- 17 Kasım 2017
- 2.481
- 2.302
- 63
- 45
- Konu Sahibi hayalim mucize
-
Dedim 7 aylik bebek banyo giderine nasıl yapar
Anne olmadan kısırlaşırsa meme kisti rahim kanseri gibi hastalıklara yakalanıyorlar diye okumuştum araştırırken ondan öyle düşündüm peki bilginiz var mı 7 aylık ken anne olabilir miKızgınlığa girmiş, evet bir süreliğine geçecektir ama çok geçmeden tekrar başlar ve bu böyle sürer gider. Bir kere anneliği tatsın düşüncesi doğru değil. Bir an önce kısırlaştırmaya bakın.
7 aylık çok küçük bence gebelik için, doğum zor br olay, bazen epey kan kaybedebiliyorlar.Anne olmadan kısırlaşırsa meme kisti rahim kanseri gibi hastalıklara yakalanıyorlar diye okumuştum araştırırken ondan öyle düşündüm peki bilginiz var mı 7 aylık ken anne olabilir mi
Evet bende öyle düşünüyorum zaten çok ufak tefek yapısı Tekir ama minnacık bişi çok zorlanır7 aylık çok küçük bence gebelik için, doğum zor br olay, bazen epey kan kaybedebiliyorlar.
Peki siz nasıl atlattınız bu dönemiBizim kedimizde kızgınlık dönemine girmişti ama çok miyavlıyordu, hatta hiç durmadan. Ben kedimi almadan önce araştırma yaparken sahiplerine bir konuda kızarlar ise kumuna değilde farklı yerlere tuvaletlerini yaptıklarını okumuştum.
Ve kızgınlık ise 7 aylık erken değil, bizimki de tam o aylarda olmustu. :)
Evet dişiler zor ama ben Bi klinik buldum oraya yaptıracağım memnun kalmayan okumadım 1 cm lik kesiden giriyorlar içeri acısı ağrısı çok az oluyormuşBenim kızım da 5 aylık ama şimdiden korkmaya başladımve dişilerin kısırlaştırılması daha zormuş duyduğum kadarıyla
Çok Dikkatsiziz gerçekten ya bir yandan 7 aylık çocuk banyo giderine nasıl işer diye düşünürken kısırlaştırma kelimesini okuyunca dank etti konunun içeriği ayrıca konu Evcil hayvanlar kategorisinde açılmış
Canım kaçıncı tuvalet değişimimiz çok sorun yaşadık ama dışarı yapması değil de kuma prenses gibi girip panter gibi çıkıp yeri göğü kum yapıyordu şimdi kapalı tuvalet aldım sıkıntı yok ama kumdan dolayı olabilir çünkü ever-clean den Bi anda çam peletine geçtim eve dağılma sorunu yüzünden şimdi ben çok memnunum ama kızım da çok memnun diye düşünüyorum çünkü severek kullanıyor sadece giderlere işemesi garip geldi bana o yüzden kızgınlık döneminden dolayımı diye düşünüyorum çünkü benim kızım ne sorun yaşarsak yaşayalım şimdiye kadar hiç kabının dışına tuvaletini yapmadı o kızarsa bildiğiniz çocuk gibi küsüyorBizim ailenin kediside tuvaletini başka yerlere yapmaya başlamıştı. Çok araştırdık bir ihtimal olarak tuvaletinin aynı renk aynı model olması bir zaman sonra sıkıcı geliyormuş ve kumlada alakalı olabiliyormuş. Kumunu değiştirdik ve büyüdüğü için daha büyük ve ve üçken tuvalet rengini farklı aldık. Eski tuvaletini de yinede başka odaya bıraktık. Yeni tuvaletine gayet normal bir şekilde yapmaya başladı bizdeki sorun buymuş.
kıyamam yaa :) peki siz kısırlaştırmadınız mı bu dönemde nelere dikkat etmem gerekli ne kadar sürüyor ben şu an kısırlaştırmak ya da çiftleştirmek istemiyorum çünkü gözü rahatsız ameliyat oldu şu an ilaç tedavisinde ve büyük ihtimal tekrar ameliyat olacak iki seçenekte onun için zor olurKızgınlığa girmiş maovvv diye ses çikartırlar benim kizimda anne diye bagırır ona göre kizginlik doneminde herkes anne :))
kıyamam yaa :) peki siz kısırlaştırmadınız mı bu dönemde nelere dikkat etmem gerekli ne kadar sürüyor ben şu an kısırlaştırmak ya da çiftleştirmek istemiyorum çünkü gözü rahatsız ameliyat oldu şu an ilaç tedavisinde ve büyük ihtimal tekrar ameliyat olacak iki seçenekte onun için zor olur
teşekkür ederim evet benimkininde öyle çok rahatsız edici halleri yok mesela gece uyuyor miyavlamıyor çok şükür yaa zaten aşırı kucak düşkünü oturduğumuzu görmesin hemen hopp kucağa okşuyorum bir de döne döne kucağımda sevemediğim yerleride sevdiriyor :))) bol bol oynatmaya açlışıyoruz bu ara ilk kızgınlığı umarım kolay atlatır ahh bide şu giderlere işeme olayı olmasa ama buna da şükür en azından gidere işiyor veterinerimize sordum tüm saçma hareketleri bekleyebilir sin şu an aklı yerinde değil dedi :)))Kızginlığı 3 gün sürüyor ve oyle rahatsiz edici acı aci bagirmasida olmadiğı icin kisirlastirmadım..daha cok sevgi verin ona kucağıniza alın sevin biz oyle yapıyoruz..oyunlarla zaten kizginliğını unututuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?