- 3 Haziran 2023
- 218
- 122
- 18
Kız panikleme panikleme bebek o kadar kolay olmuyorumarım siz hamilesinizdir gerçekten ama bana umarım değilsinizdir demeniz bile beni panikletti suan ihtimal oldugunu düsünmeniz.. iyi geceler
dimi imkansız böyle bişey sadece ben delirdim yani her yerde hamile kadınlar görüyorum o kadar düsünüyorum ki bu durumu aksi gibi karsımda karnı burnunda kadınlar beliriyor birdenBen mide bulantısı baş dönmesi kasık ağrısı adet gecikmesi sırt ağrısı yemek yaparken felan mide bulantısı yaşadım üzerine adet oldum diye hiç ihtimal veremedim sence olabilir mi böyle bişe 4 ay olmuş birde
keşke inşallah olursunuzAh keşke ben hamile olsam
biliyorum ama hastalık hastası oldum her gün aynı karşısına geçip karnımı çekiyorum büyümüş mü diye günden güne bakıyorum sence ne kadar saglıklı düşünebilirim..Kız panikleme panikleme bebek o kadar kolay olmuyor
Korkuyorsun ondan oluyor bu kadar panik yapma ayrıca afedersin ama bakire misindimi imkansız böyle bişey sadece ben delirdim yani her yerde hamile kadınlar görüyorum o kadar düsünüyorum ki bu durumu aksi gibi karsımda karnı burnunda kadınlar beliriyor birden
aminnnnAmiiinnn, diyelim. Allah isteyen herkesi zamanında, sağlığıyla kavuştursun evladına.
evet bakireyimKorkuyorsun ondan oluyor bu kadar panik yapma ayrıca afedersin ama bakire misin
O zaman sevgilinin söylediği şeye geliyor meryem ana değilsin ki ayrıca boşalma da olmamış senin vajinaya kaçan bişeydeevet bakireyim
zevk suyundan korktum işte bende bi test uaptım özelden size atsam bakar mısınız negatifti ama test bozuk dedilerO zaman sevgilinin söylediği şeye geliyor meryem ana değilsin ki ayrıca boşalma da olmamış senin vajinaya kaçan bişeyde
zevk suyundan hamile kalabilmeniz için 30 günde 1 veya 4 olan şansı değerlendirmeniz lazım yani cok cok düsük insanlar deniyo özellikle kalamıyo ama yine de atın bakalımzevk suyundan korktum işte bende bi test uaptım özelden size atsam bakar mısınız negatifti ama test bozuk dediler
zevk suyunda %1 mi ne sperm varmış yanizevk suyundan korktum işte bende bi test uaptım özelden size atsam bakar mısınız negatifti ama test bozuk dediler
ama imkansız demiyosunuzzevk suyundan hamile kalabilmeniz için 30 günde 1 veya 4 olan şansı değerlendirmeniz lazım yani cok cok düsük insanlar deniyo özellikle kalamıyo ama yine de atın bakalım
baktın mı abla bozuk mu pekiYok yok hamile değilsin
Bozuk değil tek çizgibaktın mı abla bozuk mu peki
dimi şuanda adetim zaten her zamanki gününde her zamanli yoğunlukta oldum hiç bi değişiklik yok sence karnım stresten falan mı şişiyor gibi yani olabilir mi böyle bişey benim mide bulantım bel ağrım vs hiç bişey yok şuanKız ben o kadar belirti yaşadım test yapmadım ve daha üzerine 1 kere adet oldum ki normalde 5 6 gün sürer adetim bu defa 2 gün sürdü 3 ve 4 . Gün kahverengi lekeye döndü bitti ben ihtimal vermedim senin 4 ay olmuş
teşekkür ederim abla biraz da olsa içimi rahatlattın ama sabaha baslar yine kesin benim kuruntularStres yapıyosun tabiki midene vuruyor ve hiç bişe yemesen bile karnın şişiyor ve bu sana öyle geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?