Biliyorum ama yıllardır çözüm yolu da bulamadım liseden beri okulda olsun iş hayatım da olsun ben bunu yasıyorum
Neden kaçmak yerine bir uzmandan destek almayı düşünmüyorsunuzMerhaba bıraz uzun olacak ama okursanız sevinirim.. ben daha oncekı konularımda da bahsetmiştim aslında suan sormak istedıgın baska bır sey.. Ben suan tıbbi sekreterlik okuyorum kpssden ıyı bır puan aldım ama okulu bitiremedim ıcın atanamadım.. Bıtırmek ıcınde ugrasmıyorum acıkcası daha oncekı konumda bahsettiğim durumdan dolayı (bilmeyenler ıcın kısaca ıs veya arkadas ortamında yokmusum gıbı davranılması kımsenın beni önemsememesı benım de bu yuzden ozguven eksikliğim olması kendimi ifade edememem ınsanlar tarafından saf biri olarak gorulmem yıllardır yasadıgım sorun ozellıkle ıs ortamında) yanı atansam da orda da aynı sorunları yaşayıp mutlu olamayacağım bılıyorm.. Ve bunu yasadıgım ıcınde her sabah ise nalet ederek gıdıyorm mutsuz isteksiz ve bu isimi de etkiliyor... Bunun dısında sormak istedıgm ben suan arkadasımın kantininde calısıyorm yarim gun haftalık 1.500 lıra sigorta yok.. Bn 33 yasındayım cevremde evden calısan insanlar var bu yastan sonra yenı bir bolum okumak yada oyle bır ıse girmek zor ama ıhtıyacım da var calısma ya onun dısında sizce neler yapabildim.. Cunkı yukarda anlattığım durumumdan dolayı ınsan ıcıne girmek bana ölüm gıbı geliyor artık yapamıyorum..
İnşallah ama dedıgım gıbı atansam da bunun degısecegını sanmıyorum ben yıllardır boyleyım hayır bende kı sorun ne onuda anlamıyorum neden boyle bır sey yasıyormİş yerinde çok aşırı sosyalleşmek de iyi değil bence. Atanın güzel bir maaşınız sigortanız olsun yeter. Şu anki işinizden 10 kat daha özgüvenli olursunuz.
Bence çevrenizdeki insanlar düzgün değil. Biri bir şey anlatırken dinlersin, sözünü kesmezsin, değer verirsin. İnşallah atanırsınız ve güzel insanlarla çalışırsınız.İnşallah ama dedıgım gıbı atansam da bunun degısecegını sanmıyorum ben yıllardır boyleyım hayır bende kı sorun ne onuda anlamıyorum neden boyle bır sey yasıyormpsıkolog psikiyatri de gittim ama bı çözüm bulamadım o yuzden hangi işte olursa olsun sanırım bunu yasayacagm
Pek degısecegını sanmıyorum ama kendi ısımıde yapsam baska iste yapsam aynı olacakÖncelikle kendiniz hakkındaki bakış açınız çok yanlış . Hiç kimse bulunduğu ortamda sonsuz değer görmüyor. sanırım siz insanların size olan davranışlarını fazla içselleştiriyorsunuz boş verin, umursamyın. Ayrıca şunu da söyleyeyim size atanıp kendi mesleğinizi yaptığınız zaman çok şey değişecek.
Merhaba bıraz uzun olacak ama okursanız sevinirim.. ben daha oncekı konularımda da bahsetmiştim aslında suan sormak istedıgın baska bır sey.. Ben suan tıbbi sekreterlik okuyorum kpssden ıyı bır puan aldım ama okulu bitiremedim ıcın atanamadım.. Bıtırmek ıcınde ugrasmıyorum acıkcası daha oncekı konumda bahsettiğim durumdan dolayı (bilmeyenler ıcın kısaca ıs veya arkadas ortamında yokmusum gıbı davranılması kımsenın beni önemsememesı benım de bu yuzden ozguven eksikliğim olması kendimi ifade edememem ınsanlar tarafından saf biri olarak gorulmem yıllardır yasadıgım sorun ozellıkle ıs ortamında) yanı atansam da orda da aynı sorunları yaşayıp mutlu olamayacağım bılıyorm.. Ve bunu yasadıgım ıcınde her sabah ise nalet ederek gıdıyorm mutsuz isteksiz ve bu isimi de etkiliyor... Bunun dısında sormak istedıgm ben suan arkadasımın kantininde calısıyorm yarim gun haftalık 1.500 lıra sigorta yok.. Bn 33 yasındayım cevremde evden calısan insanlar var bu yastan sonra yenı bir bolum okumak yada oyle bır ıse girmek zor ama ıhtıyacım da var calısma ya onun dısında sizce neler yapabildim.. Cunkı yukarda anlattığım durumumdan dolayı ınsan ıcıne girmek bana ölüm gıbı geliyor artık yapamıyorum..
