Mesafeni koy sonradan onunu alamazsin, cat kapi gelip gitmeler yemek getirmeler cay kahve vs vs. Hic bitmez benden soylemesi , en buyuk rol esine dusuyorArkadaşlarım herkese merhaba . Size sormak istediklerim var bunları açık açık kimseye soramiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim. Ben Allah'ın izniyle 2 gün sonra evleniyorum yaşım 26 biraz geçte olsa üniversite okudum mezun oldum bu sene. Eşimle çok mutluyum onu gerçekten seviyorum onunda beni sevdiğini hissediyorum çok iyi anlaşıyoruz ailesiyle de aram çok iyidir severim kendilerini onlarda beni sever lakin biz aile apartmanında oturacagiz bu zamana kadar nisandan evliliğe kadar hiç birseyimize Allah yukarda hiç karismadilar çok müdahaleci insanlar değiller buralarda okuyorum goruyorum aile apartmanında kaynanayla altlı üstlü oturmayı kimse istemiyorsoruma gelecek olursak ben üst kattayim kayinvalidemler altkatimda ben çok sıcak kanli bir insanım insanlarla arama mesafe koymayi pek beceremiyorum bu bu yüzden size sormak istiyorum kötü bir imaj çizdirmek istemem ama cizgimi çizmek kapımı rahatça kapatıp dilediğim gibi olmak istiyorum hergun kv evine uğramak istemiyorum yani bunu baştan yapmassam hep böyle gider çünkü hissedebiliyorum ve akraba olarak kalabalık bir aileleri var ve yaşadığımız şehirde istanbuldalar gelip gitme çok oluyor elbette gidicem edicem ama işte o ince cizgiyi korumam gerekiyor bana neler önerirsiniz fikirlerinize ihtiyacım var simdiden teşekkür ederim
Seni korkutmak istemem ama cokkk zorrrr bu dediğin birde altlı üstlü Allah yardımcın olsun bn aynı mahalleye katlanamadim. Her insan farklıdır orası ayrı tabi.O çizgiyi ins sen ilk baştan cizersin. Susmayan kapı zilin olacak her gün bir kere basılacak o zile birde torun olursa artık sklcaksin bir zaman sonra bikacaksin daha sonra insallah anlayışlı insanlardır biz yaniliriz sen sınırını baştan belirlersin.Arkadaşlarım herkese merhaba . Size sormak istediklerim var bunları açık açık kimseye soramiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim. Ben Allah'ın izniyle 2 gün sonra evleniyorum yaşım 26 biraz geçte olsa üniversite okudum mezun oldum bu sene. Eşimle çok mutluyum onu gerçekten seviyorum onunda beni sevdiğini hissediyorum çok iyi anlaşıyoruz ailesiyle de aram çok iyidir severim kendilerini onlarda beni sever lakin biz aile apartmanında oturacagiz bu zamana kadar nisandan evliliğe kadar hiç birseyimize Allah yukarda hiç karismadilar çok müdahaleci insanlar değiller buralarda okuyorum goruyorum aile apartmanında kaynanayla altlı üstlü oturmayı kimse istemiyorsoruma gelecek olursak ben üst kattayim kayinvalidemler altkatimda ben çok sıcak kanli bir insanım insanlarla arama mesafe koymayi pek beceremiyorum bu bu yüzden size sormak istiyorum kötü bir imaj çizdirmek istemem ama cizgimi çizmek kapımı rahatça kapatıp dilediğim gibi olmak istiyorum hergun kv evine uğramak istemiyorum yani bunu baştan yapmassam hep böyle gider çünkü hissedebiliyorum ve akraba olarak kalabalık bir aileleri var ve yaşadığımız şehirde istanbuldalar gelip gitme çok oluyor elbette gidicem edicem ama işte o ince cizgiyi korumam gerekiyor bana neler önerirsiniz fikirlerinize ihtiyacım var simdiden teşekkür ederim
Bizdeki anlayışlı da noluyor. Beklenti bitmiyor. Bence evler uzak olmalı. Büyük konuşmuyorum aynı bina aynı mahallede oturmam. Ki eşim bana sormadan evi oraya taşımak istese demekki benim bu evde söz hakkım yok, yerimde yok demektir. Bende aynı mahallede yapabilecegimi sanmıyorum.Seni korkutmak istemem ama cokkk zorrrr bu dediğin birde altlı üstlü Allah yardımcın olsun bn aynı mahalleye katlanamadim. Her insan farklıdır orası ayrı tabi.O çizgiyi ins sen ilk baştan cizersin. Susmayan kapı zilin olacak her gün bir kere basılacak o zile birde torun olursa artık sklcaksin bir zaman sonra bikacaksin daha sonra insallah anlayışlı insanlardır biz yaniliriz sen sınırını baştan belirlersin.
