fikirlerinize ihtiyacım var..

Boşa kuruntu yapma valla psikolojini bozarsın düşünme başka bişeyler düşün
bozmuşum bile bence abla 4 aydır neler çektim git halbuki adam akıllı kan ver test yap dimi ama yok o testi bile zor bela yapabildim perisan oldum valla genc yasta anksiyete ettim kendimi

bozmuşum bile bence abla 4 aydır neler çektim git halbuki adam akıllı kan ver test yap dimi ama yok o testi bile zor bela yapabildim perisan oldum valla genc yasta anksiyete ettim kendimi
Kaç yaşındasın evlenin bari de bu kuruntuları yaşama yazık sana birdaha böyle şeyler yaşarsan kendine bişe yaparsın

Kaç yaşındasın evlenin bari de bu kuruntuları yaşama yazık sana birdaha böyle şeyler yaşarsan kendine bişe yaparsın
19 yasındayım erkek arkadasım 20 ikimizde daha cok genciz bende düşünmüyorum şuan böyle bişeyi bu olaydan sonra iyice gözüm korktu aklıma geldikce erkek arkadasımın kafasına sefer tasıyla vurasım geliyor

Göbek deliginin oradan geçen atardamar var, herkeste var, emin olun bebek hareketi öyle birşey değil.
Bir de bu kadar korkacaksanız sürtünmeseniz daha iyi degil mi?
Madem bir takım riskler aldınız gün gelip aksi bir durumda doğuramayacağınıza göre aldıracaksınız, ben yapamam derseniz hooop döndük mü en başa, o zaman sürtünmeyeceksiniz.
Bir de tlcde yayinlanan hamile olduğumu bilmiyordum gibi bir program var ondan bahsediyorsunuz herhalde, izlemeyin efenim, mümkün değil, 7aylik hamileyim çocuk içerde tekmeleyince yerimden sıçrıyorum bazen, bir insanin 9 ay boyunca bebek tekmesini anlamaması için ileri derecede anlama probleminin olması lazim.
Sürtünmeyiniz!

O zaman birbirinize o şekilde yaklaşmıcaksınız yoksa cidden senin için iyi olmaz ama boşuna kuruntu yapma hamile olma ihtimalin yok

herhangi bir jinekoloğa genel kontrol için git, sağlıklı mıyım bi problem var mı diye. Regalim sancılı geçiyor de misal. O sana bilgi verirken hamileysen zaten söyler.
Bence de değilsin bu arada.
Tlc de hamile olduğumu bilmiyordum diye program vardı aklıma geldi. Doğurunca öğreniyorlar hamile olduklarını.

çok haklısınız gerçekten bana da ders oldu bu yaşanan şeyden bana kalan tek şey korku endişe hastalık hastası olmam kaldı ve dünya umrunda olmayan bir sevgili… bebeginizi allah bagıslasın saglıkla kucagınıza alın insallah

imkansızdır yahu bence ben ilaçla oldum ya bide dupaston bebek olsa adet söktürmezdi dimi onunla adet oldum hep kendiliginden de degil yani

Sevgilin öyle bi ihtimalin ortada olmadığını biliyor o yüzden umursamıyor
evet ben test yaptım dedim geçen gün gülmekten gözünden yaş geldi saçmalama niye böyle bişey yaptın çocuk nasıl olur gel biyolojik videosunu acıyım sana falan dedi o an bende evet bosa kuruntu yapıyorum yaa falan dedim eve gelir gelmez yine basladı korkum

Amin teşekkür ederim
Ama benden sana yaşça büyük bir birey tavsiyesi "dünya umurunda olmayan adamla yola cikma" illa evlenmek manasinda degil, öpüşme bile, uçuk bile bulaştırsa arkasında duramayacak adamdan hayır gelmez.
Sonucuna katlanamayacagınız seyleri 3-5 dakikalik zevk ugruna yapmayın.
Ayyy ayrica biri daha sürtündüm derse kusacağım artik, dünya uzerinde her 3 dakikada 1 bir kişi sürtünüyor anam yıldım vallahi

Ayaklarını ve belini sıcak tut; glüteni ve gazlı içecekleri kes karnın şişmez. Birdahakine en başta kondom kullanın. Hatta bence pantolonunu çıkarma aynı şeyleri bi 5 ay daha yaşamaya değmez.

tavsiyelerin için sağol ablacım ben bu sürtünme konusunun tehlikeli oldugunu dahı bilmiyodum vallahi bilsem asla yapmazdım sonradan ögrendim maalesef cok da iyi ders oldu..

Ayaklarını ve belini sıcak tut; glüteni ve gazlı içecekleri kes karnın şişmez. Birdahakine en başta kondom kullanın. Hatta bence pantolonunu çıkarma aynı şeyleri bi 5 ay daha yaşamaya değmez.
bence hiç bir aşk sevgi yada herneyse bu strese degmez teşekkür ederim öneriniz için ben sadece panikle kafamda herseyi kuruyorum

imkansızdır yahu bence ben ilaçla oldum ya bide dupaston bebek olsa adet söktürmezdi dimi onunla adet oldum hep kendiliginden de degil yani
İlk çocuğu olmadığı halde, 4-5 ay normal regl olduğu için gebe kaldığını farketmeyen birini tanıyorum. Hamileliğin hangi aşamasında test yaparsa yapsın negatif çıkan başka birini tanıyorum.
İkisi de sürtünmeyle ya da zevk bilmem nefsiyle gebe kalmamıştı ama. Sendeki takıntı boyutunda artık, okb falan olabilir

tavsiyelerin için sağol ablacım ben bu sürtünme konusunun tehlikeli oldugunu dahı bilmiyodum vallahi bilsem asla yapmazdım sonradan ögrendim maalesef cok da iyi ders oldu..
Yav değil zaten ablacım (bana da ablacım dedirttiniz yahu), yani sürtünüp hamile kalan dünya üzerinde kaç kişi vardir? Ama bazen duramazsınız, sürtünme diye başlar, o anın akışıyla duramazsınız, bu sefer buraya "bekaretimi kaybettim" diye baslik açma.
Sevişmek istiyorsan seviş, istemiyorsan sevişme, 19 yaşındaymışsın, neden sonuç ilişkisini kur oyle adımlar at, sevgiler, iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…