Aldım psikiyatri ve psıkolog ikisini de denedim ama degısıklık olmadı yıne aynı seylerı yasıyormNeden kaçmak yerine bir uzmandan destek almayı düşünmüyorsunuz
Merhaba bıraz uzun olacak ama okursanız sevinirim.. ben daha oncekı konularımda da bahsetmiştim aslında suan sormak istedıgın baska bır sey.. Ben suan tıbbi sekreterlik okuyorum kpssden ıyı bır puan aldım ama okulu bitiremedim ıcın atanamadım.. Bıtırmek ıcınde ugrasmıyorum acıkcası daha oncekı konumda bahsettiğim durumdan dolayı (bilmeyenler ıcın kısaca ıs veya arkadas ortamında yokmusum gıbı davranılması kımsenın beni önemsememesı benım de bu yuzden ozguven eksikliğim olması kendimi ifade edememem ınsanlar tarafından saf biri olarak gorulmem yıllardır yasadıgım sorun ozellıkle ıs ortamında) yanı atansam da orda da aynı sorunları yaşayıp mutlu olamayacağım bılıyorm.. Ve bunu yasadıgım ıcınde her sabah ise nalet ederek gıdıyorm mutsuz isteksiz ve bu isimi de etkiliyor... Bunun dısında sormak istedıgm ben suan arkadasımın kantininde calısıyorm yarim gun haftalık 1.500 lıra sigorta yok.. Bn 33 yasındayım cevremde evden calısan insanlar var bu yastan sonra yenı bir bolum okumak yada oyle bır ıse girmek zor ama ıhtıyacım da var calısma ya onun dısında sizce neler yapabildim.. Cunkı yukarda anlattığım durumumdan dolayı ınsan ıcıne girmek bana ölüm gıbı geliyor artık yapamıyorum..
Ne kadar süre devam ettiniz. Bu tip şeyler öyle 3-5 le düzelmez. İlaç gibi düşünün bazı ilaçları yıllarca kullanıyoruz ancak iyilesebiliyoruz. Bazılarını omur6boyu kullanmamız gerekiyorAldım psikiyatri ve psıkolog ikisini de denedim ama degısıklık olmadı yıne aynı seylerı yasıyorm
2 yıl psikiyatrı tedavisi gordumNe kadar süre devam ettiniz. Bu tip şeyler öyle 3-5 le düzelmez. İlaç gibi düşünün bazı ilaçları yıllarca kullanıyoruz ancak iyilesebiliyoruz. Bazılarını omur6boyu kullanmamız gerekiyor
Şuan kantinden aldıgım para mı.. Zaten aylık bin liraya yakın akbıl ucretım bana kalan aylık 5 bın.. Baska bır ıste calısamadıgım ıcın geliyorm buraya.. Daha once cok ise girdim calısamadım bu yasadıgım sıkıntılardan dolayı.. Suan yanında calıstıgım kısı arkadasım.. Evet atansam maaş kısmı bı nebze daha ıyı olacak ama aynı sıkıntıları orada da ya satıp calısmayacagımı bılıyormBölümü bitirip atansaniz en az 16 bin maaş alacaksınız.Aldiginiz para neyinize yetiyor.Bu kadar şeyi çekmeye bile değmez o para.
