- 15 Aralık 2016
- 4.036
- 10.437
- 208
- Konu Sahibi Amazing family
-
Barışırsam mesafeli olmak imkansız elini veren kolunu kaptırır hesabı bunlar zaten ondan eşimi etkileyip yanaşmaya çalışıyorlarBarissan bile gidip gelme canim herzaman mesafeni koru esinede karisma o gidip gorsun ailesini... Bende cok mesefali oldugum halde hala uzaktan uzaktan bi lafla canimi sikmayi basarabiliyorlar
Ha bir de orası varEğer karşidan bi adım gelirse bariş ama ilk dimi sen atma briştiğin zaman da mesafeli ol..
Eşime göre ilk başta ezdirecek beni. Kaç yıldır adımları hep bana attırdı. Şimdi ailesi yine suçlu yine sen barış sen el öp diyor. Bizi boşatmak isteyen insanların karşısında eğilip el öpücem saolun iyi ettiniz diyeyim bari :) Hadi ben öpmeyi kabul ettim diyelim onlar bu EGO’yla el verecek mi acabaBen yerinde olsam kocamin hatrina barisirdim Ama kendini ezdirerek degil tabi. Hem baris dediysekte meraba meraba .fazla lafa soze girmeden cokta muhatap almayarak ..zaten zamanindayuzgoz olunduysa fazlasi yapmacikliga kacar.
Esine gelince b u erkeklerin kisas h uyundan bende muzdaribim. Allah akil.fikir versin binidebir bu erkeklerin .
Eşime karışmıyorum istediği her an gidiyor görüyor torunlarını da gösteriyoruz daha ne istiyorlar anlamıyorum. Ben onların gözünde el kızıydım şimdi elden de uzağım istedikleri oldu daha neSizin esinizde ayni durumda olsa ailenizle zor olurdu mesafenizi korumak sizin elinizde araniz bu sebepten acilabilir
Asla gelmezler burunları öyle havada ki eşimde bunu iyi biliyor benim temiz kalbimden yararlanıp öyle barıştıracak yok öyleBence de ilk adımı sen atma..
Kocanla da bu durumdan dolayı arani bozma..
Barışmak istiyorlarsa onlar gelsin..
Ama asla yüz göz olma
O zaman sen de barışma..Asla gelmezler burunları öyle havada ki eşimde bunu iyi biliyor benim temiz kalbimden yararlanıp öyle barıştıracak yok öyle
Omların gelmesinden de korkuyorum. Sırf karışamıyorlar diye gururu felan saymaz gelirler bir müddet sonra Allah korusunO zaman sen de barışma..
Sen barismazsan bi zaman sonra öyle bi gelirler ki sasirirsin..
Iyi olmak yaramıyor bazılarına, kötü oldukça canlarını yaktikca seviyorlar
Eşinin yanında her zaman olumlu konuş ama barışma gitme
Ailesi her gittiğinde çaktırmadan isteklerini söylüyorlarmış. Getirsen artık demişler felan ama bana bir arama özür birşey yok . Suçlu gibi ben gidicem onu istiyorlar hala kabul etmiyorlarOnlarin da barismak gibi bir istegi yoktur zaten. Esiniz kendi kendine laf cikariyor bence ortaya.
Sizin ailenizle hicbir sorunu olmadigi halde gorusmuyor, siz onca sorun yasamissiniz ama barışacakmışsınız. Oldu canim. Ben olsam barismam.
Eğer bir gun barisacak bile olsaniz, bu kendi isteginiz uzerine olmali. Ya da ailesinin istegi uzerine.
Esinize noluyorsa. Kendi kendine baris elçisi olmus.
Kaynanalar genellikle kendileri gibi gelin isterler esler ise hayallerindeki . En onemlisi hangisi sizce? Kimse kimseyle cok iyi olmak zorunda degil ama kus olmamalisiniz benceEşime karışmıyorum istediği her an gidiyor görüyor torunlarını da gösteriyoruz daha ne istiyorlar anlamıyorum. Ben onların gözünde el kızıydım şimdi elden de uzağım istedikleri oldu daha ne
Çok ayrıntıya girmedim ama eşim ailesini dinleseydi şuan boşanmış olacaktık. Buna rağmen siz olsanız barışır mıydınız?Kaynanalar genellikle kendileri gibi gelin isterler esler ise hayallerindeki . En onemlisi hangisi sizce? Kimse kimseyle cok iyi olmak zorunda degil ama kus olmamalisiniz bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?