- 1 Haziran 2022
- 4.092
- En iyi cevaplar
- 1
- 12.344
- 138
- 34
- Konu Sahibi Havuclutarcinlikek
-
peki o bardağı taşıran noktaya gelene dek neler olmuş hiç biraz kaşıdınız mı? Hiçbir kadın çocukla boşanmayı kolay kolay göze almaz aldıysa bir b*kluk vardır afedersiniz. Çok güvenmeyin. Size yaklaşmaya çalışması da bir tuhaf geldi yani ayrıca. Tabikide abuk subuk üzerinize çıkmaya çalışmasın ama sadece el ele veya minik mink öpücükler normal öpüşme vs bilemedim yani.Bekarlar varken dullardan zevk alıyorsunuz tabiri biraz ağır olmuş lütfen... Kader bu karşımıza kimin çıkacağı yollarımızın kiminle kesişeceği belli olmuyor. Adamın eski eşiyle hiç konuşmadım adam iflas ettikten sonra beni bıraktı diyor ama tabikide öyle değildir iflas bardağı taşıran son nokta olmuştur genel anlaşamamazlık vardır ortada o iflasa gelene kadar
Ama bu sadece sizin isteğinize bağlı değil. Annesi kural nizam bilen bir kadınmış yazdığınıza göre. Kalmasını kabul edeceğini sanmıyorum ama olur da peki derse ve çocuk kalmak isterse sizin fikriniz geçersiz. Sevgiliniz çocuk eğitiminden yetiştirmesinden bi haber aklı bir karış havada biri. Adam bana bile buradan güvenilmez geldi. Kimseyi dinlemeyeceksiniz yaşayacak ve göreceksiniz. Evliliğe iki değil üç kişi başlıyorsunuz ve 3. kişinin ağırlığı sizden fazla. Çocuk doğal olarak her zaman sizden önce gelecek, en azından yetişkin olana kadar.Tabikide babasının evi gidecekte gelecekte ama daimi kalmasını istemiyorum.. Zaten en başından sordum ona kızının bizimle yaşama ihtimali varmı velayeti alacakmısın diye istemiyorum demişti
Sadece bir defa getirmedi sonrasında getirmeye devam etti
Siz bşta sınırlarınızı çekseydiniz; buluşmaya gelirken yalnız ol, ilerde sürekli velayetini alamazsın (hakkınız yokta hadi demiş bulundunuz).. adam arkasına bakmadan giderdi zaten bence. İlişkiyi bu noktaya taşıyan sizin fedakarlıklarınız, görmedikleriniz ya da görmek istemedikleriniz. Bu tavrınız sürmezse ilişki biter zaten muhtemelen. Tavrınızı alın da bi bakın bakalım madem evlenmeden bitsinHanımlar beni aforoz etmeyin sadece kafam karışık yol gösterin.. Şuana kadar çocuğa bir anne gibi davrandım sert soğuk değildim yeri geldi sohbet ettim tavsiye verdim çocuğa ama evliliğimizin ilk günlerinde ilk aylarında sürekli bir çocukla yaşamak istemiyorum evliliğimden birşeyler anlamak istiyorum biraz kendinizi benim yerime koyun
Sordum evet kaşıdım biraz iflas olduğu için ve arada içki kullanan bir adam bu... Eski eşide hiç istemiyormuş alkol almasını birazda bundan olabilir ayrılık sebebi... Öyle bir dokunma vs falan hiç olmadı zaten bekar kızım sadece el ele tutuşuyoruz kalabalık yerlerde geziyoruz başbaşa olsaktapeki o bardağı taşıran noktaya gelene dek neler olmuş hiç biraz kaşıdınız mı? Hiçbir kadın çocukla boşanmayı kolay kolay göze almaz aldıysa bir b*kluk vardır afedersiniz. Çok güvenmeyin. Size yaklaşmaya çalışması da bir tuhaf geldi yani ayrıca. Tabikide abuk subuk üzerinize çıkmaya çalışmasın ama sadece el ele veya minik mink öpücükler normal öpüşme vs bilemedim yani.
Tek değişiklik nickinde yemekten tatlıya geçmişMusakkanin ruhu kalbimde yaşiyor. O kiza essek gibi bakacaksin koftesini yapacaksin.
