Fikirlerinize ihtiyacım var

Fato1893

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2021
7
-5
1
4 yıllık evliyim ikinci çocuğuma 38 haftalık hamileyim eşimle 20 gündür ayrı yaşıyoruz konuşmuyoruz sebep şu ki ; eşim ikinci yilimizdan beri kimi sanal kimi reel tanıdığı kadınlarla flört etme arzusu içerisinde daha doğru flört aşamasındayken ben yakalıyorum. bedenen bir ilişki olmadığı için kendisi ve ailesi de bu davranışlari hafife alıyor. Ne yapmam gerektiği konusunda şaşırmış durumdayım. Çıkamıyorum işin içinden sıkışmış gibi hissediyorum kendimi. Yardım ediiiin.lutfeeeen.

4 yıllık evliyim ikinci çocuğuma 38 haftalık hamileyim eşimle 20 gündür ayrı yaşıyoruz konuşmuyoruz sebep şu ki ; eşim ikinci yilimizdan beri kimi sanal kimi reel tanıdığı kadınlarla flört etme arzusu içerisinde daha doğru flört aşamasındayken ben yakalıyorum. bedenen bir ilişki olmadığı için kendisi ve ailesi de bu davranışlari hafife alıyor. Ne yapmam gerektiği konusunda şaşırmış durumdayım. Çıkamıyorum işin içinden sıkışmış gibi hissediyorum kendimi. Yardım ediiiin.lutfeeeen.
Adamın kötü huylarını bile bile ikinci defa anne olmaya karar veren kadına nasıl çözüm sunulabilir ki?
Allahım yardımcınız olsun inşallah.

Yakalama is ilerlediğini kanit olarak yakala al nafakani bak çocuklarına. Çocuklarının annesine saygı duymayan insandan ne yarar gelir bir de arkasında aldatilmayi dahi hoş görebilecek ailesi varken . Ayni hareketi sen yapsan girmediğin kalıp kalmaz ama oğlan olunca olunca konusu....

Adamın kötü huylarını bile bile ikinci defa anne olmaya karar veren kadına nasıl çözüm sunulabilir ki?
Değiştiğini zannettim Ve söyle ki bana ilk çocuğuma karşı ilgili sevgiyle yaklaşıyor bize karşı böyleyken bu heyecanı ariyor

aldatma sadece fiziksel olarak olmaz bana göre başka bir kadınla duygusal olarak bir şeyler yaşamak veya bir kadına o niyetle yaklaşmakta aldatmaktır bence. 1 çocuğunuz var ve 2. ye hamilesiniz durum böyle olmasa durmayın ayrılın derdim ama belki bir uzmandan eşiniz yardım alabilir çünkü sağlık bir birey davranışı değil yaptığı. bu süreç sizide yıpratıyordur diye tahmin ediyorum bence imkanınız varsa ikna edebiliyorsanız bir psikolog ile görüşün derim.

Değiştiğini zannettim Ve söyle ki bana ilk çocuğuma karşı ilgili sevgiyle yaklaşıyor bize karşı böyleyken bu heyecanı ariyor
Neyse en azından insanların değişmeyeceğini,bazı hataların affedilmemesi gerektiğini öğrendiniz.
Şimdi boşanmak ister misiniz?

Neyse en azından insanların değişmeyeceğini,bazı hataların affedilmemesi gerektiğini öğrendiniz.
Şimdi boşanmak ister misiniz?
Zor olan soruda bu zaten bu benim ikinci evliliğim ilk evliligimden sonra 7 yıl ailemle yaşadım ama şuan şartlar çok farklı kendim yasayim desem öyle bi aileye ve yaşantıya sahip değilim ailemde arkamda asla beni ve evlatlarimi uzmezler.

Zor olan soruda bu zaten bu benim ikinci evliliğim ilk evliligimden sonra 7 yıl ailemle yaşadım ama şuan şartlar çok farklı kendim yasayim desem öyle bi aileye ve yaşantıya sahip değilim ailemde arkamda asla beni ve evlatlarimi uzmezler.
Bu nasıl bir cümle anlamadım?
Aileniz arkanızda mı değil mi?

Ayrı yasmaak konusunda izin vermezler ama ayrılık konusunda arkamda dururlar

Sevgiyle mi yaklaşıyor seviyor mu?
Kusura bakmayın ama bu şekilde evlilige devam edecekseniz kimseye anlatmayın çocuğunuzun babasını takip etmeyin.
Çünkü bu tipler arsız oluyor ileride bir kaç çocuk yapar alır gelir

Profilinde 28 yaşında olduğun yazıyor. 4 yıldır evlisin, ondan önce 7 yıl ailenle yaşadın ve ailenle yaşamadan önce evlenip boşandın. İlk evliliğin bittiğinde 17 yaşında oluyorsun. Sen ilk evliliğini kaç yaşında yaptın?

Profilinde 28 yaşında olduğun yazıyor. 4 yıldır evlisin, ondan önce 7 yıl ailenle yaşadın ve ailenle yaşamadan önce evlenip boşandın. İlk evliliğin bittiğinde 17 yaşında oluyorsun. Sen ilk evliliğini kaç yaşında yaptın?
18 yaşıma girer girmez

Back
X