Kızlar ben 27 eşim 29 yaşında 2 yıla yakındır evliyiz 7 ay önce eşimin küçük kardeşi eşimin yeni iş kurmasından dolayı istanbula yanımıza geldi o zaman hamileydim 14 nisanda sezeryan ile doğum yaptım eve geldik o hayalini kurduğum gibi değildi hiç birşey ben çok çabuk toparladım ertesi gün kalktım yürüdüm eğildim doğruldum annemde yakın oturuyor hep yardım etti ancak eşim benim halimden hiç anlamadı ben ne kadar duygusal davrandıysam o o kadar tersledi beni her lafımda beni bozdu annelik psikolojisiyle yaptığım o telaşlara bile sinirlendi beraber yattık ama arkasını döndü uyudu çocuk ağlayınca kalktı yardım etti inkar edemem ancak ne bana sarıldı ne güzel bi laf dedi sadece ilgi bekledim her akşam biz yatak odasında bebekle oturduk zaman geçirdim eşim kardeşiyle oturma odasında oyun oynadı saatlerce benim üzüntümü umursamadı neyse geçen gün yemek yaptım çorbalarını doldurmadım diye sinirlenip doldurmaya başladı o günden sonra bende tersleyip laf eder oldum iyice aramız açıldı herşeye kızıyor bende aynı şekilde bağırıyorum karşıma alıp konuşsam olay büyür daha da tersler biliyorum çok yalnız ve çaresizim yardım edin kızlar