49 yaşında aslında tek de gidebilir de panik atağı var otobüs falan binince inceği yeri karıştırıyor evham yapar babam arabayla bırakıp alması gerek. Kıyamıyorum ama gidincede pişman oluyorum yemek yapmayı öğren yok ne zaman atan an san ki kolaymış gibi boş konuşmalar için bulurum kendimi bir kere şakayla artık sen yemekleri bilip döktürüyorsunda ne oluyor ne faydasını gördün diyince haklısın yapmayanlar daha kıymetli oluyor dedi gülerekAnneniz ve babanız anlayışlı insanlarmıs ne güzel.
Akrabalarla da mecburi durumlar haricinde görüşmeyin, bu tarz insanlar laftan anlamaz çünkü.
Anneniz kaç yaşında kadın, siz gitmeyince neden yanlız kalsın ki?
Annem nadir gider panik atak var otobus mınıbusle anca benimle gidebiliyor yalnış yerlerde inebiliyor evham yapıyor okulada gitmedi okumayı kendi öğrendi ama ne yazık ki üstünde yazılanları hızlı tam bizim gibi görüp bi anda okuyamıyordaanneni niye yalnız bırakmak istemiyorsun ki? sanki savaşa gidiyo kadın. misafirliğe tek gitse de olur.
Allah a şükür babam bu konularda hep destekçim bu konuda çok şanslıyım arkadaş gibiyiz makyaj malzemesi kıyafet bile alır süpriz yapar. Tek istediği çalışıp ayaklarımın üstünde durmam kpss de bile baskı yapmaz ne zaman olursa ben ölene kadar tabi benden para isticen ihtiyacını söyliceksin der. Ailesinin yanında ben bebek iken severken kızarlarmış o inada severmiş ama akrabalar fesatlar. Niye bunu giyiyorsun niye atanmadın artık strese girdim iyiceBunu diyenler de baskı ile kapanmış olabilir mi? Dinde zorlama olmaz, sizi de ilgilendirmiyor deyin. Koca kaçmıyor, kendi aile düzeninle ilgilen deyin. Kıyafetlerime karışmaya hakkın varsa ver 10 bin lira da alışverişe çıkalım deyin :)) Deyin yani. Siz susarsanız habire konuşurlar.
Keşke Tr'deki tüm aileler babanız gibi olsa. Kadınlar okusa, çalışsa, kıyafetine karışılmasa, öyle evlense yani. Ne kadar güzel olurdu.
Gitmeyle olmuyor ki ben arkadaşlarımla bile ayda bir çıkarım ders çalıştığım için. Ki annem okuması pek yok kadını mınıbusle gönderemıyorum panik atak var aklım kalıyor . Ki her hafta geliyorlar cümbür cemaat gitmemeylede kurtulamıyoruz kibu babayla hala o akrabalarla muhatap mı oluyorsun
gayet makul bir baban var sen hayatına bak
26 yaşında kız akraba oturmasına da gitme otur KPSS çalış
Bazen cevap veriyorum evlenince başınız göğe erdi mi ya da ben açığım bunları babam aldı zaten diyorum hımm dıye ağız büküyorlar bu sefer babanda çok medeniymiş diyorlar işleri düşüncede şunu işe koysun şu kadar borç verir mi anneme acıyorum artık titiz panik atağı var geliyorlar koltukta zıplayıp gıcık etmeye çalışıyorlar koca koca kadınlar. Artık annem kızarıyor bir şey dıyemıyor çocuklar televizyon buzdolabını vs bozup kırdılar sonra hemen amannn eniştem zengin bize bir şey demez diyorlarBenim de böyle bir teyzem ve dayım vardı. Dayımın kızı ergenlikte makyaj yapan biri olunca sesi kesildi. Akrabalar için de annem babam karışmıyor size ne? Dersiniz. Onların yaptığı terbiyesizlik, iyi niyet vs de değil. Kendi çocuklarına ne yaparlarsa yapsınlar. Size kimsenin karışma hakkı yok. Hiçbir sorularına da cevap vermeyin. Boş ver ne yapacaksınız diyebilirsiniz.
Milletin agzı torba değil ki anca konusmadı bilirler sen fikrinden aklından vazgeçme babana da selam olsun benim kuzenim 35 inde evlendi nolmuş yani simdi sorsan keske evlenmeseydim derler o akrabalar önce bileziğini tak ondan sonra kafa dengi biriyle düşünürsün evlilik49 yaşında aslında tek de gidebilir de panik atağı var otobüs falan binince inceği yeri karıştırıyor evham yapar babam arabayla bırakıp alması gerek. Kıyamıyorum ama gidincede pişman oluyorum yemek yapmayı öğren yok ne zaman atan an san ki kolaymış gibi boş konuşmalar için bulurum kendimi bir kere şakayla artık sen yemekleri bilip döktürüyorsunda ne oluyor ne faydasını gördün diyince haklısın yapmayanlar daha kıymetli oluyor dedi gülerek
Ben de bu düşüncedeydim artık evliliğin yaşı yok zatenMilletin agzı torba değil ki anca konusmadı bilirler sen fikrinden aklından vazgeçme babana da selam olsun benim kuzenim 35 inde evlendi nolmuş yani simdi sorsan keske evlenmeseydim derler o akrabalar önce bileziğini tak ondan sonra kafa dengi biriyle düşünürsün evlilik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?