• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fikirlerinize ihtiyacim var

Turkandrnb

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2019
1.837
2.721
63
Merhabalar. Artik isin içinden cikamiyorum. Ben evimden uzak bir yerde görevliyim. Icinde bulundugumuz durumlardan dolayi evime cok sık gidemiyorum. Bugun icin evime geldim ama yine eltim bize gelmek istedigini söyledi. Biraz evimde kendim zaman gecirmek istedigimi söylüyorum sonra geçirirsin bizde seni özledik diyor ama zaten yemek yapmaktır bulasiklari toplamaktir ki 2 3 kez cay veriyorsun cayin yaninda hep birşeyler olmak zorunda kektir kurabiyedir yani benim hic mutfaktan cikip yanlarinda oturmamam demek eltimin cocugu oldugu için pek gelmiyor bende diyorum ozledin madem sende yardim et sonra çocuğu bilmiyorum herkesin cocugu mu böyle bir hastaligi olmamasina ragmen bence annesi doydugunu bilmiyor çocuğunun surekli kusuyor halılardır her yerdir bir de mutfak lavabosuna kustutturuyor ya oraya kusulur mu cocukta olsa... eline cikolatalari kurabiyeleri veriyor ki cocuk onlarla oynasin evi mahvesiyorlar 2 günlük izinde bitiyor. Herseyi söylüyorum bana biri bunlari soylese utanır mahcup olur yapmam ya da oraya ayak gercekten basmam. Insan olarak cok seviyorum ama cidden artik dayanamiyorum esim diyor cocuktur 2 yasinda evet ama cocukta sorun yok ki sorun annesinde. Anne olunca bende mi boyle olacagim ya kuzenlerimin cocuklari da gelirdi bize ama altina bir örtü yayar orda yedirir daha yiyecekten uzak tutarlardi. Elllerini silerlerdi bu yagli elleriyle ortada dolastiriyor. Cocugun ustunu yemekten sonra gormeyin televizyonu kirmaya calisir. Mobilyalarim 20 yillik mobilya gibi oldu vallaha katlanamiyorum artik ya ne yapacagim ben ya da sorun bende mi ben mi abartiyorum. Ama 2 günlük evime geliyorum zaten ya😔

Doktordunuz yanlış hatırlamıyorsam?
Eşşek olsa pandemi hastanesinde çalışan bir doktorun 2 gün evinde rahat etmek istediğini anlar. Kaldı ki hastanede çalışıyorsunuz pekala bu insanlara hastalık da bulaştırabilirsiniz hiç mi canını düşünmüyor bu kadın çocuğu da varmış :KK57:

Yapacağınız şey belli, ben yorgunum yoğun çalışıyorum, evde 2 gün duruyorum o 2 gnde de ayaklarımı uzatıp dinlenmek istiyorum. Sana çok kez gelme dedim ama beynin şarj etmiyor sanırım o yüzden tekrar yazdım bak canımın içi gelme. O çocuğunu da her yere kusturmayı bırak yeminle iğrendim.

Bunlar Hint, Pakistanlı falan mı eşinizin aliesi klan şeklinde yaşamak istiyor anladığım kadarıyla berbat, Avrupa'nın orta yerinde bu şekilde klan yaşamı mı kaldı Allah aşkına?? Hiç mi okul görmemiş bunlar?

Rahatsızsınız normal. Kimse kusura bakmasın.

Evinizden uzakta çalışıyorsunuz. Sanırım bir hafta sonunuz var onda da size ait olmayan, kan bağınız bile bulunmayan bir çocuğun ve ona bakamayan bir annenin istekleri ve şımarıklıklarıyla boğuşmak zorunda kalıyorsunuz. Ve bunu eşiniz için yapıyorsunuz.

Eee eşiniz sizin için ne yapıyor. Hadi hayatım bu hafta sonu elini hiç birşeye sürmeyeceğin şöyle güzel bir tatil yapalım der mi mesela? Yada sen çok yorgunsun ben hallederim misafirleri sen dinlen?

Muhtemelen demez.

Sizde demeyin. Kesin ayaklarını gelmesinler. Mecbur değilsiniz kimseyi çekmeye.

Son düzenleme:
Sizin iyi niyetiniz kötüye kullanılıyor gibi hissettim. Evinizden uzakta çalışmıyor bile olsanız canınız istemediği sürece kimse sizin evinize gelemez.
Bu gün kabul edemem diyip kestirip atın. Bir iki defa sınırınızı çekince karşı tarafta anlayacaktır.

