Fikirlerinize ihtiyacım var

peki o bardağı taşıran noktaya gelene dek neler olmuş hiç biraz kaşıdınız mı? Hiçbir kadın çocukla boşanmayı kolay kolay göze almaz aldıysa bir b*kluk vardır afedersiniz. Çok güvenmeyin. Size yaklaşmaya çalışması da bir tuhaf geldi yani ayrıca. Tabikide abuk subuk üzerinize çıkmaya çalışmasın ama sadece el ele veya minik mink öpücükler normal öpüşme vs bilemedim yani.

Tabikide babasının evi gidecekte gelecekte ama daimi kalmasını istemiyorum.. Zaten en başından sordum ona kızının bizimle yaşama ihtimali varmı velayeti alacakmısın diye istemiyorum demişti
Ama bu sadece sizin isteğinize bağlı değil. Annesi kural nizam bilen bir kadınmış yazdığınıza göre. Kalmasını kabul edeceğini sanmıyorum ama olur da peki derse ve çocuk kalmak isterse sizin fikriniz geçersiz. Sevgiliniz çocuk eğitiminden yetiştirmesinden bi haber aklı bir karış havada biri. Adam bana bile buradan güvenilmez geldi. Kimseyi dinlemeyeceksiniz yaşayacak ve göreceksiniz. Evliliğe iki değil üç kişi başlıyorsunuz ve 3. kişinin ağırlığı sizden fazla. Çocuk doğal olarak her zaman sizden önce gelecek, en azından yetişkin olana kadar.

Siz bşta sınırlarınızı çekseydiniz; buluşmaya gelirken yalnız ol, ilerde sürekli velayetini alamazsın (hakkınız yokta hadi demiş bulundunuz).. adam arkasına bakmadan giderdi zaten bence. İlişkiyi bu noktaya taşıyan sizin fedakarlıklarınız, görmedikleriniz ya da görmek istemedikleriniz. Bu tavrınız sürmezse ilişki biter zaten muhtemelen. Tavrınızı alın da bi bakın bakalım madem evlenmeden bitsin

Sordum evet kaşıdım biraz iflas olduğu için ve arada içki kullanan bir adam bu... Eski eşide hiç istemiyormuş alkol almasını birazda bundan olabilir ayrılık sebebi... Öyle bir dokunma vs falan hiç olmadı zaten bekar kızım sadece el ele tutuşuyoruz kalabalık yerlerde geziyoruz başbaşa olsakta

Bu nedenle evlenmeyi kendinize bekar birisini bulun ne işiniz var çocuklu kisiyle

Sizce arada içtiği birkaç kadehten bir kadın boşanır mı? Bunu bir düşünün ve daha derin araştırın.

Bunlar daha iyi günleriniz hele bir evlenin hiç kıymetin kalmayacak ve kızı için sürekli kavga halinde olacaksınız benden tavsiye asla çocuğu olan bir adamla evlenmeyin çünkü hiçbir zaman seni çocuğunun önüne koymayacak haliyle o çocuk da en iyi ihtimallesürekli her tatilde sizinle olacak

Sordum evet kaşıdım biraz iflas olduğu için ve arada içki kullanan bir adam bu... ski eşide hiç istemiyormuş alkol almasını birazda bundan olabilir ayrılık sebebi... Öyle bir dokunma vs falan hiç olmadı zaten bekar kızım sadece el ele tutuşuyoruz kalabalık yerlerde geziyoruz başbaşa olsakta

Sizce arada içtiği birkaç kadehten bir kadın boşanır mı? Bunu bir düşünün ve daha derin araştırın.
Tam bilemiyorum aynı yerde yaşamıyoruz alkol aldığı zaman nasıl birisi oluyor bilmiyorum

Bekar bir koca bulacaktiniz

Evet annesini tanımıyorum ama iyi bir kadın oturaklı kızına iyi birşeyler öğretmeye terbiye vermeye çalışan bir anne... Ama anne ve babanın yaptıkları çakışıyor. Baba daha gevşek davrandığı için çocuk babaya yaslanıyor ağlıyor surat asıyor küsüyor bu şekilde babasını herşeye razı ediyor ve ilerde annesinin yanında kalmak yerine babasının yanında kalmak isteyecek rahatlığı için çünkü baba bir dediğini ikiletmiyor

Hah işte bunu mutlaka öğrenin bence.

Kızını istememek gibi bir hakkınız yol yalnız. Çocuklu biriyle evlilik çocuğu olmayan bir insan için zordur. Tekrar düşünmenizi tavsiye ederim. Kızı da annesi de her daim hayatınızda olacak. Tepki gösterdiğinde üvey anne olacaksınız. Dönüp eşinizin size bunu bilerek evlendin diyecek. Sürekli bir çocukla yaşamak istemiyorsunuz madem çocuksuz biriyle evlenmelisiniz

Profilinizde 39 yaşında olduğunuz yazıyor; doğru mu ? Erkek arkadaşınız kaç yaşında ? 3 sene içinde; sadece 5-6 kere baş başa görüşmeniz, sizce de çok az değil mi ?

Herşeyi evliliğe saklamak kişisel tercihiniz. Ancak baş başa görüşme sayınız hiç normal değil. Bu işin altından başka bir şey çıkmayacağına emin misiniz ?

Aşk bitiyor sevgi kalıyor. Sevgiyi de saygı besliyor. Eğer şimdi aklı selim davranmayıp göre göre evlenirseniz eğer bir de boşanmaya uğraşacağınız o kadar belli ki bugünden. Çünkü eş adayı belli ki köprü olamayacak aranızda. Siz de tecrübesizliğiniz ile tek başınıza ergen kız çocuğu ile kalacaksınız. Evet kader var inanıyoruz amenna ama Allah ta akıl vermiş kullanalım diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…