O cagirmalar bitmiyor zaten. Ara sıra zaten gidiyrm ama isteniyor ki her gün gideyim her gün gelsinler. Bizde durum birde altlı üstlü müstakil ev yapmaktı bunu kabul etmeyince rahatlık batan gelin oldum. Kabul etmedim eşimle de tartışmaların oldu ama kendileri ise gidip akşam geliyorlar evde olan biziz. Umrumda bile değil isteyen istediğini düşünsün zorunda da değilim. Cagirsa da gitmiyrm açık bir şekilde istemiyorum diyorum alınan alınsın.Bizdeki anlayışlı da noluyor. Beklenti bitmiyor. Bence evler uzak olmalı. Büyük konuşmuyorum aynı bina aynı mahallede oturmam. Ki eşim bana sormadan evi oraya taşımak istese demekki benim bu evde söz hakkım yok, yerimde yok demektir. Bende aynı mahallede yapabilecegimi sanmıyorum.
Sizin yerinizde olsam kabul etmezdim ki zamanında etmemiştim ne kadar akıllı hareket ettiğimi zamanla anladım :) ne kadar iyi olursanız olun illa bi sıkıntı oluyor. Gelen gidende çokmuş. Çat kapı gelseler sizin planınız olsa bu sefer hayır kusura bakmayın baştan söyleseydiniz benim başka bir planım var diyebilecekmisiniz. 1 söylersiniz 2 söylersiniz sonra bu gelin bize zıt gidiyor diye size söylenicekler. Sonra siz eşinize onlar oğullarına derken arada kaynayan eşiniz olacak. Ama eşiniz ailesi ve sizin aranızda dengeyi kurabilcek kapasitedeyse ne mutlu. Aile apartmanında oturup iyi olan elbette vardır onlarıda diğer arkadaşlarımız yazar zaten:) size hayırlı olsun :)Arkadaşlarım herkese merhaba . Size sormak istediklerim var bunları açık açık kimseye soramiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim. Ben Allah'ın izniyle 2 gün sonra evleniyorum yaşım 26 biraz geçte olsa üniversite okudum mezun oldum bu sene. Eşimle çok mutluyum onu gerçekten seviyorum onunda beni sevdiğini hissediyorum çok iyi anlaşıyoruz ailesiyle de aram çok iyidir severim kendilerini onlarda beni sever lakin biz aile apartmanında oturacagiz bu zamana kadar nisandan evliliğe kadar hiç birseyimize Allah yukarda hiç karismadilar çok müdahaleci insanlar değiller buralarda okuyorum goruyorum aile apartmanında kaynanayla altlı üstlü oturmayı kimse istemiyorsoruma gelecek olursak ben üst kattayim kayinvalidemler altkatimda ben çok sıcak kanli bir insanım insanlarla arama mesafe koymayi pek beceremiyorum bu bu yüzden size sormak istiyorum kötü bir imaj çizdirmek istemem ama cizgimi çizmek kapımı rahatça kapatıp dilediğim gibi olmak istiyorum hergun kv evine uğramak istemiyorum yani bunu baştan yapmassam hep böyle gider çünkü hissedebiliyorum ve akraba olarak kalabalık bir aileleri var ve yaşadığımız şehirde istanbuldalar gelip gitme çok oluyor elbette gidicem edicem ama işte o ince cizgiyi korumam gerekiyor bana neler önerirsiniz fikirlerinize ihtiyacım var simdiden teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?