Bence biraz sert olun. Fazla yumuşak yüzlüsünüz gibi geldi. Gerekirse telefonlarını ve kapıyı açmayın. Özel alanınıza saygı duymak zorunda. Bu zorlu pandemi döneminde bir doktorun en çok istirahat etmeye ihtiyacı var

Merhabalar. Artik isin içinden cikamiyorum. Ben evimden uzak bir yerde görevliyim. Icinde bulundugumuz durumlardan dolayi evime cok sık gidemiyorum. Bugun icin evime geldim ama yine eltim bize gelmek istedigini söyledi. Biraz evimde kendim zaman gecirmek istedigimi söylüyorum sonra geçirirsin bizde seni özledik diyor ama zaten yemek yapmaktır bulasiklari toplamaktir ki 2 3 kez cay veriyorsun cayin yaninda hep birşeyler olmak zorunda kektir kurabiyedir yani benim hic mutfaktan cikip yanlarinda oturmamam demek eltimin cocugu oldugu için pek gelmiyor bende diyorum ozledin madem sende yardim et sonra çocuğu bilmiyorum herkesin cocugu mu böyle bir hastaligi olmamasina ragmen bence annesi doydugunu bilmiyor çocuğunun surekli kusuyor halılardır her yerdir bir de mutfak lavabosuna kustutturuyor ya oraya kusulur mu cocukta olsa... eline cikolatalari kurabiyeleri veriyor ki cocuk onlarla oynasin evi mahvesiyorlar 2 günlük izinde bitiyor. Herseyi söylüyorum bana biri bunlari soylese utanır mahcup olur yapmam ya da oraya ayak gercekten basmam. Insan olarak cok seviyorum ama cidden artik dayanamiyorum esim diyor cocuktur 2 yasinda evet ama cocukta sorun yok ki sorun annesinde. Anne olunca bende mi boyle olacagim ya kuzenlerimin cocuklari da gelirdi bize ama altina bir örtü yayar orda yedirir daha yiyecekten uzak tutarlardi. Elllerini silerlerdi bu yagli elleriyle ortada dolastiriyor. Cocugun ustunu yemekten sonra gormeyin televizyonu kirmaya calisir. Mobilyalarim 20 yillik mobilya gibi oldu vallaha katlanamiyorum artik ya ne yapacagim ben ya da sorun bende mi ben mi abartiyorum. Ama 2 günlük evime geliyorum zaten ya😔
Biz size gelelim benim ev tamtakır kuru bakır de.
Benim iki Çocugum da bebekti. Heryere giderdim ne döktüler ne bir yere birsey sürdüler. Evimde de gezmede de döktürnem. Sadece mutfakta yediririm ellerini dilerim. Bazen babaannesi rahat bırak cocukları diye cok söyleniyor bir tek ondayken kurabiye falan dökünce söylenmiyorum (kv cok baskıcı annesin rahat bırak torunlarını diye cok üsteleyemiyorum) Baska gezmelerde çok dikkat ederim. Evimde de bahsettiğiniz gibi misafirim olmadı ama kendi cocuklarıma bile kırıp döktürtmüyorum misafiri de uyarırım.

Ben olsam eve geldiğimi haber vermem.
Ararsa açmam, gelirse kapıyı bile açmam.
Yüzsüz.
Hastaneyi arıyorlar telefonumun interneti çekmiyor kendisi de whatsapp uzerinden arıyor her gün 2 3 kez yoklar yalan soyleyemem ki. Kıyamıyorum da çünkü kendisi de kayinvalide yanında kalıyor aslinda durumlari var ama kira parasi odemek istemiyor kocası bilemiyorum ama bana da yazik diyorum

Biz size gelelim benim ev tamtakır kuru bakır de.
Benim iki Çocugum da bebekti. Heryere giderdim ne döktüler ne bir yere birsey sürdüler. Evimde de gezmede de döktürnem. Sadece mutfakta yediririm ellerini dilerim. Bazen babaannesi rahat bırak cocukları diye cok söyleniyor bir tek ondayken kurabiye falan dökünce söylenmiyorum (kv cok baskıcı annesin rahat bırak torunlarını diye cok üsteleyemiyorum) Baska gezmelerde çok dikkat ederim. Evimde de bahsettiğiniz gibi misafirim olmadı ama kendi cocuklarıma bile kırıp döktürtmüyorum misafiri de uyarırım.
Eli dolu gelir alirim ben ne eksikse der. Disardan soyleriz kendini yorma sen der. Aslinda cidden cok iyi biri kendisini insan olarakta cok seviyorum ama onun bana gelmesi demek evin batmasi demek. Örtü seriyorum yere dökülmesin diye kaldiriyorlar, masa ve sehpanin yüzeyi artik cizik cizik daha ben kullanamamisken. Tv ekranini catlatti. At enerjini oglum diyor. Cocugun bezini degistirirken altina örtü örtmez. Bizim yastiklarda yatip cocugunu uyutmaya çalışır. Bilmiyorum baskasinin yastiginda yatmayi tercih edemem. Kuzenlerimin cocuklari boyle degildi anneleri de dikkat ederlerdi ya da boylelerdi de ev temizligine annem baktigi icin farketmemistim.

