Fikirlerinize ihtiyacım var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konu geçen yıla ait ama

Sırf ters yorum yapmak için neredeyse bir yıl önceki konusunu arayıp bulmanıza ne demeli peki.

Geldi yine gezmeyentavuk. Laf sokmak için kızın geçen seneki konusunu çok aradın mı?

Benim de ard niyetli akrabam çoktur. Bana laf söylerlerse cevap veririm. Onlar rezil olur. Kısacası laf söyletmem. Anneniz için gidin ama laf söyletmeyin. Sivri dilli saygısız derler sorun değil. Desinler. Kötü niyetli insanlara pabuç bırakmam. Onlar da huyumu bilir bana kolay kolay ağızlarını açmazlar. Tabi kötü niyetli olanlarla böyleyim. Yoksa normal olanlarla ilişkim böyle değil. Her zaman kötü niyetli kıskanç olanlar vardır. Takmayın. Onlar siz evlenene kadar konuşur. Bir de fazla yüz vermişsiniz siz bunlara. Vermeyin

Ben de bu konudaki mesajını beğenmedim diye gitmiş, 5-6 gün önce kapanan bir konudaki mesajıma beğenmedim bırakmış.
Çok üzgünüm şu an
Çilek hiç şaşırmadım ben de beğenmedim burda yaptığı yorumu. Benim dünki yorumuma beğenmedim atmış hemde adım atma topiğinde haftalık 40.000 attım ya onu beğenmemiş kendi 100.000 atıyor herhalde.

Ben de şunu anlamıyorum: Bir sülalede nasıl tüm kadınlar kapalı olur? Bunu hiç aklım almıyor. Yani bu sülalede hiç açık olmak isteyen çıkmamış mı? Hayatımda hiç böyle bir sülalesi olana rastlamadım.

Ben de bu konudaki mesajını beğenmedim diye gitmiş, 5-6 gün önce kapanan bir konudaki mesajıma beğenmedim bırakmış.
Çok üzgünüm şu an
Bana da sıralı beğenmedim atıp duruyor Allah’ım ne işsiz ne vasıfsız ne takıntılı ruh hastaları var. Sanırım banlatmaya çalışıyor şark kurnazı. Sabır diliyorum çevresindekilere, sorunları konuları bile insanı güldürecek cinsten.

Ağızlarının patını verın .Bırı bana ne zaman evlenıcen demişti.Sen evlendınde ne oldu bak aynı yerdeyız dedım:)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…