Bu nedenle evlenmeyi kendinize bekar birisini bulun ne işiniz var çocuklu kisiyleHanımlar beni aforoz etmeyin sadece kafam karışık yol gösterin.. Şuana kadar çocuğa bir anne gibi davrandım sert soğuk değildim yeri geldi sohbet ettim tavsiye verdim çocuğa ama evliliğimizin ilk günlerinde ilk aylarında sürekli bir çocukla yaşamak istemiyorum evliliğimden birşeyler anlamak istiyorum biraz kendinizi benim yerime koyun
Sizce arada içtiği birkaç kadehten bir kadın boşanır mı? Bunu bir düşünün ve daha derin araştırın.Sordum evet kaşıdım biraz iflas olduğu için ve arada içki kullanan bir adam bu... Eski eşide hiç istemiyormuş alkol almasını birazda bundan olabilir ayrılık sebebi... Öyle bir dokunma vs falan hiç olmadı zaten bekar kızım sadece el ele tutuşuyoruz kalabalık yerlerde geziyoruz başbaşa olsakta
Sordum evet kaşıdım biraz iflas olduğu için ve arada içki kullanan bir adam bu... ski eşide hiç istemiyormuş alkol almasını birazda bundan olabilir ayrılık sebebi... Öyle bir dokunma vs falan hiç olmadı zaten bekar kızım sadece el ele tutuşuyoruz kalabalık yerlerde geziyoruz başbaşa olsaktapeki o bardağı taşıran noktaya gelene dek neler olmuş hiç biraz kaşıdınız mı? Hiçbir kadın çocukla boşanmayı kolay kolay göze almaz aldıysa bir b*kluk vardır afedersiniz. Çok güvenmeyin. Size yaklaşmaya çalışması da bir tuhaf geldi yani ayrıca. Tabikide abuk subuk üzerinize çıkmaya çalışmasın ama sadece el ele veya minik mink öpücükler normal öpüşme vs bilemedim yani.
Siz bşta sınırlarınızı çekseydiniz; buluşmaya gelirken yalnız ol, ilerde sürekli velayetini alamazsın (hakkınız yokta hadi demiş bulundunuz).. adam arkasına bakmadan giderdi zaten bence. İlişkiyi bu noktaya taşıyan sizin fedakarlıklarınız, görmedikleriniz ya da görmek istemedikleriniz. Bu tavrınız sürmezse ilişki biter zaten muhtemelen. Tavrınızı alın da bi bakın bakalım madem evlenmeden bitsin
Siz bşta sınırlarınızı çekseydiniz; buluşmaya gelirken yalnız ol, ilerde sürekli velayetini alamazsın (hakkınız yokta hadi demiş bulundunuz).. adam arkasına bakmadan giderdi zaten bence. İlişkiyi bu noktaya taşıyan sizin fedakarlıklarınız, görmedikleriniz ya da görmek istemedikleriniz. Bu tavrınız sürmezse ilişki biter zaten muhtemelen. Tavrınızı alın da bi bakın bakalım madem evlenmeden bitsin
Tam bilemiyorum aynı yerde yaşamıyoruz alkol aldığı zaman nasıl birisi oluyor bilmiyorumSizce arada içtiği birkaç kadehten bir kadın boşanır mı? Bunu bir düşünün ve daha derin araştırın.
