Fikirlerinize ihtiyacım var!

Elanur__

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2018
706
238
103
2 yıllık evliyim benden sonra evlenen herkesin çocuğu oldu ve artık öocupu olan birinin yanına gidesim yok. Sanki herkes bana bakıyo da çocuğum olmamasını yadırgıyolar gibi düşünüyorum. Şunu farkettim özellikle çevremde benden sonra evlenenlerin bebeği olunca isteğim arttı. Ben sadece size şunu sorucam mesela birinin bebeğine hayırlı olsuna gittiğim zaman nasıl kafaya taktığımı belli etmem. Saçma bri soru mu bilmiyorum ama güçlü durmak istiyorum çünkü ister istemez belli ediyorum

walla bacım bizim toplumumuz sağolsunlar takmayan insana bile taktırıyorlar :KK70: Sorunun senden kaynaklandığını düşünmüyorum yani..
Bir de kendini insanlarla kıyaslamayı bırakın derim. Bu senin hayatın..

El alem her şeyi konuşur. Her konuda konuşur. En çok da kendilerini ilgilendirmeyen şeyleri konuşur. Millete göre yaşarsak önümüzü göremeyiz. Boşverip geçin ay.

6 yıl çocuk yapmadım kimse bana öyle bakmadı .
Bakamazda ne cürret ?
Herkesin planı programı ayrı ..

Eee 2 yıllık evlilikte çocuk yapmamak anormal değil ki? Herkes çocuk yapmak için evleniyor sizin çevrenizde o zaman.

7 senelik evliyim 6 sene senin dediğin gibiydim herkes acıyor gibi geliyordu ağlıyordum sürekli testler negatif çıktıkça içime kapanıyordum ağlıyordum bir senedir kendime kızıyorum neden bu kadar kendime yüklenmişim diye çünkü benim elimde olan bişey yok eşimin elinde olan bişey yok sonuçta ikimizde de bir sorun yok olmuyorsa vardır vakti saati korunan insanlar hamile kalabiliyor isteyenlerin olmaya biliyor buda bize aslında en büyük dersi veriyor "vakti gelmeden hiçbirşey olmaz" o yüzden üzülme vardır geleceği saat onu bekliyordur asla yüklenme kendine

Aynı eve girer girmez çocuk yapmak doğal karşılanıyor ama iki uç yıl çocuk yapmayınca anormal. Niye evlilik = çocuk gibi bakılıyor anlamıyorum. Size direkt olarak böyle bir şey sorulmuyorsa ve bakışlar üzerinizde gibi hissediyorsanız çocuğa odaklanmak yerine, sıradan çaya kahveye gitmiş gibi davranın sohbetleriniz çocuk odaklı olmasın. Size çocuk sorulursa da düşünmüyoruz şimdilik deyin

Esimin kuzeni 5 yildir evli çocukları yok sahsen ben kendi istekleriyle yapmadıklarını düşünüyorum aksi aklima gelmedi. Bence en güzeli benm hemen oldu biraz beklemek iyi

2 yıllık evliyim benden sonra evlenen herkesin çocuğu oldu ve artık öocupu olan birinin yanına gidesim yok. Sanki herkes bana bakıyo da çocuğum olmamasını yadırgıyolar gibi düşünüyorum. Şunu farkettim özellikle çevremde benden sonra evlenenlerin bebeği olunca isteğim arttı. Ben sadece size şunu sorucam mesela birinin bebeğine hayırlı olsuna gittiğim zaman nasıl kafaya taktığımı belli etmem. Saçma bri soru mu bilmiyorum ama güçlü durmak istiyorum çünkü ister istemez belli ediyorum
Oncelikle sunu dusunun cogu insan ilk bi kac sene cocuk yapmiyo zaten sizde henuz istemiyo modundaymisnz gbi davranin.aslinda kimseyi ilgilendrmez bu sizin hayatiniz arti herseyin hayirli bi zamani vardr allah gonlunuze gore versn

Back
X