Fikirlerinize ihtiyacım var

sekerzadem

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2018
319
220
103
Merhaba sizlerin fikrine ve beni biraz da olsa cesaretlendirmenize ihtiyacım var.
Bir iş hanında (sanayi gibi bir yer) küçük bir dükkan ı devralmaya karar verdik hem mini market gibi bir yer hemde şu anda çalıştıran kişi sabahları tost menemen vs. gibi şeyler yapıyor ve kazancımı en çok bunlardan yapıyorum diyor şimdi biz daha fazla çeşit yapmak istiyoruz bizim aklımıza ciğer ekmek ve köfte geldi sizce başka neler yapılabilir mesela çorba çeşitleri olabilir mi olursa hangileri olur???

Merhaba sizlerin fikrine ve beni biraz da olsa cesaretlendirmenize ihtiyacım var.
Bir iş hanında (sanayi gibi bir yer) küçük bir dükkan ı devralmaya karar verdik hem mini market gibi bir yer hemde şu anda çalıştıran kişi sabahları tost menemen vs. gibi şeyler yapıyor ve kazancımı en çok bunlardan yapıyorum diyor şimdi biz daha fazla çeşit yapmak istiyoruz bizim aklımıza ciğer ekmek ve köfte geldi sizce başka neler yapılabilir mesela çorba çeşitleri olabilir mi olursa hangileri olur???
Kemik sulu limonlu çorbalar yapın. Önümüz de kış ya çok tercih edilir. Kendini hasta gibi hisseden herkes koşar koşar gelir.

Sabahları lavaşın içine kaşar,domates, sucuk koyulup makinede tost gibi yapılan dürümlerde çok yeniliyor sanayide. Mercimek çorbası, arabaşı çorbası bilhassa böyle tel şehriyeli tavuk çorbası,ve tostun çeşitleri(kavurmalı,çikolatalı,sebzeli falan), tavuk çöp şiş bunlar iyi satar. Sanayide muhasebecilik yaptım kendimde dahil olmak üzere çalıştığım yerdeki çocuklarda hep böyle şeyleri arıyoduk.

mercimek ve ezogelin çok tercih edilir, sabah kahvaltılarında da içilir bol bol hatta.
bir de arabalarda yapılanlar gibi hem tatlı hem tuzlu kahvaltı sandviçlerinden yapabilirsiniz

Sabahları lavaşın içine kaşar,domates, sucuk koyulup makinede tost gibi yapılan dürümlerde çok yeniliyor sanayide. Mercimek çorbası, arabaşı çorbası bilhassa böyle tel şehriyeli tavuk çorbası,ve tostun çeşitleri(kavurmalı,çikolatalı,sebzeli falan), tavuk çöp şiş bunlar iyi satar. Sanayide muhasebecilik yaptım kendimde dahil olmak üzere çalıştığım yerdeki çocuklarda hep böyle şeyleri arıyoduk.
Arabasıyı da yapmak yürek ister ya hergün:)
Onun hamurunu tutması falan:)

Ciğer ekmek zor is bence.
Büfe de dhaa aparatif seyler daha cabuk yapılır.
Ciğeri kızartması flaan.
Soguk sandvic,sigara böreği flaan satılabilinir.
Corba da mercimek tavuk suyu rahat satılır bence.
Komagene tavuk üstü pilav cıkarmıs haftada 2-3 kez söylüyorz biz ofise:)

Yer musaitse her gun oglen fix ev yemegi menusu cikarabilirsiniz. Corba, pilav, ana yemek, yogurt veya salata gibi.

Back
X