Bekar bir koca bulacaktinizMerhaba hanımlar 3 senedir bir erkek arkadaşım var kendisi boşanmış ama ben hiç evlenmedim bir şekilde tanıştık gördük sevdik birbirimizi buraya kadar herşey normal. Erkek arkadaşımın kızı var 11 yaşında annesinde kalıyor bu arada Bursada yaşıyorlar ben ise İstanbulda evlenince Bursaya taşınıcam haliyle fakat her İstanbula beni ziyarete geldiğinde kızınıda yanında getiriyor aslında kızıyla hiçbir problemimiz yok beni sevdiğini bile düşünüyorum ama sevmekten çok kullanıldığımı hissediyorum artık sadece kızının istekleri yapılıyor onun istediği yerlere gidiyoruz ona ne isteniyorsa alınıyor alınmadığı ve yapılmadığı takdirde günümüzü zehir ediyor çok şımartılmış bir kız ya sabır diyerek çektim bu zamana kadar.. Annesiyle anlaşamayan bir çocuk bu kaç kere ben annemi sevmiyorum babamı seviyorum dedi bir arada babasına baba benim velayetimi al diye tutturmuş ağlamış baskı yapmış ama açılan edilen bir dava yok.. Annesini de annesinin disiplininden dolayı istemiyor çünkü babası şımartmışta şımartmış.. Ailelerimizin tanışmasına çok az kaldı 1-2 ay kadar biz evlenince sizde kalıcam diyor sürekli bu kız ben ise istemiyorum devamlı bizde kalmasını yeni evli olucam elbetteki gitsin gelsin babasının evi ama sanki bu kız babasına baskı yapacak ağlayacak sızlayacak ve kendini bizim evimize kalıcı olarak aldırtacak gibi geliyor.. Ne yapacağımı şaşırdım uykularım kaçtı bana bir akıl verin sinirlerim çok bozuk
Evet annesini tanımıyorum ama iyi bir kadın oturaklı kızına iyi birşeyler öğretmeye terbiye vermeye çalışan bir anne... Ama anne ve babanın yaptıkları çakışıyor. Baba daha gevşek davrandığı için çocuk babaya yaslanıyor ağlıyor surat asıyor küsüyor bu şekilde babasını herşeye razı ediyor ve ilerde annesinin yanında kalmak yerine babasının yanında kalmak isteyecek rahatlığı için çünkü baba bir dediğini ikiletmiyorAma bu sadece sizin isteğinize bağlı değil. Annesi kural nizam bilen bir kadınmış yazdığınıza göre. Kalmasını kabul edeceğini sanmıyorum ama olur da peki derse ve çocuk kalmak isterse sizin fikriniz geçersiz. Sevgiliniz çocuk eğitiminden yetiştirmesinden bi haber aklı bir karış havada biri. Adam bana bile buradan güvenilmez geldi. Kimseyi dinlemeyeceksiniz yaşayacak ve göreceksiniz. Evliliğe iki değil üç kişi başlıyorsunuz ve 3. kişinin ağırlığı sizden fazla. Çocuk doğal olarak her zaman sizden önce gelecek, en azından yetişkin olana kadar.
Bunu evlendikten sonra mı öğrenmeyi tercih ediyorsunuz? Önce çocuk sonra alkol sıradaki ne merak ettim.Tam bilemiyorum aynı yerde yaşamıyoruz alkol aldığı zaman nasıl birisi oluyor bilmiyorum
Hah işte bunu mutlaka öğrenin bence.Sordum evet kaşıdım biraz iflas olduğu için ve arada içki kullanan bir adam bu... ski eşide hiç istemiyormuş alkol almasını birazda bundan olabilir ayrılık sebebi... Öyle bir dokunma vs falan hiç olmadı zaten bekar kızım sadece el ele tutuşuyoruz kalabalık yerlerde geziyoruz başbaşa olsakta
Tam bilemiyorum aynı yerde yaşamıyoruz alkol aldığı zaman nasıl birisi oluyor bilmiyorum
Toplasak 5 yada 6 kere başbaşa görüşmüşüzdür.. O da zaten ufak tefek öpüşmeler ve sarılmalardan el ele tutuşmaktan ileri gitmedik hiç... Evleneceğimiz için aramızda bişey geçmesine ne o fırsat verdi ne de ben evliliğimize sakladık herşeyi
Teşekkürler aradığım yorum bunlar gibi yorumlardı ama kimse kimsenin yerine koyamıyor kendini sadece eleştiri yapmak için yazıyorlar ben istiyorum ki yol gösterici olsun yapılan yorumlar yorumunuz ve yol göstericiliğiniz için tekrardan çok teşekkürler
Bence de düşün biraz daha kız neden şımarık ? Sevgilinden dolayı. Sevgilin güvenilir değilBenim aklı selim ile biraz daha düşünmeye ihtiyacım var galiba yorum yapıp vakit harcayanlara teşekkür ediyorum
Ooo yine birileri kosa kosa hizmetci, bakici, seks kolesi gorevine gidiyor. Simdiden gecmis olsun berbat bir hayat sizi bekliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?