Fikirlerinize ihtiyacım var!

Lonelypoet

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2016
2.196
1.573
53
41
Kızlar benim sınıfım 23 Nisan da erik dalı oynayacak erkeklere takım elbise tarzı düşünüyorum sonra da giyebilecekler hem ama kızlara bulamadım folklor kıyafeti olsun istemiyorum ne olabilir ona uygun lütfen yardım bekliyorum ona göre karar verip ayarlıcaz şimdiden teşekkürler

Kızlar. İşte halkoyunu gibi hem de değil gibi erkeklere takım gibi güzel oluyo da tütü olur mu bilemedim kii :(

Kızlar benim sınıfım 23 Nisan da erik dalı oynayacak erkeklere takım elbise tarzı düşünüyorum sonra da giyebilecekler hem ama kızlara bulamadım folklor kıyafeti olsun istemiyorum ne olabilir ona uygun lütfen yardım bekliyorum ona göre karar verip ayarlıcaz şimdiden teşekkürler
Erkek çocukları takım elbise giyecekse, otomatikman kızlara folklor kıyafeti olmaz, renk tercihi yaptınız mı bilmiyorum veya erkek çocuklarına illa takım olması şart mı? Beyaz pantolon beyaz gömlek giyseler kırmızı pantolon askısı ve kırmızı papyon taksalar, kızlarda beyaz body beyaz muz çorap kırmızı tütü giyseler olur mu?

Bizim çocuklar kırmızı Tutu ve beyaz bluzle gösteri yaptılar,çok güzel oldular ama dans folklorik değildi.Hatta tutuyu veliler bir araya gelip kendileri yaptilar.Tutu altına muz çorap ve onla uygun tayt giydirmistik.

Hepiniz saolun kızlar değerlendirecek fikirlerinizi öpüyorum

Back
X