Okul 2 yıllık mi,neden bitiremiyorsunuz?sağlık sektörü çok geniş, muhakkak güzel bir iş bulursunuz..devlet olmuyorsa özel sektör olsun..geçici işleri kendinize reva görmeyin, sigortasız işte çalışmayın.ilerde emeklilik için 1 günlük sigortanızın yatmış olması bile çok önemli.. okulu dışardan bitirebiliyorsanız hem çalışıp hem okuyabilirsiniz..Merhaba bıraz uzun olacak ama okursanız sevinirim.. ben daha oncekı konularımda da bahsetmiştim aslında suan sormak istedıgın baska bır sey.. Ben suan tıbbi sekreterlik okuyorum kpssden ıyı bır puan aldım ama okulu bitiremedim ıcın atanamadım.. Bıtırmek ıcınde ugrasmıyorum acıkcası daha oncekı konumda bahsettiğim durumdan dolayı (bilmeyenler ıcın kısaca ıs veya arkadas ortamında yokmusum gıbı davranılması kımsenın beni önemsememesı benım de bu yuzden ozguven eksikliğim olması kendimi ifade edememem ınsanlar tarafından saf biri olarak gorulmem yıllardır yasadıgım sorun ozellıkle ıs ortamında) yanı atansam da orda da aynı sorunları yaşayıp mutlu olamayacağım bılıyorm.. Ve bunu yasadıgım ıcınde her sabah ise nalet ederek gıdıyorm mutsuz isteksiz ve bu isimi de etkiliyor... Bunun dısında sormak istedıgm ben suan arkadasımın kantininde calısıyorm yarim gun haftalık 1.500 lıra sigorta yok.. Bn 33 yasındayım cevremde evden calısan insanlar var bu yastan sonra yenı bir bolum okumak yada oyle bır ıse girmek zor ama ıhtıyacım da var calısma ya onun dısında sizce neler yapabildim.. Cunkı yukarda anlattığım durumumdan dolayı ınsan ıcıne girmek bana ölüm gıbı geliyor artık yapamıyorum..
Bi psikoloğa gidebilirsiniz fakat ben özgüven eksikliğimi, korkularımı insan içine girerek ve korkularımla yüzleşerek yendim. Kalabalıktan korkan biriydim kalabalığa girdim. Sunum yapamazdım titrerdim. Her projeye katılırdım. Spora erken yaşta başladım ama başarılı değildim yinede turnuvalara katılırdım. Şiir okumakta berbattım İstiklal Marşı yarışmasına katıldım sonuncu oldum gerçi orayı geçebiliriz :)) Şimdi tam tersine iletişimim ve sosyal hayatım çok iyidir. Bence bir insanın en iyi psikoloğu yine kendisidir.Merhaba bıraz uzun olacak ama okursanız sevinirim.. ben daha oncekı konularımda da bahsetmiştim aslında suan sormak istedıgın baska bır sey.. Ben suan tıbbi sekreterlik okuyorum kpssden ıyı bır puan aldım ama okulu bitiremedim ıcın atanamadım.. Bıtırmek ıcınde ugrasmıyorum acıkcası daha oncekı konumda bahsettiğim durumdan dolayı (bilmeyenler ıcın kısaca ıs veya arkadas ortamında yokmusum gıbı davranılması kımsenın beni önemsememesı benım de bu yuzden ozguven eksikliğim olması kendimi ifade edememem ınsanlar tarafından saf biri olarak gorulmem yıllardır yasadıgım sorun ozellıkle ıs ortamında) yanı atansam da orda da aynı sorunları yaşayıp mutlu olamayacağım bılıyorm.. Ve bunu yasadıgım ıcınde her sabah ise nalet ederek gıdıyorm mutsuz isteksiz ve bu isimi de etkiliyor... Bunun dısında sormak istedıgm ben suan arkadasımın kantininde calısıyorm yarim gun haftalık 1.500 lıra sigorta yok.. Bn 33 yasındayım cevremde evden calısan insanlar var bu yastan sonra yenı bir bolum okumak yada oyle bır ıse girmek zor ama ıhtıyacım da var calısma ya onun dısında sizce neler yapabildim.. Cunkı yukarda anlattığım durumumdan dolayı ınsan ıcıne girmek bana ölüm gıbı geliyor artık yapamıyorum..
Bence devam etmelisiniz belki bir psikolog ile devam etmeyi de deneyebilirsiniz.2 yıl psikiyatrı tedavisi gordum
Ama lıseden berı yanı yıllardır kendimi bildim bileli boyleyımcanım destek alman lazım bi yerde bi sorun yaşadın diye hayatın boyunca sorun yaşayacaksın diye bi durum yok. kendi ayaklarının üzerinde durmak zorundasın ama tabi ki kantinde değil özgüvenin zedelenmiş onu kırmak zorundasın .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?