- 9 Mayıs 2019
- 1.837
- 2.721
- 63
- Konu Sahibi Turkandrnb
Merhabalar. Artik isin içinden cikamiyorum. Ben evimden uzak bir yerde görevliyim. Icinde bulundugumuz durumlardan dolayi evime cok sık gidemiyorum. Bugun icin evime geldim ama yine eltim bize gelmek istedigini söyledi. Biraz evimde kendim zaman gecirmek istedigimi söylüyorum sonra geçirirsin bizde seni özledik diyor ama zaten yemek yapmaktır bulasiklari toplamaktir ki 2 3 kez cay veriyorsun cayin yaninda hep birşeyler olmak zorunda kektir kurabiyedir yani benim hic mutfaktan cikip yanlarinda oturmamam demek eltimin cocugu oldugu için pek gelmiyor bende diyorum ozledin madem sende yardim et sonra çocuğu bilmiyorum herkesin cocugu mu böyle bir hastaligi olmamasina ragmen bence annesi doydugunu bilmiyor çocuğunun surekli kusuyor halılardır her yerdir bir de mutfak lavabosuna kustutturuyor ya oraya kusulur mu cocukta olsa... eline cikolatalari kurabiyeleri veriyor ki cocuk onlarla oynasin evi mahvesiyorlar 2 günlük izinde bitiyor. Herseyi söylüyorum bana biri bunlari soylese utanır mahcup olur yapmam ya da oraya ayak gercekten basmam. Insan olarak cok seviyorum ama cidden artik dayanamiyorum esim diyor cocuktur 2 yasinda evet ama cocukta sorun yok ki sorun annesinde. Anne olunca bende mi boyle olacagim ya kuzenlerimin cocuklari da gelirdi bize ama altina bir örtü yayar orda yedirir daha yiyecekten uzak tutarlardi. Elllerini silerlerdi bu yagli elleriyle ortada dolastiriyor. Cocugun ustunu yemekten sonra gormeyin televizyonu kirmaya calisir. Mobilyalarim 20 yillik mobilya gibi oldu vallaha katlanamiyorum artik ya ne yapacagim ben ya da sorun bende mi ben mi abartiyorum. Ama 2 günlük evime geliyorum zaten ya