fikirlerinize ihtiyacım var..

dimi imkansız böyle bişey sadece ben delirdim yani her yerde hamile kadınlar görüyorum o kadar düsünüyorum ki bu durumu aksi gibi karsımda karnı burnunda kadınlar beliriyor birden

zevk suyundan korktum işte bende bi test uaptım özelden size atsam bakar mısınız negatifti ama test bozuk dediler
zevk suyundan hamile kalabilmeniz için 30 günde 1 veya 4 olan şansı değerlendirmeniz lazım yani cok cok düsük insanlar deniyo özellikle kalamıyo ama yine de atın bakalım

Kız ben o kadar belirti yaşadım test yapmadım ve daha üzerine 1 kere adet oldum ki normalde 5 6 gün sürer adetim bu defa 2 gün sürdü 3 ve 4 . Gün kahverengi lekeye döndü bitti ben ihtimal vermedim senin 4 ay olmuş

dimi şuanda adetim zaten her zamanki gününde her zamanli yoğunlukta oldum hiç bi değişiklik yok sence karnım stresten falan mı şişiyor gibi yani olabilir mi böyle bişey benim mide bulantım bel ağrım vs hiç bişey yok şuan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…