Hastaneyi arıyorlar telefonumun interneti çekmiyor kendisi de whatsapp uzerinden arıyor her gün 2 3 kez yoklar yalan soyleyemem ki. Kıyamıyorum da çünkü kendisi de kayinvalide yanında kalıyor aslinda durumlari var ama kira parasi odemek istemiyor kocası bilemiyorum ama bana da yazik diyorum

Engelle

Bence biraz sert olun. Fazla yumuşak yüzlüsünüz gibi geldi. Gerekirse telefonlarını ve kapıyı açmayın. Özel alanınıza saygı duymak zorunda. Bu zorlu pandemi döneminde bir doktorun en çok istirahat etmeye ihtiyacı var
Onlar inanmayanlardan... hiç dikkat ettikleri yok. Söyle hafiften bir yakalansalar biraz korksalar diyorum ve boyle düşündüğüm icinde kendime kiziyorum. Bende onlari kandiriyormusum hastalik için oyle seylere karinlari tokmus. Esim zaten bisey diyemez. Özel alanim yok ki. Kac kez kapilari acmadim. eve kamera dosediklerini düşündüğüm zamanlar bile olmadi degil.

Virüsten bahsetseniz kendisine.
Haberi yok galiba.
Biz aylardır misafircilik oynamıyoruz.
Bizde hic eksik olmadi ustelik ben pandemi hastanesinde çalışıyorum.... hicbir yere gitmiyoruz biz zaten evimde bile degilim ama sivrilmeden nasil bu isi çözerim. Çünkü birsey oldugunda kendisi cok magdur oldugu icin herkes onun tarafinda. Benimde cocugum olunca öyle olacakmışim kurtulamiyorum ya. Musait degilim diyorum yine olmuyor.

Elti de mi Türk diyesim geldi

siz ona gidin madem kendisi ile sıkıntınız yok

çooook ciddiyim yemeği yapsın gidin yiyin gelin eve
O kayinvalide yaninda yemegi kayinvalide yapar ki temiz olmadiklari icin yemem ben bulasiklari ben yikarim kalkar evimize döneriz. Zaten nasip olurda o kendi evine cikar benimde cocugum olursa Allah verirse ne yasattiysa aynini tek tek yasatacagim insallah nasip olur ama tabi onlar boyle seylere dikkat etmiyorlar pisli de kalabilir belki kendi evi olunca dikkat eder bilemem de

Rahatsızsınız normal. Kimse kusura bakmasın.

Evinizden uzakta çalışıyorsunuz. Sanırım bir hafta sonunuz var onda da size ait olmayan, kan bağınız bile bulunmayan bir çocuğun ve ona bakamayan bir annenin istekleri ve şımarıklıklarıyla boğuşmak zorunda kalıyorsunuz. Ve bunu eşiniz için yapıyorsunuz.

Eee eşiniz sizin için ne yapıyor. Hadi hayatım bu hafta sonu elini hiç birşeye sürmeyeceğin şöyle güzel bir tatil yapalım der mi mesela? Yada sen çok yorgunsun ben hallederim misafirleri sen dinlen?

Muhtemelen demez.

Sizde demeyin. Kesin ayaklarını gelmesinler. Mecbur değilsiniz kimseyi çekmeye.
Der eşim o konularda sıkıntı yaşamayız. Evi de temizler ki temizligi saglam yapar. Asla kıyamaz bana ama tabi ailesine de. Geçen bana birak gelince hallederim demişti uzulmemem icin elinden gelen herseyi yapiyor. Koruyor kolluyor ama ailesi cidden hayirdan anlamıyorlar. Biriyle sorun yasasam tum cevre bana cephe aliyor cunku hepsi yurtdisi kulturuyle büyümüş temizlik ev hayati nasil olmali bilmiyorlar. Kimseyi aramam ama surekli elleri üzerimizde biriyle sorun oldugunda kendi içimizde degil ama disariya karsi buyuk sorunlar yaşıyoruz. Oyle de mutlu olamiyoruz. Tanimadigimiz insanlar hasta olarak gelip sorun cikara cikara dönüyorlar. Anlatsam roman degil ansiklopedi olur 1 yilda. Özlerinde cok iyiler haklarini yiyemem az birsey olsa bana ayaga kalkarlar bir eksigim olsun istemezler ama iste bu mevzularda tasiyamiyorum artik

Bir geldiklerinde hiçbir şeye karışmayın bence. Yemek yapmayın, çay yapmayın, çocuğun peşine koşmayın. Evi temizlemeyin. "Ben çok yorgunum, kusura bakmayın" deyin. Nasılsa eşyanızı, evinizi bunları yapsanız da koruyamıyorsunuz; bırakın kırsın. İzniniz bitince kalkıp çalıştığınız şehre gidin. Eşiniz o pislikte bir hafta geçirsin, kırılan televizyonun yerine yenisini alsın, belki biraz aklı başına gelir.

İnsanlarda hiç özel alan algısı yok, bu nedir ya?

Back
X