Fikirlerinize ihtiyacım var

Çok kırıcı konuşuyorsunuz. Dalga geçilecek bir şey göremiyorum ortada hanımefendi.
Yavrum evladım sana bir şey demedim ki. Karşındaki sıfatsıza dedim. Ne yazdığımı iyi oku

3’lü ilişki teklif etmiş işte. Ne dememizi beklediğinizi anlayamadım.

Adam sapkın düşüncelere sahip ve aldatmaya da meyilli biri.

Burda herkes 19 yaşın evlenmek için çok genç olduğunu, kaldı ki bu adamın da evlenmek için yanlış biri olduğunu belirtmiş. Ama siz bu hatadan dönecek gibi durmuyosunuz bence.

Son düzenleme:
Çok kırıcı konuşuyorsunuz. Dalga geçilecek bir şey göremiyorum ortada hanımefendi.

ayyy burada böyle alıngan kırılgan nadide minnoşlar gelip gelip nişanlısının grup yapma imasına rağmen “hala devam etmek istiyorum ne yapayim sizce” diyor ya bayılıyorum size

19 yaşında bir ergenin fantazilerini dinlemişsiniz.
Yoklamış sizi, rüya falan değildir o.

Evlilik güzeldir pembeşeker.
Ama gençlik de güzeldir, şöyle özgürce biraz daha kendini bularak, kendini keşfederek eğlenerek gezerek öğrenerek geçirseniz bu güzel yılları, daha güzel olur.

Evli değilim ailem öğrendikten sonra sözlenmeye mecbur bırakıldım ön yargınızı bir kenara birakın lütfen.😊

Aynı güzel ailenize gidip , ben çok gencim , aşkta meşkte gözüm yok , okuluma işime bakacağım deyip kurtulun bu şahıstan.

Aileniz bu sözü tamamına erdirirse size yazık olur.

Merhabalar 19 yaşında genç bir kızım. erkek arkadaşımla aile arasında sözlendik o zamana kadar aramızda yakınlaşma olmadı fakat sonra yakınlaştık ve şuan kendisi askerde cinsellikle ilgili konuları konuşmak istiyor konuşuyoruz ama geçen gece bana rüya adı altında 3. Kişiden bahsetti ben balık etli boyum uzun biriyim senden zayıf senden uzun sana benzeyen bir kadın vardı aramızda dedi ve bu kelimeleri beni çok rahatsız etti bunun üzerine tartıştık ve 2 gündür konuşmuyorum ondan tiksindim sanırım emin değilim devam etmek istiyorum ama ya böyle istekleri olur diyede çok korkuyorum yardımınıza ihtiyacım var🥺
Kendim tam bir öküz olsam da fantezilere karşı değilim ama fantezininde bir adabı olmalı. İnşallah sizden yüz bulup gerçek hayatta da yaşamak istemez.

Back
X