fikirlerinize ihtiyacım var..

laatweek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2023
334
61
28
merhaba şüpheli ilişkiden 4 ay geçti tam birliktelik de olmadı zaten sürtünme oldu sadece zevk suyundan şüphelenmiştim bugün 4. kez adetimi oldum ve pcos oldugu için dupaston kullanıyodum ilk 3 ay dupaston kullanarak oldum bu ay hiç bişey kullanmadım ama beklenen günde adetimi oldum yine ama tedirginliğim geçmiyor dupaston kullanarak adet oldugum için bu ihtimal daha da imkansız dimi…

Sen bizle Kafa buluyorsun galiba adet olunca gebe kalinmiyor Üstelik 4. defa olunca hiç kalinmaz.

Ben de hamile kalmak bu kadar kolay sanıyordum gidip hamilelik başlıklarını oku ve ne kadar meşakatli bir iş olduğunu öğren korkuların geçecektir.

Not: her zaman kendini güvence altına almalısın, hiçbir erkeğe bu konuda güvenmemelisin.

İlişkiden sonra 4 kere adet olmuşsun hala hamile ihtimali varmı diye mi soruyorsun ben mi yanlış anlıyorum korkma hamile kalmak o kadar kolay değil
tam endişem geçicek diyorum yorumlar görüyorum aylarca adet görüp hamile olan kadınları endişem bu yüzden tamamen

çok haklısınız hamileliğe dair bu forumda ne varsa okudum tam diyorum ki bitti artık kaç kez adet oldun yeter ama yine korku başlıyor karnım şişmiş gibime geliyor göbek deliğim atıyor sanki ama araştırdım sanırım o herkeste atıyormuş aort damarından kaynaklı sonra düşünüyorum ya gebeliktense diye falan filan anlayacagınız kafayı yemişim ben ne yapsam geçmiyor korkum

O zaman kadın doğumdan randevu alabilirsiniz. Reglim gecikti o yüzden geldim dersiniz ve tataaamm sorun yok hamile değilsiniz der doktor

neden öyle dediniz ihtimal oldugu icin mi
Yok yahu... Tamam ihtimal var da bence sizin olayda yok. Kendi kendinizi korkutmuşsunuz biz de sizi ikna etmeye çalışıyoruz.

Bebeğin nasıl olduğunu okursanız, hangi şartların aynı anda olması gerektiğini bilirseniz bu bebeğin (olmayan bebeğin) sizin için bu mucize gibi bir şey sayılır ve o mucizeye şans vermeniz gerekir.

ama asla o bölgeye boşalma olmadı zevk suyu geldiğini düşünüyorum sonra erkek arkadasıma korktugumu söyledim meryem ana degilsin saçmalama dedi daha fazla bişey de diyemedim ona sonra dupaston kullandım bu ilaç hamilelik varsa tutturuyomuş bebeği yoksa adet söktürüyomuş benimde 3 kez söktürdü yani böyle düşününce hiç ihtimal yok gibi bide test yaptım geçen ay anksiyete krizlerine gire gire sonra burda birine attım test bozuk dedi yine tam geçti derken başladı paniğim

Ben mide bulantısı baş dönmesi kasık ağrısı adet gecikmesi sırt ağrısı yemek yaparken felan mide bulantısı yaşadım üzerine adet oldum diye hiç ihtimal veremedim sence olabilir mi böyle bişe 4 ay olmuş birde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…