne oldugunu anlarsınız.

Bu arada kocanız sizi sevse yorgunluğunuzu bilir siz ortalığı toplarken iki fincan çay koyar getirir gel dinlen yoruldun der iki güzel laf söylerdi. Malesef.
Ne yapiym kendimi mi olduruyim sirf evlendim cocuk yaptim diye kendimimi intar ediyim dunyanin sonumu bu bir tek ilk defa her evlilikte oldugu gibi kavga yasandi sizden fikir istedim fikir disinde herseye uzandiniz tebrik ediyorum

Kuzum sana bişey solimmi açık net ! afedersin gö... kaldırma şu adamın.. Hayır madem sen yorulmussun bugün hem ev işi hem cocuk KENDİSİ CAY DEMLEYİP GETİRSE ikinize sende iş ortalık bitirip beraber başbaşa sohbet muhabbet çayınızı icmesiniz olmazmı? Hem doğrusunda bu biliyomusun(neee ha bide çayı bi yana bardağı bi yanamı 🤦) bacım üstelik sen suçlu gibi bide (eskiden benim yaptım gibi ESKİDENN) sonra canım konusmicanmi diyosun! Senin küsmen onu evde tek başına bırakıp kapiyida suratına çarpıp gitmen lazimmm. Onunda sana özür yalvar yakar hatta çiçek böcek alıp özür dileyip karıcığım bundan sonra yetistiremediginde ev işlerinde sana yardımcı olup beraberce birbirimize destek olup el ele başbaşa 👩‍❤️‍💋‍👨demesi düşünmesi lazım.(git ama kaynananla değil kendi memleketine gitt ordada sen kesinlikle arama burnu sürtsünn (kendi çayınıda kendi yapsın bakalım! bide yemek vardı dimii..🙄) çok taviz vermişsin ağırlığını koy
Haklisinda kovit var ailemde korona 9 aylik bebegimi riske nasil ata bilirim hadi bn neysede cocuklarla olmuoyor ancak evde konusmucaz duvar gibi baska ne yapabilirim

Ne yapiym kendimi mi olduruyim sirf evlendim cocuk yaptim diye kendimimi intar ediyim dunyanin sonumu bu bir tek ilk defa her evlilikte oldugu gibi kavga yasandi sizden fikir istedim fikir disinde herseye uzandiniz tebrik ediyorum
Yok ben evlenip çocuk yaptın diye kızmadım yanlış anladın sanırım. Hayat tecrübesi edinmeden büyük yükler almışsın omzuna haliyle ağır geliyo ve doğru davranış ne bilemiyorsun. Eşinin senin gönlünü nasıl alacağını düşünmesi lazımken sen kendini nasıl affettireceksin onun derdine düşmüşsün. Gözünün önünde olmayınca çay koyanı olmayacağı için gel der sen de hasretime dayanamadı anlarsın bunu :) Üzgünüm gerçekler böyle değil. Sen gözünü açıp o çayı kendisinin de alacağını söylemedikçe de böyle devam edecek malesef.

Çay burada örnek onun yerine yaptığın her şeyi koyabilirsin yerine.

Ha bu arada her evde sizin düzen yok normal bu değil yani. Annelerimiz de çay servisi için dört dönmüyor babalarımızın etrafında.

Gercekten bn bilmiyorum sabirsiz bir insanim kus kalmak evde soguk olmak osticegim son sey ama oda farkinda yetisemedigimin bazen kahvalti hazirlar cay yapar herseyle ilgilenir yani cay gec geldi diye ofke yaratacak ne vardi derseniz inanin bnde bilmiyorum fazla deger adami boyle ediyomus demekki napicam peki bundan sonraki hayatimda nasil ona ders vere bilirim normalde hatali olunca esim lalkipta ozur dilerim demez nede olsa o bi sekilde konu acar der ve kosede surat 5 karis bekler normalde surekli sakalasan birbiriyle iyi vakit geciren bir ciftiz kus olunca o anlari ozluyorum ama gelipte barismiyorda ne yapmali da akli basina gelmelikadinlar kulubu bayanlari size guveniyorum kadinin nasil hakli oldugunu bana adim adim ogretin buyrun onerileri alayim oyun baslasin !
Bakın madem ilk oldu bu, o halde konuşulabilecek bir insan olduğunu düşünmek istiyorum ben bu adamın.
Bir çay koyulmadı diye bu kadar hiddetlenmesinin altında başka birşey yatıyorsa bu bir sorun.
Altında birşey yatmıyor, gerçekten çaya sinirlendiyse bu daha büyük bir sorun.
3 çocuk demişsiniz. Yoğun ve yorgun geçer günleriniz. Eşinizle başbaşa birşeyler yapabiliyor musunuz? Ne bileyim birlikte bir kahve, bir film, sohbet? Sizin yükünüzü alıyor mu mesela, çocuklarla oyun oynuyor mu?
İyiyken iyisiniz madem bunları bir konuşun yatırın masaya beklentilerinizi kırgınlıklarınızı. Belki onun da vardır edeceği iki çift laf. Neden bu kadar gaddar olduğunu ortaya serer belki.. Ne bileyim bir iç döküş yaşar bu sarsıntıyı unutursunuz belki.

Benim de 3 çocuğum var ve ciddi anlamda yoğun günlerim. Sizin adınıza üzüldüm ama başka bir öneri düşünemiyorum. Çünkü böyle bir muamele görsem cidden sarsılırdım ben de.

bunları yapan eşinizin sizi çok sevip değer verdiğini nereden anladınız ben o kısmı anlamadım..

ben de her istediğim anında olsun istiyorum ama bir kölem yok evde. o nedenle bazen 5 kere istemem gerekiyor. bazen olmuyor hatta istediklerim, inanabiliyor musunuz ?
ben kimseye böyle davranmıyorum ama.
bu durumda ailemi sevmiyorum demek mi mesela ?

İşin ilginç yanı, kocanız suçlu olduğu halde sizin canım cicim yapıp, eşinizin trip atması.

Ben eşimle böyle bir tartışma yaşasam özür dileyene kadar konuşmazdim, kendimi dusunemiyorum bile aşkım canım demeyi!
Peki bu tartismayi yasadiginiz adam size bir cicek alinca degisiyormu normale mi donduruyor insani herseyi unutturuyormu

Back
X