Fikirlerinize ihtiyacim var.

Tabiki sadece benim ailem yok. Ayrica ailemle keske dediginiz kadar sık görüşemiyorum. Eger alklle karsiysaniz ve kocaniza zorla iciriyorlarsa, evinizde disaridaki ayakkabilariyla dolasiyorlarsa, evinizden cikip aninda dedikodunuzu yapmaya geciriyorlarsa, helal et yediginizi bildikleri halde helal kesim almayip size bilmediğiniz türden etleri yedirip yedikten sonra soyluyorlarsa ve esinizle sizin aranizi yapmaya calisipta siz gittikten sonra bu fazla musluman bunu nerden buldun gibi laflari kendi kulaklarinizla duyuyorsaniz ayrica surekli gardrobunuz karistirilip geldiklerinde sizin yatak odanizda kalmak için israr edip izin verilmeyince de kavga cikariyorlarsa herkesin icinde omzunuzdan tutulup silkelenerek siddet gormusseniz kaynananiz ozellikle sizin evinizde ustune siyip koltuklariniza bulastiriyorsa ve amaaaan para kazaniyorsun yikat bunlari isedim ben diyorsa ve daha sayilamayacak agza alinmayacak sebeplerden kufurlerden dolayi gorusmek istemezsiniz. Ve ben öyle sessiz biri degilim isteklerimi bastira bastira soyledim. Eşim sessizdir ama onuda surekli yatak odamda kalmak istemelerinden iskillenerek ve yatagima küçük tuvaletini yapip ertesi gune ay pardon bir yatak alirsiniz artik dedikten sonra ipleri inceltti. Kimse sebepsiz arayi acmak istemez en azindan ben onlardan degilim. Burada her gun halilarimu yikatamam ya da yeni esya alamam zaten kirada yaşıyorum. Yapma dememe ragmen beni hasta ettiler gozumun icine baka baka torunun bezini cikartip eltimle birlikte bezsiz denemelerini benim evimde yaptilar. Baskasi olsa evden kovardi. Bennyine iyi niyetli bir sekilde konuştum. Ama durum degismedi. Yarin aksam yine bendeler. Surprizleri ne olacak

pardon, bunu yazdığınızı görsem az önceki mesajı yazmazdım, uzgunum incittiysem, zorla evde eşe alkol aldırmak, yatak muhabbetleri yapmak falan çok itici, haklısınız goruşmeyi azaltmakta.
Herkesin nedeni var ama bizimkiler sizin gibi anlayisli degil nobetci oldugumuz geceler biz yokken gelip kaliyorlar sabah gittiğimizde evin halini görmek kokusunu duymak istemezsiniz. Bir psikiyatrist olarak kullanmadigim ilac kalmiyor

Herkesin nedeni var ama bizimkiler sizin gibi anlayisli degil nobetci oldugumuz geceler biz yokken gelip kaliyorlar sabah gittiğimizde evin halini görmek kokusunu duymak istemezsiniz. Bir psikiyatrist olarak kullanmadigim ilac kalmiyor

değil göruşmek insan içine çıkarmamak lazım böylelerini.
Allah ıslah etsin.

Abinizin evlendikten sonra sizinle ilişkisi nasıl? Yani eşi görüşmek istemiyorsa görüşmeyebilir, çok ta ısrar etmeyin.
Kimbilir ona/abinizin eşine sorsak neler söyler. Burada sizi suçlamak amacıyla söylemiyorum ama onun da sebepleri vardır. Abinize sorun, sonrasında ısrar etmeyin.

Abim yapi olarak cok sessiz ve cok fazlasiyla sakin bir yapisi var ayni Babam gibi yani aileden de geliyo.
Özel günleri unutmayip her pazar annemde kahvaltida toplanan bir ailedik aslinda.
Abim evlendigi ilk günden beri degisti.
Misal... telefonlarimi evde acmaz
Sesli mesajlarimi evde dinlemez
Ama inanin bana ben HIC BIRSEY YAPMADIM
Ama dediginiz gibi kendine göre hakli sebepleri kesin vardir..

Ama sizin cok güzel nedenleriniz var sogusaniz bile neden sogudunuz onu anlatabilirsiniz.
ama abimin esi anlatamaz cünkü hic bir zaman konusmadik. 3 bucuk senedir merhaba dan baska birsey demedik.
Evlerine zaten hic gitmedim
Onlar da bana gelmedi zaten..

Sizin yerinizde olsam abimin çalıştığı yere kadar gider yüzyüze bu durum hakkinda konuşurdum. En azindan iciniz rahatlasin. Abiniz biliyordur yani bilmeden esine bu sekilde nedensiz tavizler verecek kadar eş manyağı degildir. Ortada bir durum yoksa abiniz bisey demezse, elime butceme göre hos bir hediye alip abinizin evde olmadigi bir vakitte kapilarini calip gelin hanimin nabzini ölçerdim. Siz hic gitmemissiniz. Belki beni buraya aldilar bir koseye attilar diye düşünüyordur. Anneniz cok üzülüyordur. Ama bu durumda suc abinizde. Mesela esim beni hakli görür ama herseye ragmen annesine saygisizca bisey yaparsam sirt falan cevirirsem kötü oluruz. Ben bunu biliyorum çünkü eşim bana bunu yansitti ya da ayni sekilde esim aileme karsi saygisizlik yapamaz. Erkek faktörü gercekten cok önemli. Aradaki dengeyi saglayacak kisi abiniz.

Dogru söyledikleriniz, malesef abim hic birsey yapmiyor . Ama iyi fikir abimin is yerine bi ugramam lazim Hediye alip da abim olmadigi zaman evine bi ugrarim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…