Fikirlerinize ihtiyacım var..

Amazing family

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2016
4.036
10.437
208
Güzel KK üyeleri
Size ayrıntıya girmeden birşey sormak istiyorum. Evlendiğim zamandan beri eşimin ailesiyle yaşıyordum. En son bu olaydan değil ama yine ailesinin yaptıklarından ötürü sabrım taştı patladım. Boşanma aşamasına kadar geldik. Sonunda eşim akıllandı ve tekrar birleştik. Evimizi ayırdık tabi. Zaten eşimin ailesiyle kötü bir şekilde ayrılmıştım onlar beni ben onları sildim öyle yani! Birleşirken de ailesinin beni sildiğini benim onları sildiğimi biliyordu ve kabul etti. Neyse birleştik. Eşim ailemle sorunu olmasa bile görüşmüyor ses etmedim tek ben görüşmeyeyim o da görüşmesin ailemle önemli değil dedim zorlamadım. (Birleşmeden önce böyle söylemiyordu ailenle sorunum yok felan diye tabi birleşince kısasa kısas yaptı beklediğim gibi) Birleşeli daha 1 sene olmadı. İki kez , artık barışsan , böyle olmaz dedi. Tepkimi koydum ama barışmamı istiyor belli. Kızlar çok kötü şeyler yaşattılar bana anlatsam sayfalar yetmez. Ben kesinlikle barışmak istemiyorum. Gider mi böyle nereye kadar gider bilmiyorum Fikirlerinizi alırım

Barissan bile gidip gelme canim herzaman mesafeni koru esinede karisma o gidip gorsun ailesini... Bende cok mesefali oldugum halde hala uzaktan uzaktan bi lafla canimi sikmayi basarabiliyorlar

Ben yerinde olsam kocamin hatrina barisirdim Ama kendini ezdirerek degil tabi. Hem baris dediysekte meraba meraba .fazla lafa soze girmeden cokta muhatap almayarak ..zaten zamanindayuzgoz olunduysa fazlasi yapmacikliga kacar.
Esine gelince b u erkeklerin kisas h uyundan bende muzdaribim. Allah akil.fikir versin binidebir bu erkeklerin .

Barissan bile gidip gelme canim herzaman mesafeni koru esinede karisma o gidip gorsun ailesini... Bende cok mesefali oldugum halde hala uzaktan uzaktan bi lafla canimi sikmayi basarabiliyorlar
Barışırsam mesafeli olmak imkansız elini veren kolunu kaptırır hesabı bunlar zaten ondan eşimi etkileyip yanaşmaya çalışıyorlar

Eğer karşidan bi adım gelirse bariş ama ilk dimi sen atma briştiğin zaman da mesafeli ol..
Ha bir de orası var adamlar beni boşatmaya çalıştılar olmadı her hakareti işittim ailemin evindeydim hiç arama adım atma yok hala yok eşim gidelim ellerini öp diyor !?

Eşime göre ilk başta ezdirecek beni. Kaç yıldır adımları hep bana attırdı. Şimdi ailesi yine suçlu yine sen barış sen el öp diyor. Bizi boşatmak isteyen insanların karşısında eğilip el öpücem saolun iyi ettiniz diyeyim bari :) Hadi ben öpmeyi kabul ettim diyelim onlar bu EGO’yla el verecek mi acaba

Sizin esinizde ayni durumda olsa ailenizle zor olurdu mesafenizi korumak sizin elinizde araniz bu sebepten acilabilir
Eşime karışmıyorum istediği her an gidiyor görüyor torunlarını da gösteriyoruz daha ne istiyorlar anlamıyorum. Ben onların gözünde el kızıydım şimdi elden de uzağım istedikleri oldu daha ne

Bence de ilk adımı sen atma..
Kocanla da bu durumdan dolayı arani bozma..
Barışmak istiyorlarsa onlar gelsin..
Ama asla yüz göz olma
Asla gelmezler burunları öyle havada ki eşimde bunu iyi biliyor benim temiz kalbimden yararlanıp öyle barıştıracak yok öyle

Asla gelmezler burunları öyle havada ki eşimde bunu iyi biliyor benim temiz kalbimden yararlanıp öyle barıştıracak yok öyle
O zaman sen de barışma..
Sen barismazsan bi zaman sonra öyle bi gelirler ki sasirirsin..
Iyi olmak yaramıyor bazılarına, kötü oldukça canlarını yaktikca seviyorlar
Eşinin yanında her zaman olumlu konuş ama barışma gitme

Omların gelmesinden de korkuyorum. Sırf karışamıyorlar diye gururu felan saymaz gelirler bir müddet sonra Allah korusun

Onlarin da barismak gibi bir istegi yoktur zaten. Esiniz kendi kendine laf cikariyor bence ortaya.
Sizin ailenizle hicbir sorunu olmadigi halde gorusmuyor, siz onca sorun yasamissiniz ama barışacakmışsınız. Oldu canim. Ben olsam barismam.
Eğer bir gun barisacak bile olsaniz, bu kendi isteginiz uzerine olmali. Ya da ailesinin istegi uzerine.
Esinize noluyorsa. Kendi kendine baris elçisi olmus.

Ailesi her gittiğinde çaktırmadan isteklerini söylüyorlarmış. Getirsen artık demişler felan ama bana bir arama özür birşey yok . Suçlu gibi ben gidicem onu istiyorlar hala kabul etmiyorlar

Eşime karışmıyorum istediği her an gidiyor görüyor torunlarını da gösteriyoruz daha ne istiyorlar anlamıyorum. Ben onların gözünde el kızıydım şimdi elden de uzağım istedikleri oldu daha ne
Kaynanalar genellikle kendileri gibi gelin isterler esler ise hayallerindeki . En onemlisi hangisi sizce? Kimse kimseyle cok iyi olmak zorunda degil ama kus olmamalisiniz bence

Kaynanalar genellikle kendileri gibi gelin isterler esler ise hayallerindeki . En onemlisi hangisi sizce? Kimse kimseyle cok iyi olmak zorunda degil ama kus olmamalisiniz bence
Çok ayrıntıya girmedim ama eşim ailesini dinleseydi şuan boşanmış olacaktık. Buna rağmen siz olsanız barışır mıydınız?

Bence barisma yine de sen bilirsin. Barisinca istekleri de artacak bu defa da gidelim diye tutturcak gelsinler diye tutturcak. Yani oyle mesafeli filan olmayacak. Soyle davran boyle yap vs diyecek. Yani bi yuz bulunca firsattan istifade edecekler. İsine gelmeyince o senin masum ailene durduk yere tepki koyup gorusmuyor ama her halti yapan ailesine karsi beklentiye giriyor. Valla bize edenler hem bu dunyada hem diger dunyada bin katini ceksin insallah huzurumuzu bozanin huzuru bozulsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…